Bedel ödemediğimi nerden çıkarfınız? Sadece şu an onunla alışveriş yapsam gereksiz olacak benim için o yüzden böyle bişi düşündüm! Burda yapılan satışlarda hediye grleni ederin altında satıyolar yani parasınj vermedikleri şeyden bir de para kazanıyolar bu ne oluyo o zaman? Bem parasını verdiğim ama kullanırsam gereksiz olacak bişeyi değiştirmek istedim sadece hepsi bu! Kimseyi salak yerine koyduğum yok yani! Sadece ve sadece alışveriş yapacak varsa takas yapalım değitokuş yapalım istedim ne büyüttünüz!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kusura bakmayın ama dedim ya ben değiştirme niyetindeyim! Yazanlar kendilerince bişiler söylediler fakat en son arkadaşın yazdığı mantıkla hediye geleni parayla satanlar hoşgörülüyo kimse niye para vermediğin şeyden bide para kazanıyosun beni salak yerine koyuyosun bedava versene sana bedava gelmiş demiyo bana da kimse o muameleyi yapamaz
Dediğin gibi bana hediye gelseydi o zaman mantıklıydı dediğin, geçen birş konu açtı misal marks and spencerden hediye hırka gelmiş olmamış, iade edin kendinize bişi alın şu kadarlık hediye çeki gibi düşünün diyodu ama işte o, o hırkaya para vermemiş, fakat şimdi para verip almadığı bir şeyden para kazanabiliyo, kimse bişi demiyo o zaman, para vermemişim niye aynı bedeli istiyomuşum, o zaman hediyelerini satanlara da bedava ver desinler, miye bu kadar tepki gösterildi anlamadım, ayrıca ben şu ara ihtiyacı olan varsa mağaza yerine bana versin nasılsa mağazaya verirken gocunmayacak, mağaza yerine bana versin dedim hepsi bu
Ben 2. El satmıyorum, para vermeden havadan para kazanmaya çalışmıyorum, sadece o çeki o şekilde elimden çıkarriıtsam vaşka bi ihtiyacımı alırım diye düşündüm, gayet masum bi düşüncem vardı ama ne tepkiler verdi insanlar!
Tmm ben onu anladım da şu ayrıntıyı da siz kaçırıyosunuz, onlar para vermedikleri bir şeyden para kazanıyolar üste bir de! Benimki öyle değilki, ben para verdim buna, niye durduk yere zarar edeyimki? Ama hediyeleri satanlar bırakın zarar etmeyi üstüne kar ediyorlar
Bana o hediye gelse atıyorum 130 a bıraksam havadan cebime 130 lira gircekti kimse de bu yorumları yapmıcaktı ama o çekin parasını ben verdim niye zarar edeyim bunu anlatamadım, ayrıca biri alışveriş falan yapacaksa mağaza yerine bana versin hem ben işimi göreyim hem o zaten o parayı mağazaya vermeye hazır onun için zaten farkeden bi durum olmıcak dedim
Ya peki para vermediği bir şeyi satıp üstüne bir de bir sürü para kazanan insan var burda, hangisind buna para vermedin üstünd nasıl para kazanırsın bedava ver diyen oldu? Sizin bana söylediğiniz o olouyo ama, para vermişim çek almışım, kendim kullanırsam gereksiz olucak düşüncesiyle mağazaya o parayı verirken gocunmayacak birisi onun yerine bana versin düşüncesiyle bi konu açtım, herkes demediğini bırakmadı, fakat kimse o hediye gelen ve üzerine para kazanılmasıyla ilgili ayrıntıyla ilgilenmiyo başka başlıklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?