Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?

Off sorma gitsin ya. Bir kere hani şu denize falan girerken takılan ped yerine olan adını şimdi unuttum ondan almaya gittim. Bana bile değildi, iş yerinden birisi almaya göndermişti. Eczacı kalfası bana, bunlar evliler için hanım kız demişti

Valla kendi deyimim değil, kalıp ya bunlar çatır çatır, deli gibi tarzında Tabucuların sözleri, ironi yapmak istediydim.
Anladım zaten o ironiyi de yani bizim analarımız bizi vajinamus yapmak için öyle kasmışlar ki. Herkes kendinden gerisini namussuz sanar olmuş baksana konuya.

Ya komik işte. Benim 26 gibi baya ciddi bir yaşta bir sevgilim vardı. Kendisi doktordu. Yani baya mürekkep yalamış. Tıp gibi ciddi bir bölüm bitirmiş, TUS gibi bir sınavı cart diye geçmiş vs vs..
Bir gün konuşuyoruz. dedim ki "dünyanın en şanslı kadınıyım" o zamanlar kadın/kız/hanım trendleri var. şimdi tek kadın kullanılıyor ama bana itici geliyordu "dünyanın en şanslı kızıyım" demek. valla kızdım basbaya amaneyse cümlede garip gelir bana hep.Bakıyorum triplerde benimki sorarım demez, sonunda patladı. "sen bana dedin dünyanın en şanslı kadınıyım. dünden beri düşünüyorum ne ara kadın oldun sen?" ben böyle..
Bu insan bir de Ankara'nın Hacettepe'sini İngilizce okumuş biri.

el değmemiş kızı imajı ve el drğmiş kızı imajı nasıl oluyor ki :)

zarının resmini kafasında mı taşıyo ...

Anladım zaten o ironiyi de yani bizim analarımız bizi vajinamus yapmak için öyle kasmışlar ki. Herkes kendinden gerisini namussuz sanar olmuş baksana konuya.
Şimdi İpek abla, bir de şu var galiba bu kızın ailesi muhafazakar yani bilmedikleri bir yere emaneten göndermişler buraya bakılırsa da tezim çürüyor ama ortalama Türk ailesi bu tür şeylere önem verir. Kızın başına bir iş gelse ya da kendi yese bir halt emanetçilerin başına kalır iş. Kimse yoğurdum ekşi demez, kızı onların yanında yanlış yola düştü olur işte. O yüzden ben de endişelenirdim kendim için yoksa kızın tercihleri olmazdı derdim.

Acaba bu ıslak saçlı kız kvalideye bir bedel mi ödüyor kalması karşılığında. Hatır gönül meselesinden başka boyutta sanki bu iş

of ki ne off :)

ver ordan bir hamilelik testi dedeydin demekki taşlıycaktı seni

Adamın beyni jöle kıvamına gelmiş olacak o kadar çalışmaktan tabi kızma İpekcim

Ortalama Türk ailesi hele muhafazakar olan gider kızını kendi eliyle erkek sinek uçmayan bir yurda yazdırır, sonracıma yurt müdiresine sıkı sıkı tembihler, etrafı kolaçan eder ve gelir.
Ne olduğu belli olmayan şu devirde "abi" denen kimsenin yanına kızını salıvermez. Salıyorsa da hesap sormasın kimseye.

İşte diyorum ya kızımız flörtöz biz de sorumsuzuz demezler. Kendi hallerine bakmadan suçlayacak adam ararlar demek istiyorum. Bu kızın da nişanlısı ile kayınvalidesi de kabullenip getirip oturtmuşlar kızı eve, e o zaman bir çaresine bakmaya çalışmak gerekir. İşte çaresine de bakılamamış olacak ki olaylar bu duruma gelmiş. Yani ben olsam kızın biriyle cinsellik yaşaması, namusu falan rahatsız etmezdi ama işin ucu bal gibi de bana bulaşır diye rahatsız olurdum. Ama işte her şey bana göre İpek, konu sahibini bilmem.

iyi de bukadar "ince" düşünücek insanda gidip nişanlısının evinde kalmaz.
ben mi yanlış düşünüyorum

iyi de bukadar "ince" düşünücek insanda gidip nişanlısının evinde kalmaz.
ben mi yanlış düşünüyorum
O da işin başka bir boyutu oralara hiç girmek istemedim. YOBOZ MOSON sen diye bağırırlar bana diye yani
Zaten elin kızının bunların evinde ne işi var baştan zaten. İnsan en yakınına güvenemiyorken...

O da işin başka bir boyutu oralara hiç girmek istemedim. YOBOZ MOSON sen diye bağırırlar bana diye yani
Zaten elin kızının bunların evinde ne işi var baştan zaten. İnsan en yakınına güvenemiyorken...

canım hani yobaz demiyimde muhafazakar tutucu vb bi izlenim vermiş.
e öyle ise neden kalıyo ? yoksa banane isterse otogarda kalsın isterse sokakta orda burda

Kadının nişanlısınin evinde kalmasiyla üniversite için gelen kızın yalanlar uydurarak dışarda kalması aynı şey değil. Emanet edilmişse ben de buna tahammül edemezdim ayrıca o kız hayatınıza sadece mutsuzluk verir konu sahibi arkadaşım.

Bir de akraba değilse konu sahibi ve eşi ailelere konuyu çok rahat anlatırlar, neden gizli tutuluyor ki
Sonuçta eve aldıkları kız oğlunun arkadaşı oluyor çocuğun anne babası gerçeği öğrense yıkılmazlar sonuçta tanımadıkları bi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…