• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teknede düğün

Selam arkadaslar,

Teknede dugun kulaga hos geliyor da, acaba hareket halinde iken tekne nasil cok mu hissediliyor sallantisi? Eger tekne dugunune giden/ dugunu olan arkadaslar biraz bu konuda bilgi verirlerse cok sevinirim! Simdi dans ederken oynarken falan bir saga bir sola gitmeyelim de :)

Selam arkadaslar,

Teknede dugun kulaga hos geliyor da, acaba hareket halinde iken tekne nasil cok mu hissediliyor sallantisi? Eger tekne dugunune giden/ dugunu olan arkadaslar biraz bu konuda bilgi verirlerse cok sevinirim! Simdi dans ederken oynarken falan bir saga bir sola gitmeyelim de :)

canım bizde 2007 de tekne düğünü ile evlenmiştik. benimde önce endişelerim oldu sallanır mı diye ama hiç korktuğum gibi olmadı. akşam 7 gibi hava kararmadan önce üst katta nikahımız yapıldı. sonra alt katta yemek yendi ve iki katlı eğlence devam etti. biz gençler daha çok üst katta eğlenmiştik. aile büyükleri alt katta devam etti. çoook eğlenceliydi. tekne 4 saat boyunca gezdi ama hiç öyle sallantı falan olmadı. hatta o gece boğaz tekne kaynıyordu. hem boğazda hemde kıyı mekanlarda bizden başka düğünlerde vardı. hatta bülent ersoyun ve mısır prensesinin düğünleri de aynı gece olmuştu:) biz çok eğlendik hiç bir olumsuzluk yaşamadık böyle bi düşüncen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar
teknende düğün için daha önce araştırma yapanınız var mı. tavsiye edebileceğiniz firma ya da
fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı
teşekkürler herkese

Teknede düğün organizasyonu için önerebileceğim site; teknededugun.com'dur. Siteye girip inceleyebilirsin. Uygun fiyatlara çok güzel organizasyonlar gerçekleştiriyorlar. Kardeşimin düğününü de webteknesi ile yaptık, çok memnun kaldık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim ağabeyim in düğününü boğazda teknede yapmıştık Ağabeyim 6 ay önceden rezervasyon yaptırmıştı düğün için temmuz ayında kocaman bir tekneydi adeta yüzen bir Restoran içi oldukça lükstü biz hiçbir şeyle uğraşmadık yaklaşık 400 civarında davetlimiz vardı herkese teknede yemeğini rahatlıkla yeyip üst kata çıktı firma her şeyi düşünmüştü dj performansı falan harikaydı size sunulan tercihlerden seçimde bulunuyorsunuz ve onlar yapıyor alkollümü alkolsüz mü diye veya teknede süsleme olsun mu olmasın mı gibi gibi bir çok seçenekler her şeyi siz belirliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyor isem bizim düğünü yapan firma ismi Boğazda gezi turu diye bir firma idi firma yetkilisi Muhammet bey çok ilgili ve kibar bir bey efendi idi tekne personeli de öyle idi konuklarımız da çok beğendi ve memnun kalmıştı herkese önerebilirim . Sırandan düğün yapmak istemeyenler için muhteşem bir mekan seçimi yapmış olacaklar. ....

Geçen sen yaz aylarında kuzenimim düğünü vardı ve teknede yaptılar herşey muhteşemdi teknenin alt katında yemek salonunda yemegimizi yedik ve teknenin üst katına cıktık manzara süperdi ve çok eglenceliydi canlı müzik vardı fasıl ekibi insanları baya bi eglendiriyolardı hayatımın en güzel günü o teknede düğün organizasyonunda geçirdim desem yeridir. kuzenime nereden ulaştınız diye sordum ..... adresinden ulaşabilicegimizi söyledi.

Merhaba arkadaşlar 2016 eylülde teknede düğünümü yaptım çok farlıklı oldu normal sıradan mekanlara göre arkadaşlarım bayıldı fiyatıda fena sayılmazdı ortalama fiyatlardaydı ama bende çok mutlu oldum açıkcası tavsiye edebilirm diyebilirim ortamda güzeldi yemeklerde güzeldi tavsiye ederim yani size .... adresinden iletişime geçmiştim sizde burdan tekne adresini alıp görüşün bence.

Merhaba arkadaşlar 2016 eylülde teknede düğünümü yaptım çok farlıklı oldu normal sıradan mekanlara göre arkadaşlarım bayıldı fiyatıda fena sayılmazdı ortalama fiyatlardaydı ama bende çok mutlu oldum açıkcası tavsiye edebilirm diyebilirim ortamda güzeldi yemeklerde güzeldi tavsiye ederim yani size .... adresinden iletişime geçmiştim sizde burdan tekne adresini alıp görüşün bence.

teknede dugun icin tek yer ... teknesidir. Organizasyon firmalarına güvenmeyin arkadaşlar yari yolda bırakırlar teknede yapacaksanız direk tekne sahibiyle irtibat halinde olun . Ben .. teknesinde 1sene önce yaptım çok memnun kaldım ısını layıgiyla yapıyorlar hakkıyla para kazanmak diye buna denir bence.isinize yarar belki Eminönü'nde ... teknesi
.... pazarlık payı mevcut her bütçeye hitap eder..

Back