• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yumurtalığım var (tüp) bu durumda olup hamile kalanlar...........

benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum.sonra rahim filmi çektirdim sol tüp kapalı cıktı ve rahimde perde cıktı.perdeyi de aldırdım.üstünden 6 ay geçti hala bebeğim olmadı ilk olacak nasip olursa.eşimde sorun yok.dr aşılama ile başlayalım ama şansın yuzde 15 dedi.olmazsa tüp yapalım dedi ama durumlar uygun değildi öyle bekliyoruz işte.inşallah benimde olur normal yolla yakında..çok bunaldım:43:
seninde kızını Allah bağışlasın:nazar:

canım hemen neden aşılama ve tüp dedi perdeden değil değilmi? hem sonuçta sağ tüpünde açık...sadece tüp kapalılığısa sorun normal yolla hamile kalabilirsin..sen hangi şehirdesin?

canım hemen neden aşılama ve tüp dedi perdeden değil değilmi? hem sonuçta sağ tüpünde açık...sadece tüp kapalılığısa sorun normal yolla hamile kalabilirsin..sen hangi şehirdesin?

perde sorun değil artık alındı. normal olur ama geç olur dedi dr.
ayrıca sol tüpünü tıkayan şey sağı etkilemiş olabilir dedi.ben laporoskopi olmuştum ameliyat çıkışı tüpler iyi görünüyo demişti bunu hatırlattım o zaman öyledir çok ameliyata giriyorum hatırlamıyorum dedi iste.bizde eşimle biraz normal deneme kararı aldık. ben denizlideyim canım. kafamda büyüttüğümden mi nedir daha olmadı bebiş.

perde sorun değil artık alındı. normal olur ama geç olur dedi dr.
ayrıca sol tüpünü tıkayan şey sağı etkilemiş olabilir dedi.ben laporoskopi olmuştum ameliyat çıkışı tüpler iyi görünüyo demişti bunu hatırlattım o zaman öyledir çok ameliyata giriyorum hatırlamıyorum dedi iste.bizde eşimle biraz normal deneme kararı aldık. ben denizlideyim canım. kafamda büyüttüğümden mi nedir daha olmadı bebiş.

olur canım daha acele etme..çok uzun süre geçmemiş daha...

arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorum:( benim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....

Canım daha önce yazmıştım sana aynı sorun bendede vardı. sol tüpümle hamile kaldım Allah ımA ÇOOOK şükür. 8 haftalık oldu bebişim. canım umudunu hiç yitirme Allah ım inş. sanada verir tez zamanda Allah ım olmayan herkese versin inşallah. hiç kafana takma düşünme benim hiç beklemedigim zamanda oldu herşey Allah tan dualarım senle

Canım daha önce yazmıştım sana aynı sorun bendede vardı. sol tüpümle hamile kaldım Allah ımA ÇOOOK şükür. 8 haftalık oldu bebişim. canım umudunu hiç yitirme Allah ım inş. sanada verir tez zamanda Allah ım olmayan herkese versin inşallah. hiç kafana takma düşünme benim hiç beklemedigim zamanda oldu herşey Allah tan dualarım senle
cnm çok teşekkürler umut oldu valla Allahım bizede nasip etsin inşallah Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin........

arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorum:( benim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....

Çok yakın bir arkadaşımın da tüplerinden biri alındı.Dış gebelik yaşadı.Çok korkuyordu.tüüüüm umutlarını yitirmişti.dr herhangi bir sorun olmadığını söylediği halde umutsuzdu.veeeee nur topu gibi bir oğlu oldu.Hem de çooook tatlı :emir_bebek: gören herkes dönüp dönüp tekrar bakıyor. çok yakışıklı:51::49::32: hatta ben de onun oğluşunu gördükten sonra bebek sahibi olmayı düşüneyim artık dedim .. Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip eder size de inşallah. dr a gidin herhangi bir sorun yoksa akışına bırakmak en doğrusu.. ;) bebek mümkün

Back