Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?

arkadaşların yazdığı sorulara ayrıca şunu da ilave ediyorum..kız akraba olmalı yoksa eşinizin arkadaşı sıfatı ile kv kp evinde kalmış olamaz değil mi?
ayrıca siz sonradan evlendiniz,kız da gitmişti zaten..demek ki kız uzun süredir yok ne zamandır? okulu da mı bırakıp gitti??

giderken ablası çağırdı diye gitti peki ablasına sormadılar mı niye çağırdın, gittin o ki niye geliyorsun bi eksiklik sezdim ama bilemiyorum

Bir de şu var üniversitesi okuyor madem ablasına gezmeye gitmiş olsa bile insanlar demedi mi okul varken nereye gidiyorsun neredesin bu kadar zamandır
Ya da ablası var madem okuluna gidebilecek uzaklıkta neden elin adamının evinde kalıyor??

ee konu sahibi nerede? Yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Mesai bitmeden öğrensek bari

ayrıca konu sahibi kızın çantasını neden karıştırıyor da bak tesadüfe çantada buluyor.

çok ayıp bi durum. kız yapsa konu sahibi hem evimizi açtık hem çantamı karıştırıyo derdi.
gerçi ozamanlar konu sahibininde evi değil nişanlı imiş.

nişanlıyken nişanlısının evinde kalmasıyla arkadaşının gelip o evde kalması arasında pekte bi absürtlük yok

ayrıca konu sahibi kızın çantasını neden karıştırıyor da bak tesadüfe çantada buluyor.

Belki de bilinçli olarak bakılmıştır o çantaya ama kesinlikle izin verilmemeli
Benim bi tanıdığımın başına geldi,çok güvendiği bi akrabası sürekli kadının evine gidip geliyodu canı isterse de orda kalıyordu sonra senin kocan beni taciz etti dedi,fakat oraya gidip gelmeye orda kalmaya devam etti kadın o kıza inandı kocasıyla arası açıldı üstünden 10 yıl geçti ama güven bir kez yıkıldımı yerine gelemiyo ve boşandılar

Bu nasil konu. 2-3 senelik arkadasinin ailesi size emanet ediyor. Sen nisanlinin ailesiyle kaliyorsun, kiz da size katiliyor. Bize emanet diyorsunuz falan filan. Nasil bir ortam tam kestiremedim acikcasi.

Ya başka bir soru daha takıldı bak aklıma şimdi........
Konu sahibinin nişanlısı/eşi bu kızla nereden tanışıyormuş ki kız üniyi bunların memleketinde kazanıp oraya taşınmış?
Konu nişanlı daha önce kızın yaşadığı şehirde mi yaşıyormuş? Öyle bile olsa liseye giden bir kızla nişanlılık durumuna gelen bir erkeğin nasıl ortak noktası olabilir aynı evde kalacak kadar?

bende 21 yaşında başladım bir kutu işyerinde çekmecemde 1 kutuda evde dururdu hafsonları için.
çekmecemi karıştıran olmuş mudur acep oyy bana neler demişlerdir bakmiimdi dertlendim :)

Ailesi nasil 2-3 senelik kisilere emanet ediyor. Ne kadar garip insanlar var ya. Benimkiler beni akrabama bile gondermezlerdi, anneannemde kalamazdim korkarlardi basina bir is gelir diye.

Ya nedense bir gariplik var bence.
Çünkü konu sahibi nişanlıyken kvalidede kalıyor. Kız hangi sahnede hayatlarına giriyor ki?
Evlendikten sonra mı?
Öyle bile olsa yani liseyi yeni bitirmiş bir kızla ne ortak noktaları olabilir ki bu dostluk bu kadar koyu olsun. Kaç yaş gurubu acaba konu sahibi ve eşi.

valla elalem ne der terör örgütü bu konuyu çoktaaan kaynatmıytır aslında bu kadar sakin bir ailenin hayatına gir, kimseye birşey sezdirme, fıldır fıldır gez toz, sonra git, sonra tekrar elini kolunu sallayarak dön. CIK ıııııııııhhh bunda eksik birşeyler var
konu sahibi @whoami_ arkadaş kabul etmemelisiniz tehlikeli, hem önceki gönderilmesinin intikamını almaya gelmediği ne malum, ya bak yine içimdeki felaket tellalı uyandı, vasfiye teyzeye bağlayacağım az kaldı

bende 21 yaşında başladım bir kutu işyerinde çekmecemde 1 kutuda evde dururdu hafsonları için.
çekmecemi karıştıran olmuş mudur acep oyy bana neler demişlerdir bakmiimdi dertlendim :)
Deli gibi seviştiğimi falan sanarlar diye korkardım ya İşi ilerletmiş artık o kadar ki condomdan haplara geçmiş falan filan

bize ters diyor ama kendiyle çelişiyo madem ters sen niye nişanlının evinde kalıyosun ?
eşi nereden tanıyo bu kızı birde abi diyonuş demekki küçük.
kızın ailesi eşini nereden tanıyo ?
saçlarının ıslak gelmesini bi konu sahibi mi farkediyo.?

birde kız emanet tamamda emanet olunca ilişkisi olamaz mı ? tanımadıkları biri olsa uyarırlar tamamda arkadaşlarından niye sakınıyokar kızı ?

Ay zaten başka bir açıdan bakınca da elinde kalıyor. Konu sahibi baya akıl dağıtırmış ilk cümlesinde dediği üzere. Yani baya aklı başında imajı vermek istemiş. Ama bu devirde genç bir kızın evlerinde kalmasının riskini analiz edecek kadar gün görmemiş demek ki. Anlamadım ben atandım falan diyor. Az biraz mürekkebi yalamış olsa gerek ki böyle çapraz ilişkilere nasıl göz yummup bir de Asayiş Berkamel rolüne giriyorlar?

Demii amaa....

Bunca yıllık KK geçmişim var. 2009 dan beri bir-fiil BDV de taktım apoletlerimi ama henüz çıkamadım bu konunun içinden Gelse de aydınlatsa bizi.
Kızın yaşadığı şehirden bir tanışmaları olması lazım, kız henüz liseye giderken. Nasıl bir bağ bu. Bir de tesadüf onca şehirden gelmiş bunların yaşadığı daha doğrusu yeni yaşayacağı şehri kazanmış. Bak sen.

Deli gibi seviştiğimi falan sanarlar diye korkardım ya İşi ilerletmiş artık o kadar ki condomdan haplara geçmiş falan filan

işte bunlar hep eğitimsizlik.
zamanında dkh ile testesteron düşüren ilaç kullanıyodum ( daha çok erkeklerin cinsiyet değiştirirken kullandığı bi ilaç ) ay eczane eczane dolaşır bulamazdım. salak kalfalarda ilacı duyunca ağızları açık bakarlardı yüzüme.
her ilacın birsürü kullanım alanı var.

psikiyatrik ilaçlar kas problemlerinde kullanılıyo e bunların psikolojik bi probleminyok ilaçtanda soğutucaklar insanı

heee şunu da eklemeden geçemeyeceğim.
"el değmemiş kız imajı" veriyormuş. Ama konu sahibi ne mal olduğunu çıkarmış bak ıslak saçlarından ve çantasındaki haplardan. Ben de Türk kadınlarının bir tek kendisini namuslu görüp geri kalanları sevişgen görmesini bununla onları aşağılamasını anlayamıyorum. Kız sevişiyorsa bile ortaya çıkıp bunu ilan mı etmesi lazım. Siz evinize aldığınız adamı tanımıyorsanız onun suçu mu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…