Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?