• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tekin acar hediye çeki

Bedel ödemediğimi nerden çıkarfınız? Sadece şu an onunla alışveriş yapsam gereksiz olacak benim için o yüzden böyle bişi düşündüm! Burda yapılan satışlarda hediye grleni ederin altında satıyolar yani parasınj vermedikleri şeyden bir de para kazanıyolar bu ne oluyo o zaman? Bem parasını verdiğim ama kullanırsam gereksiz olacak bişeyi değiştirmek istedim sadece hepsi bu! Kimseyi salak yerine koyduğum yok yani! Sadece ve sadece alışveriş yapacak varsa takas yapalım değitokuş yapalım istedim ne büyüttünüz!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gelin siz 100 tl ye verin onu bana :46::1:

Kusura bakmayın ama dedim ya ben değiştirme niyetindeyim! Yazanlar kendilerince bişiler söylediler fakat en son arkadaşın yazdığı mantıkla hediye geleni parayla satanlar hoşgörülüyo kimse niye para vermediğin şeyden bide para kazanıyosun beni salak yerine koyuyosun bedava versene sana bedava gelmiş demiyo bana da kimse o muameleyi yapamaz

Kusura bakmayın ama dedim ya ben değiştirme niyetindeyim! Yazanlar kendilerince bişiler söylediler fakat en son arkadaşın yazdığı mantıkla hediye geleni parayla satanlar hoşgörülüyo kimse niye para vermediğin şeyden bide para kazanıyosun beni salak yerine koyuyosun bedava versene sana bedava gelmiş demiyo bana da kimse o muameleyi yapamaz

Canim benim kimse sana oyle sandigin gibi bi muamelede bulunmadi..bulunamazda zaten..soyle ki hediye gelen kiyafetleri giydirip giydirmemek nasil bizim elimizdeyse senin bu ceki kullanmayip satmak istemen de ayni sey..nasil ki hediye gelen bi kiyafeti hic kullanmadim zaten magazada ne kadarsa o kadara satiyorum deyip satmiyorsak burada arkadaslar da senin kazandigin hediye cekini ederinin bir miktar altinda satisa sunman gerektigini anlatmaya calistilar..ama tabiki cek senin keyif seni arkadasim..ama kimse 175 tl lik ceki 175 e almaz senden..

Ya ama şunun fakrkına varmıyolar, o hediyelere para vermedi satanlar, üstüne şimdi bide onları satıp para kazanıyolar, benim durumum öyle değilki ben buna para verdim ama kullanmamak daha mantıklı geldi,bu şekilde değiştirebilirsem başka bi ihtiyacımı gideririm dedim sadece!

Dediğin gibi bana hediye gelseydi o zaman mantıklıydı dediğin, geçen birş konu açtı misal marks and spencerden hediye hırka gelmiş olmamış, iade edin kendinize bişi alın şu kadarlık hediye çeki gibi düşünün diyodu ama işte o, o hırkaya para vermemiş, fakat şimdi para verip almadığı bir şeyden para kazanabiliyo, kimse bişi demiyo o zaman, para vermemişim niye aynı bedeli istiyomuşum, o zaman hediyelerini satanlara da bedava ver desinler, miye bu kadar tepki gösterildi anlamadım, ayrıca ben şu ara ihtiyacı olan varsa mağaza yerine bana versin nasılsa mağazaya verirken gocunmayacak, mağaza yerine bana versin dedim hepsi bu

Ben 2. El satmıyorum, para vermeden havadan para kazanmaya çalışmıyorum, sadece o çeki o şekilde elimden çıkarriıtsam vaşka bi ihtiyacımı alırım diye düşündüm, gayet masum bi düşüncem vardı ama ne tepkiler verdi insanlar!

Dediğin gibi bana hediye gelseydi o zaman mantıklıydı dediğin, geçen birş konu açtı misal marks and spencerden hediye hırka gelmiş olmamış, iade edin kendinize bişi alın şu kadarlık hediye çeki gibi düşünün diyodu ama işte o, o hırkaya para vermemiş, fakat şimdi para verip almadığı bir şeyden para kazanabiliyo, kimse bişi demiyo o zaman, para vermemişim niye aynı bedeli istiyomuşum, o zaman hediyelerini satanlara da bedava ver desinler, miye bu kadar tepki gösterildi anlamadım, ayrıca ben şu ara ihtiyacı olan varsa mağaza yerine bana versin nasılsa mağazaya verirken gocunmayacak, mağaza yerine bana versin dedim hepsi bu

Canim biz senin satmak istemene bisey demiyoruz burda bi anlasalim..hediyeleri stanlar da ederi fiyatinin altinda satiyor burada..senden de bu ayrintiyi atlamamani istedik sadece..

Tmm ben onu anladım da şu ayrıntıyı da siz kaçırıyosunuz, onlar para vermedikleri bir şeyden para kazanıyolar üste bir de! Benimki öyle değilki, ben para verdim buna, niye durduk yere zarar edeyimki? Ama hediyeleri satanlar bırakın zarar etmeyi üstüne kar ediyorlar

Ben 2. El satmıyorum, para vermeden havadan para kazanmaya çalışmıyorum, sadece o çeki o şekilde elimden çıkarriıtsam vaşka bi ihtiyacımı alırım diye düşündüm, gayet masum bi düşüncem vardı ama ne tepkiler verdi insanlar!

sen haklısın aslında. ama mesela bende ilanının başlığını ilk gördüğümde acaba kaç paraya satıyor diye girdim okumak için :) İnsanlarda öyle bir düşünce oluşuyor tabiki.

