Bebek İkinci El tekin acar hediye çeki

Siz de şunu anlamıyosunuz işte, hediyeyi satan adam para vermediği şeyden para kazanıyo benimse öyle bi durumum veya derdim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neyse arkadaşlar burda iyiniyetle yorum yapanlara tşk ederim, ortalık karıştıranları da allaha havale ediyorum, iyi geceler hepinize

Aldım iade ettiklerim oldu, indirim dönemi olduğu için iade almadılar, alışverişin karşılığı o çek elimde kaldı yani

Tamam canim anladim..umarim alan olur.biraz zor gerci ama neyse..iyigeceler..

Tşk ederim, olmazsa da kısmet, fırsatçılık yapmaya gerek yok sonuçta alan olmazsa hediye alırım artık birilerine, belki onlar da gelir burda satar sonra ederinden daha azına! İyi geceler sana da, ayrıca iyiniyetin için de tşk ederim

Rica ederim canim burada hepimiz ihtiyackarimizi karsiliyoruz sonucta..

Tekin acardan alışveriş yapmasak inanırız dediğine de sen alışveriş yapınca hediye verdiler havadan 175 liran oldu her zmn vermiyolar bunu,insanalrın hediyeleri de havadan gelmiyor düzgün ilişkiler kurduklarında bebeklerine hediye geliyor bu da cüzdandakinden daha büyük zenginliktir.senin bu çeki satman üstelik 175 liraya saçma bir ruya ,burada zaten hediye çekini hele ki üstündeki rakama satmak kurallara aykırı olsagerek moderatöre bildirelim hele konuyu kapatıyor mu taşıyor mu bir görelim.

benimde elimde kızıma aldığım ama hiç giydirmediğim sıfır kıyafetler var. Şimdi ben bunları mağaza fiyatına satabilir miyim!!! kimse almaz ki çünkü saçma olur. gider mağazadan alır , üstüne değiştirme kartı bile alırım. olmadı iade eder hediye çeki alırım :)

Sonuç itibariyle, bana göre, bir mal ile mağazadan çıktığınız an, o mal ikinci el olur ( ister kullanın ister kullanmayın ) ve bunu mağaza fiyatına satmak etik bir davranış değildir.

Fersude bi daha oku yazdıklarımı çekin neden bende olduğunu sonra da kime bildiyosan bildir, ne fesat insanlar varmış burda hayretler içindeyim, evet insanlar dost edinmiş o dostlar hediye getirmiş onlarda. Bunları satarak cüzdanlarını zengin ediyolar! Bir daha da konuma yazma, git hangi başlıkta fesatlık yapacaksan orda yap

merhaba ben konuyu en sonunda anladım sanırım arkadaşınki şöyle bir hediye çeki bi ürün almış sonra değiştirmek istemiş yerine bu çeki vermişler.bende de var hotiçten çanta almıştım 1 ayda bozuldu yerine çek verdiler 250 liralık hediye çeki bunun gibi birşey sanırım yani para karşılığı olan bir çek yaptığı alışverişlere hediye olarak değil.demek istediği de eğer tekin acardan alışveriş yapacaksanız çeki satayım bununla yapın demek istiyor yani satın alacağa bir faydası olmayacak.bu şekilde ancak yakınında birine satar başka türlü burdan kimse almaz zaten.

Ceren hanım siz para verip aldığınız bi üründen bahsediyosunjz ben hediye gelip para vermediği halde bundan para kazananlardan şu durumu bi ayırt edin artık! Ayrıca ben satma derdinde değilim, o parayı kime verdiği farketmicek biri olursa diyr bu başlığı açmıştım sadecd! Ama insanlar fırsatçı, elimde kalan çeki ederinin altında alma heveslisi çok insan varmış! Ayrıca bu ikinci el de değil, ben aldığım ürünü satmaya çalışmıyorum aldığım fiyata

Evet nuanza aynen öylr, kimse nedense anlamak istemiyor, o parayı kime verdiğini

O parayı kime verdiğini umursamayacak biri çıkarsa diye açtım bu başlığı ben, yoksa millet işi gücü bırakıp fesatlık yapsın diye değil! Herkes ne fursatçıymış almayacaksan ilgienmiyosan niye yorum yapıyosun ben de onu anlamadım zaten!

Evet nuanza aynen öylr, kimse nedense anlamak istemiyor, o parayı kime verdiğini

canım onu ancak etrafında birine o şekilde satabilirsin.burası bit pazarı adı üstünde.hiç tanımadığın biri bu fiyata almaz.

Canım kısmet diyorum ya farketmeyecek biri çıkar hani parayı ha bana vermiş ha mağazaya, mağazaya vermrktense birinin işini göreyim der, insan bu ne zaman nerde çıkacağı belli olma diye düşünerek açmıştım ama zaten bu saatten sonra alacak olan olursa da vermicdm gider harcarım 5 yıl ömrü var zaten açılmayınca makyaj malzemelerinşn, fesatlarla uğraşacağıma dursunlar evimde! Ayrıca sana tşk ederim konuyu baştan okuyup anlamış ve açıklama yapmışsın, ben anlatamadım belki senin yazdığını okuyunca anlarlar

Konunun kapatılması için konu açtım tlfdan ulaşmak zor olucak yöneticiye başlığı görür diye düşündğm, artık herkes rahat edebilir, daha ciddi işleri olanlar işlerinin başına dönebilir hem böylece, artık kimse iyi veya kötü yorum yapmasın lütfen

Sürekli olarak hediye çekine para verdim dediğiniz içindir söylediklerim. Fakat görüyorum ki, bu kadar paylaşılan şeyleri siz fesatlık veya fırsatçılık olarak algılıyorsunuz fakat bu düşünceniz doğru değildir. Buradaki çoğu kişi size bu fiyata satamayacağınızı çünkü alacak olan kişinin yararına olmadığını söylüyor. eğer daha uygun bir fiyat yaparsanız hem siz hem karşıdaki kişi ile anlaşır elinizdeki çeki nakit paraya çevirebilirsiniz. Kredi kartından nakit çektiğinizde bile belli bir miktar faiz yiyorsunuz veya yiyoruz "niye bir banka size nakit para veriyor"u irdelemek lazım. Kimse size ederinin çok altında veyahut bedava verin demiyor. Zira böyle bişeyi kimse demez burada. Eğer amacınız nakit paraya çevirmek ise bu kadar insanın söylediklerini dinlemekte ve anlamaya çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.

ve ayrıca neden Tekin acar dükkanına gidip 175 tl harcamak yerine sizden 175 tl hediye çeki alalım ? Sadece sizin elinize nakit para geçmesi için mi ?

Konunuz hem talebiniz hemde kurallar gereği kapatılmaktadır, zira burası 2. el bebek/ çocuk giyim vb satış bölümüdür, sitede çek satışı yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…