• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi ve tüplerde tıkanıklık

Buradan lulinda arkadaşımıza danıştım alınıp tüp bebek yapılmasını öneriyor o da.. Nette araştırıyorum tüp tıkanıklığı olanların ivf şansı düşüyor, işte o oran önemli. Başarı oranını yüksek görüyorsa tüp bebek doktoru aldırmadan tüpleri bir kez deneyeceğim. Eşimde de morfoloji sorunu var benim yani doğal yolla hamileliğe tamamen elveda dedim. Kendimi psikolojik llarak 'tüpsüz' yaşamaya hazırlamya çalışıyorum bu aralar.
Canım ben Mayıs ayında laparoskopi ve Histeroskopi oldum. Iki tüpüm de tıkalıydı. Açmaya çalıştılar açamadılar. Bunun üzerine 3 ay dinledim ve hemen tüp bebek denedim. Şükür hamileyim. Bence iyi bir tüp bebek merkezine gidin. Orası ne derse ona göre davranın. Iyi şanslar dua ile inşallah

benmde sol tupum tıkalı sag tupumdede sıvı var doktorum laporoskopi önerdı ne yapacagımı bılmıorum ACABA TUP BEBEKLE HAMILE KALAMAZ MIYIM

benmde sol tupum tıkalı sag tupumdede sıvı var doktorum laporoskopi önerdı ne yapacagımı bılmıorum ACABA TUP BEBEKLE HAMILE KALAMAZ MIYIM
Ben de aynı durumdayım. Tup bebek deniyorum. Tupleri aldırmadan yapınca oranını dusuruyormus. Rabbim izin verirse hersey olur.

Arkadaslar merhaba ben de hsg cektirdim ve iki tupum de tikali ayrica bir de nurtopu gibi myomum var ameliyat olacagim tupleri acariz dedi doktor ama bu sivi birikmesinden bahsetmedi hsg de anlasiliyor mu bu sivi birikmesi acaba yoksa laproskopi esnasinda mi anladiliyo

evet hsg de sıvı birikmesi anlsşılıyor benım hsg de anladı doktorum laporoskopi olacagım

arkadaşlar benim de sol tüpüm tam kapalı,sağ tüpüm az açıkmış. doktorum tüp bebek dedi,ama ben laparoskopi olmaya karar verdim öncesinde. mart ayında inşallah olacağım. doğru mu yapıyorum bilmiyorum.ama en kötü karar, kararsızlıktan iyidir diye düşünüyorum :( hiç bi adım atmadan bekledim aylarca...

Tuplerin acilma sansi varken neden tup bebek yapasinizki bence de en dogru karari vermissiniz normal yollarla hamile kalma sansiniz var sonucta

Tuplerin acilma sansi varken neden tup bebek yapasinizki bence de en dogru karari vermissiniz normal yollarla hamile kalma sansiniz var sonucta
doktorum da aynen böyle söyledi. teşekkürler...benimki sadece korku,tedirginlik,endişe...

bende 2 kez hsg çektirdim.ilkini anestezısız çektirdim sonuç daha kötüydü ama 2.yi anestezili çektirdim daha iyiy çıktı.benim sağ tüp tıkalı ama az da olsa geçiş var dedi doktor.sol iyi durumda.ankara da recai pabuçcuya tüp bebek yaptırdık 3 ay önce malesef tutmadı. tüpten önce tüplerin çokta kötü değil diyen doktor sonuç olumsuz olunca resmen döndü..tüplerin çok kötü durumda alalım yada bağlayalım dedi..sonra gittiğim 2 doktor alınmayacak kdr kötü olmadıgını söyledi yani şaştım kaldım :KK61:

tuplerdeki tikaniklik laproskopiyle acilabilirken neden tup bebek denediler size baska bir skintiniz var mydi?

yok hayır tek sorunum bu..2 kez aşılama denedik ve 4 yıllıkta evli olunca doktorların geneli bunu önerdi..şansınız çok yüksek dediler,bizde yaptırdık :(

Canim oncelikle bir doktora daha git bence tuplerinle ilgili durumu netlestirin yani tuplerinde sikinti vardiysa neden sana asilama yapiyorlar bu durumda direkt tup bebeke gecmeleri gerekirdi.. Allah dogru doktorlarla karsilastirsin insallah canim

tek taraf olunca tutabilir dediler..şimdi tekrar doktor araştırıyoruz bakalım..:(

Ben prof dr aydan biriye gidiyorum canim benim sorunumda sizinkiyle ayni cok memnunum tavsiye ederim yani

Canım ben Mayıs ayında laparoskopi ve Histeroskopi oldum. Iki tüpüm de tıkalıydı. Açmaya çalıştılar açamadılar. Bunun üzerine 3 ay dinledim ve hemen tüp bebek denedim. Şükür hamileyim. Bence iyi bir tüp bebek merkezine gidin. Orası ne derse ona göre davranın. Iyi şanslar dua ile inşallah
merhaba canım,
oncelıkle bebegın hayırlı olsun benımde 2 tupum tıkalı cıktı laparaskobi olmam gerek ama olmalımıyım onuda bılmıyorum :( Sız hangı hast yaptırdınız ve ucretı ne kadar?

merhaba canım,
oncelıkle bebegın hayırlı olsun benımde 2 tupum tıkalı cıktı laparaskobi olmam gerek ama olmalımıyım onuda bılmıyorum :KK43: Sız hangı hast yaptırdınız ve ucretı ne kadar?
Ben zonguldakta üniversite hastanesinde yaptırdım. Çalışan olduğum için ücret ödemedim canım

Back