• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teknede düğün

sudecan2

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
182
0
296
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar
teknende düğün için daha önce araştırma yapanınız var mı. tavsiye edebileceğiniz firma ya da
fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı
teşekkürler herkese

onun içöin yat limanına git ve oradaki teknelerle görüş kaça verirler birgün kiraya? ondan sonrada bir düğün organizasyon şirketiyle görüş süsleme için fiyat al.. bu şekilde daha uygun fiyata halledebilirsin

ayyy ne harika olurdu... ankaradan kimi nereye goturuyosun.. hepsinin bir de kalacak yerlerini halldetmek lazım.hayal yani bizim için :(

süper bi fikir yaa.. istanbuldaki kına için böyle birşey yapabilirim şöle 100 kişilik falan uygun fiyata gelirse.. üzülüyodum burda olamıcak diye düğünüm.. hem 2. düğün gibi olur gelinlik de giyerim gelemeyenler diğerine buna gelirler..

ilona verdiğin siteyi inceledim gayet güzel görünüyor.
olmazsa görüşeyim mi onlarla.
ben çok istiyorum teknede olmasını ama 1 yerle görüştüm bugün çok yüksek fiyat ya.
bide 300 kişi falan olunca yer sıkıntısı da oluyor.
sayıyı düşürmek lazım...

teknede düğün harıka oluyor canım kuzenımın düğünüde yatta olmustu alt katında yemek yendı sonra üst katta eğlence olmustu.fıyatından haberım yok ücretını patronu karsılamıstı hedıye olarak.üsküdarda bulunan yatlardan kıralanmıstı.hersey gönlünce olsun ınsallah...

Ben de araştırdım bunu anlaşmaya bağlıymış;ama kişi başı yaklaşık 60 ytl

diyen olmuştu.

Tabii İzmir'de tekne bulmak çok zor;ama İstanbul bu açıdan daha zengin

Çok güzel bir fikir umarım gerçek olur.

arkadaşım benim babam kaptan teknemizde var düğün için yardımcı olurum sana istediklerine göre beğenirsin teknelerden ona görede bir indirim yaparız:)kaydirigubbakcemile5

1 temmuz 2006da evlendim. gündüz nikahtan sonra akşam teknede boğaz gezisi yaptık. çoooooookkkkk HAAAAAARİKAAAA idi :) mükemmeldi.. herkes herkes çok mutlu oldu hava sıcacıktı kimse terlemedi üşümedi. girişte kokteyl oldu üst katta. sonra şarkımızla çıktık ilk dansa.. sonra aşaaya indik masalara oturduk yemeklerimizi yedik.
daha sonra yine üst kata çıkıp oynadık döktürdük..
en üst katında da küçük bir bölüm vardı oraya da isteyen çıktı bakındı geldi..
cumartesi gecesiydi ve boğaz boyunca her mekanda düğün vardı. hepsini görüyor ama en güzelinin bizimkisi olduğunu düşünüyorduk...
bir ara havayi işek atıldı bi yerde, bizim tekne de durdu yanı başında :=)))))
dönüşte rumeli hisarının önünden geçerken manzara mükemmeldi..
bizi beylerbeyi sarayının yanındaki küçük parktan aldılar ve oraya bıraktılar. karşıdan gelenler için de arnavutköy kullanıldı.. herkes indikten sonra tekneden biz indik. tüm mürettebat el salladı.. kaptan da korna mı deniyor işte ona bastı buup buupp o kısım cidden çok güzeldi :)
herkes bayıldı geçekten aklımda en ufak bir olumsuzluk yok...
o zaman fiyatların 60-70lira olduğunu hatırlıyorum.. bize kuzenimiz ayarladı 35 liradan anlaşmıştık.. 110 kişiydik. neyse neyse yine hatırladım iyice.. kafamı dağıtıp geççem şimdi başka konularaaa... :))))

merhaba 60-70 lira fiyat çok gerçekten.
ama 35 falan iyi tabiki.
teknesi olan arkadaşlar için ortalama fiyat bilen varmıdır hiç...

canım kulağa ne kadar hoş gelsede ben kendim gibi deniz tutan insanları düşünüyorum tam bir işkence olur...
ailende yada düğüne geleceklerde böyle bir sorun yoksa ne ala...
ay benii çok feci yapıyor vallahi sarhoş gibi oluyorum....::)))))))))

slm arkadaslar bende nısanımı yatta yapmak ıstıorum 100 kısı cıvarında düşünüyorum.nişanın ekim ayında olacak..önerisi olan varmı??

benimde aklımdan geçen teknede 100-120 kişilik düğün ..inşallah seneye yaza olucak ama çok merak ettim nasıl fiyatları,müzik,süsleme vs.. nasıl oluyor? lütfen yardımcı olun bilginiz varsa?

arkadaşım benim babam kaptan teknemizde var düğün için yardımcı olurum sana istediklerine göre beğenirsin teknelerden ona görede bir indirim yaparız:)kaydirigubbakcemile5

slm canım, mesajının üzerinden bayağı geçmiş ama benim düğünüm 8 eylül'de olacak, ben de tekne düşünüyorum. yardımcı olabilir misin?
teşekkürler,
yasemin

Back