Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım iade ettiklerim oldu, indirim dönemi olduğu için iade almadılar, alışverişin karşılığı o çek elimde kaldı yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tşk ederim, olmazsa da kısmet, fırsatçılık yapmaya gerek yok sonuçta alan olmazsa hediye alırım artık birilerine, belki onlar da gelir burda satar sonra ederinden daha azına! İyi geceler sana da, ayrıca iyiniyetin için de tşk ederim
Canim benim kimse sana oyle sandigin gibi bi muamelede bulunmadi..bulunamazda zaten..soyle ki hediye gelen kiyafetleri giydirip giydirmemek nasil bizim elimizdeyse senin bu ceki kullanmayip satmak istemen de ayni sey..nasil ki hediye gelen bi kiyafeti hic kullanmadim zaten magazada ne kadarsa o kadara satiyorum deyip satmiyorsak burada arkadaslar da senin kazandigin hediye cekini ederinin bir miktar altinda satisa sunman gerektigini anlatmaya calistilar..ama tabiki cek senin keyif seni arkadasim..ama kimse 175 tl lik ceki 175 e almaz senden..
Ya ama şunun fakrkına varmıyolar, o hediyelere para vermedi satanlar, üstüne şimdi bide onları satıp para kazanıyolar, benim durumum öyle değilki ben buna para verdim ama kullanmamak daha mantıklı geldi,bu şekilde değiştirebilirsem başka bi ihtiyacımı gideririm dedim sadece!
Tekin acardan alışveriş yapmasak inanırız dediğine de sen alışveriş yapınca hediye verdiler havadan 175 liran oldu her zmn vermiyolar bunu,insanalrın hediyeleri de havadan gelmiyor düzgün ilişkiler kurduklarında bebeklerine hediye geliyor bu da cüzdandakinden daha büyük zenginliktir.senin bu çeki satman üstelik 175 liraya saçma bir ruya ,burada zaten hediye çekini hele ki üstündeki rakama satmak kurallara aykırı olsagerek moderatöre bildirelim hele konuyu kapatıyor mu taşıyor mu bir görelim.
Evet nuanza aynen öylr, kimse nedense anlamak istemiyor, o parayı kime verdiğini
Ceren hanım siz para verip aldığınız bi üründen bahsediyosunjz ben hediye gelip para vermediği halde bundan para kazananlardan şu durumu bi ayırt edin artık! Ayrıca ben satma derdinde değilim, o parayı kime verdiği farketmicek biri olursa diyr bu başlığı açmıştım sadecd! Ama insanlar fırsatçı, elimde kalan çeki ederinin altında alma heveslisi çok insan varmış! Ayrıca bu ikinci el de değil, ben aldığım ürünü satmaya çalışmıyorum aldığım fiyata
Konunun kapatılması için konu açtım tlfdan ulaşmak zor olucak yöneticiye başlığı görür diye düşündğm, artık herkes rahat edebilir, daha ciddi işleri olanlar işlerinin başına dönebilir hem böylece, artık kimse iyi veya kötü yorum yapmasın lütfen