Bana o hediye gelse atıyorum 130 a bıraksam havadan cebime 130 lira gircekti kimse de bu yorumları yapmıcaktı ama o çekin parasını ben verdim niye zarar edeyim bunu anlatamadım, ayrıca biri alışveriş falan yapacaksa mağaza yerine bana versin hem ben işimi göreyim hem o zaten o parayı mağazaya vermeye hazır onun için zaten farkeden bi durum olmıcak dedim

Emocum öyle bi düşüncem olsa ilana zaten yazardım ilk başta, havadan para kazanma gibi derdim yom sadece çekimi biri kullansın bende bi ihtiyacımı alayım dedim, alan olmazsa gidip kendim kullanıcam ama gereksiz olucak şu ara..

Tmm ben onu anladım da şu ayrıntıyı da siz kaçırıyosunuz, onlar para vermedikleri bir şeyden para kazanıyolar üste bir de! Benimki öyle değilki, ben para verdim buna, niye durduk yere zarar edeyimki? Ama hediyeleri satanlar bırakın zarar etmeyi üstüne kar ediyorlar

Canim sen de bu ceki parayla almadinki..ihtiyacini alman karsiliginda sana hediye edildi magazadan degil mi?aldiklarini da kullaniyorsun muhtemelen..zarar bunun neresinde?

Bana o hediye gelse atıyorum 130 a bıraksam havadan cebime 130 lira gircekti kimse de bu yorumları yapmıcaktı ama o çekin parasını ben verdim niye zarar edeyim bunu anlatamadım, ayrıca biri alışveriş falan yapacaksa mağaza yerine bana versin hem ben işimi göreyim hem o zaten o parayı mağazaya vermeye hazır onun için zaten farkeden bi durum olmıcak dedim

DAHA ÖNCE ÇOK ÇEK BOZDURDUM HATTA EN YAKIN ARKADAŞIM ALDI 750 tl çeki 650 tl ye verdim.YANİ CAZİP KILMANIZ LAZIM BU İŞİN RACONU BUDUR :1:

Arkadaşım herkes şunu demek istiyor örneğin ben 175 liralık bir alışveriş yapcam direkt gidip tekin acardan alırım zaten,ne sebeple sizinle buluşup sizin kuponunuzu alıp onunla alışveriş yapayım?benim ne karım olacak?siz kuponu paraya çevireceksiniz sizin karınız var bundan,,e milletin bunda bi avantajı yokki ... Siz ucuza vereceksiniz ki ozaman dediğiniz gibi heriki taraf yarar sağlayacak.kusura bakmayın ama bu şekilde kuponu satmanız imkansız böyle bir başlıkta komik olmuş.
Kazak örneğini vermişsiniz.x markanın kazağı mağazada 100 liradır,ama hediye gelmiştir giymiyordur 80 e veriyordur alınır,mağazayla aynı fiyatsa ben neye güvenip neden burdan alayım dimi ama?sizde biraz böyle düşünürseniz bizi anlayacaksınız

Ya peki para vermediği bir şeyi satıp üstüne bir de bir sürü para kazanan insan var burda, hangisind buna para vermedin üstünd nasıl para kazanırsın bedava ver diyen oldu? Sizin bana söylediğiniz o olouyo ama, para vermişim çek almışım, kendim kullanırsam gereksiz olucak düşüncesiyle mağazaya o parayı verirken gocunmayacak birisi onun yerine bana versin düşüncesiyle bi konu açtım, herkes demediğini bırakmadı, fakat kimse o hediye gelen ve üzerine para kazanılmasıyla ilgili ayrıntıyla ilgilenmiyo başka başlıklarda

İyi de bak 100 liralım kazak hediye gelmiş ok, para vermişmi yok, başkası almış ödemiş, o üstünd bide 80 e satıp para kazanıcak, havadan bedavadan kazanç yani, ben sizin dediğinizin farkındayım sadece iyiniyetli biri olursa diye düşünerek bu konuyu açmıştım, zaten ben alıcam birinin de işini göreyim diye düşünen olursa diye bu konuyu açmıştım, ayrıca konu komikse okuyup cevap yazmasaydınız eminim daha ciddi işleriniz vardır

Özlemcim en yakın arkadaşın ilginçmiş, o bana fırsatçılık gibi geliyor, ben asla öyle bişi yapamam, zaten alıcaksam niye arkadaşıma da bi yardımım dokunmasınki zaten o. Parayı ben gözden çıkarmışım, benim fıtratıma uygun değil böyld fırsatçı davranışlar

Tefecilik yapmıyoruzki çek bozdururken racon keselim üstüne bir de

Ya peki para vermediği bir şeyi satıp üstüne bir de bir sürü para kazanan insan var burda, hangisind buna para vermedin üstünd nasıl para kazanırsın bedava ver diyen oldu? Sizin bana söylediğiniz o olouyo ama, para vermişim çek almışım, kendim kullanırsam gereksiz olucak düşüncesiyle mağazaya o parayı verirken gocunmayacak birisi onun yerine bana versin düşüncesiyle bi konu açtım, herkes demediğini bırakmadı, fakat kimse o hediye gelen ve üzerine para kazanılmasıyla ilgili ayrıntıyla ilgilenmiyo başka başlıklarda

Canim anlasamicaz senle..kimse hediye gelen kiyafeti magaza fiyatina satmiyo o yuzden kimse de bedavaya ver demiyo..uygun bi fiyatta anlasiliyo taraflar olarak..bizde sana bedava ver falan demedik..sadece biraz indirim yappman gerektigini belirttik..ama dedim ya cek senin keyif senin..bir de anlayamadigim su 175 tl verip mi aldin ceki?yoksa aldiklarina karsilik hediye mi verdiler?para verip aldim diyorsun da?

Aldım iade ettiklerim oldu, indirim dönemi olduğu için iade almadılar, alışverişin karşılığı o çek elimde kaldı yani

Back