- Konu Sahibi The Calender
Kayınvalidem tek Yumurtalık ile 4 çocuk doğurmuş. 3 erkek 1 kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem tek Yumurtalık ile 4 çocuk doğurmuş. 3 erkek 1 kız
güzel haber
cnm benimde sag yok hayirlisi ama cinsiyetimi belirliyormuus?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm 15 yaşında 2. dış gebelik düştü ama uzun zamandır olmuyo 2 yıldan fazladır istiyoruz hayırlısı inşallah...senin neden yok canım? bu arada çocuğun varmı?
cnm teşekkürler cevabın için eşimin morfolojisi %1 galiba o da etki ediyo bu gidişle bende bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaptıracağım inşallah senden güzel haberler alırız:)Canım selam. Benim tek yumurtalığıö bilinmeyen bir sebeple yok. Bunu da 6 ay önce diğer yumurtalığımın düğümlenmesi sonucu ameliyat olduğumda öğrendim. Çok şükür yumurtalığım alınmadı. Trek yumurtalığım da olsa fonksiyonlarını her ay yerine getiriyormuş çok şükür. Önemli olan bu kısmı dedi doktorum. Eşimin spermleri kaynaklı bebeğimizin normal yolla olma şansı az. 2 aşılama yapıldı tutmadı. Bu ay tüp bebek inşallah. Tek yumurtan da olsa önemli olan işlevi yerine getirmesi. Hiç merak etme..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm 15 yaşında 2. dış gebelik düştü ama uzun zamandır olmuyo 2 yıldan fazladır istiyoruz hayırlısı inşallah...
Canım selam. Benim tek yumurtalığıö bilinmeyen bir sebeple yok. Bunu da 6 ay önce diğer yumurtalığımın düğümlenmesi sonucu ameliyat olduğumda öğrendim. Çok şükür yumurtalığım alınmadı. Trek yumurtalığım da olsa fonksiyonlarını her ay yerine getiriyormuş çok şükür. Önemli olan bu kısmı dedi doktorum. Eşimin spermleri kaynaklı bebeğimizin normal yolla olma şansı az. 2 aşılama yapıldı tutmadı. Bu ay tüp bebek inşallah. Tek yumurtan da olsa önemli olan işlevi yerine getirmesi. Hiç merak etme..
benimde yumurtalıgım çift ama sol tüpüm kapalı..
1 yıldır bebek istiyorum, daha öncesinde rahim perdesi ve kist ameliyatı oldum.
daha gebelik yok bakalım zaman ne gosterecek..allah yardımcımız olsun.
canım çocuğun kızmı erkekmi? bu çocuğundan sonra mı dış gebelik geçirdin?
tek yumruta olunca 2 ayda bir hamile kalma şansı oluyor canım..her ay adet görüyorsun ama 2 ayda bir hamilelik oluyor...
oğlum yumurtalığım alınmadan önce doğdu ....dış gebelik yumurtalık alındıktan sonra oldu.....eşimde de morfoloji %1 o yüzdende olmuyo galiba bilmiyorum hayırlısı bu arada yumurtlama bende bazı aylar olmuyor bence çünkü belirtilerini yaşamıyorum bu konu benim için doğru olabilir.......canım çocuğun kızmı erkekmi? bu çocuğundan sonra mı dış gebelik geçirdin?
tek yumruta olunca 2 ayda bir hamile kalma şansı oluyor canım..her ay adet görüyorsun ama 2 ayda bir hamilelik oluyor...
oğlum yumurtalığım alınmadan önce doğdu ....dış gebelik yumurtalık alındıktan sonra oldu.....eşimde de morfoloji %1 o yüzdende olmuyo galiba bilmiyorum hayırlısı bu arada yumurtlama bende bazı aylar olmuyor bence çünkü belirtilerini yaşamıyorum bu konu benim için doğru olabilir.......
cnm bana en son doktor aşılama ddedi yani normal yolla olmayacağını bir nevi kabul ettirmeye çalıştı nasip.....Tatlım bence hemen bir doktor git onlar zaten yumurtlamanı kontrol edeceklerdir. Her ay yumurtlamıyorsan ilaç verecektir her ay düzenli yumurtla diye...
Ben tek yumurtalıkla her ay yumurtluyorum cnm. 2 ayda bir diye bişi yok...
cnm bu her ay yumurtlamadığımı anlayabiliyorum çünkü tam ovulasyon gününe yakın göğüslerim şişer ve kasıklarımda batmalar olur bu belirtiler adet gününden 1 yada 2 gün önce kesilir böyle olmadığını hissettiğim aylar oldu ona istinaden söylüyorum şubatta rahim filmi tüp açıktı yumurta takibi de yapıldı normal dendi ama bende bu garipliklerin farkındayım aşılama artık olacam galiba......canım bende her ay yumurtluyorum ama bie ay soldan bir ay sağdan..bazen üst üste sağ yada soldan oluyor...2 yumurtanın aynı anda olmasıda çok nadir benim 5 aydır takip ediliyor ve daha öncede çapada 1 ay yattım sürekli çeşitli dr.larla görüştüm hepside aynı şeyi söyledi...
Ben tek yumurtalıkla her ay yumurtluyorum cnm. 2 ayda bir diye bişi yok...
cnm bu her ay yumurtlamadığımı anlayabiliyorum çünkü tam ovulasyon gününe yakın göğüslerim şişer ve kasıklarımda batmalar olur bu belirtiler adet gününden 1 yada 2 gün önce kesilir böyle olmadığını hissettiğim aylar oldu ona istinaden söylüyorum şubatta rahim filmi tüp açıktı yumurta takibi de yapıldı normal dendi ama bende bu garipliklerin farkındayım aşılama artık olacam galiba......
Kizlar hoşgörun beni bu sag sol yumurtlamayi nasil anliyirsunuz fikir istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.