• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yumurtalığım var (tüp) bu durumda olup hamile kalanlar...........

benim doktorum yumurta takibi falan demedi.(tek tüplüyüm bende)direk aşılama olmazsa tüp bebek yapalım diyor.
zaten adet bittikten sonra gun aşırı ilişkiyle yumurtayı yakalarsın dedi ama olmuyor işte...:ssz:
aynen cnm olmuyor işte..... hayırlısı bende aşılmayı araştırıyorum nasıl nerde doktor muayene testler çok zor Allahım yardımcımız olsun...

benim şimdi sağ tüpüm yok..yumurtam var..sağdan yumurtladığım zaman hamile kalamıyorum çünkü tüpüm yok...ozaman diğer ayı bekliyoruz...ama yinede her ay gidiyorumki bazen nadirde olsa aynı taraftan üst üste yumurtlamada olabiliyor...ama benim dediğim gibi ozaktan beri takip ediliyor sağ sol sağ sol diye hep devam ediyor...
cnm benimde sağ yumurtalık yok ve sağ tüpüm kapalıymış sen ne zamandır bebek istiyorsun doktorlar ne diyor peki senin durumuna....

cnm benimde sağ yumurtalık yok ve sağ tüpüm kapalıymış sen ne zamandır bebek istiyorsun doktorlar ne diyor peki senin durumuna....

canım biz daha bu ay denedik...ocaktan beri takip yapılıyor...ocakta martta ve mayısta hamile kalma şansım vardı..ama ocakta o dönem eşim kaza geçirdi..martta da memlekete gittim bu ay ilk deneme..

canım biz daha bu ay denedik...ocaktan beri takip yapılıyor...ocakta martta ve mayısta hamile kalma şansım vardı..ama ocakta o dönem eşim kaza geçirdi..martta da memlekete gittim bu ay ilk deneme..
rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder zor bir süreç ama herşey haktan inşallah iyi haberlerini alırız....

rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder zor bir süreç ama herşey haktan inşallah iyi haberlerini alırız....

sağol canım..ama sen çok istiyorsun sanırım..Allahım önce sana sonra bana versin hayırlısıyla..benden çok eşim istiyor..aslında gecen yıldan beri istiyorda ben yeni yeni ikna oldum...

sağol canım..ama sen çok istiyorsun sanırım..Allahım önce sana sonra bana versin hayırlısıyla..benden çok eşim istiyor..aslında gecen yıldan beri istiyorda ben yeni yeni ikna oldum...
Allah razı olsun güzel bir kalbin var rabbim sanada güzel hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin ...evet çok istiyorum 37 ye girdim 2. evliliğim oğlum ilk evliliktendi ...ve eşim bekardı yani baba olmasını çok istiyorum tabi ondada morfoloji düşük ikimizde çok istiyoruz ama üzülmeyeyim diye o duygularını bastırıyor çok inançlı insanlarız herşey Allahtan tabi işte insan yinede acele ediyor....

Allah razı olsun güzel bir kalbin var rabbim sanada güzel hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin ...evet çok istiyorum 37 ye girdim 2. evliliğim oğlum ilk evliliktendi ...ve eşim bekardı yani baba olmasını çok istiyorum tabi ondada morfoloji düşük ikimizde çok istiyoruz ama üzülmeyeyim diye o duygularını bastırıyor çok inançlı insanlarız herşey Allahtan tabi işte insan yinede acele ediyor....
sendende Allah razı olsun..inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı hayırlı evladın olur...ist.daydın değilmi?

evet istanbuldayım bir başıma:) yeni geldik 1 sene olmadı daha sendemi istanbuldasın?

bende ist.dayım..senmi demiştin dün acıbademe gidiyorum diye..ama değildin sanırım..dünden beri çok kişiyle görüştümde:9: bu arada ne taraftasın? nerelerden geldin ist.la?:10:

Kızlar allah hayırlısıyla hepimize birer bebiş versin.. Benim artık bu hafta tüp bebek için hem yumurta toplama hem de transfer işlemim yapılacak.. İhtimal tabi ki aşılamadan oldukça daha yüksek ama nasip tabi ki de... Artık her duruma bir çare var çok şükür daha da olmuyosa vardır allahın bir bildiği demek lazım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim ablamda çikolata kisti vardı bir yumurtalığı tamamen alındı diğerininde 4 de 3 ü alında yani sadece 4 de 1 yumurtalıkla tedavisiz dünyalar güzeli bir kızı oldu...

Kızlar allah hayırlısıyla hepimize birer bebiş versin.. Benim artık bu hafta tüp bebek için hem yumurta toplama hem de transfer işlemim yapılacak.. İhtimal tabi ki aşılamadan oldukça daha yüksek ama nasip tabi ki de... Artık her duruma bir çare var çok şükür daha da olmuyosa vardır allahın bir bildiği demek lazım...

aynen cnm ALLAH hayırlı sağlıklı bebelerine kavuşmak için vesile etsin inşallah....

canım allah gönlüne göre versin

benim ablamda çikolata kisti vardı bir yumurtalığı tamamen alındı diğerininde 4 de 3 ü alında yani sadece 4 de 1 yumurtalıkla tedavisiz dünyalar güzeli bir kızı oldu...

canım hangi yumurtası yok ablanın??

Mersinden geldim taaaa buralara :) acıbademe giden ben değilim avrupadayım cnm....

ben k.çekmecedeyim..

Merhaba
Ben de gecen hafta dis gebelik sebebiyle ameliyat oldum, erken fark edildigi icin tupum alinmadi cok sukur.
Ancak benim sag tupumde operasyon yapildigi halde sol tarafimda hafif agri ve sislik var..
Daha once dis gebelik yasamis olan arkadslar bu normal midir?

rabbimin hikmeti işte..yazmış kısmetine.maşallah iikisine de:nazar:
benim iki yumurtalık sağlam tüpüm tek 6 aydır olmadı.
sanırım ben cok kafaya takıyorum.bebekle yatıp bebekle kalkıyorummmm:14:

Merhaba
Ben de gecen hafta dis gebelik sebebiyle ameliyat oldum, erken fark edildigi icin tupum alinmadi cok sukur.
Ancak benim sag tupumde operasyon yapildigi halde sol tarafimda hafif agri ve sislik var..
Daha once dis gebelik yasamis olan arkadslar bu normal midir?

canım ben ameliyat oldum tüpümde alındı ama böyle bişey hatırlamıyorum..dr. gitsen daha iyi olur...

rabbimin hikmeti işte..yazmış kısmetine.maşallah iikisine de:nazar:
benim iki yumurtalık sağlam tüpüm tek 6 aydır olmadı.
sanırım ben cok kafaya takıyorum.bebekle yatıp bebekle kalkıyorummmm:14:

canım bende senin gibiyim 2 yumurtalığım sağlam..tek tüpüm var..senin nasıl oldu neden tek tüp? hangi tüpün yok? ben hem ameliayt oldum hemde ilaç kullandığım için dr. 6 ay korun dedi..ama şükürler olsun 6 ay sorun hemen hamile kaldım ama daha sonra 2.5 aylıkken kalbi durdu...3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım var...senin ilk çocuğunmu olucak?

canım ben ameliyat oldum tüpümde alındı ama böyle bişey hatırlamıyorum..dr. gitsen daha iyi olur...

canım bende senin gibiyim 2 yumurtalığım sağlam..tek tüpüm var..senin nasıl oldu neden tek tüp? hangi tüpün yok? ben hem ameliayt oldum hemde ilaç kullandığım için dr. 6 ay korun dedi..ama şükürler olsun 6 ay sorun hemen hamile kaldım ama daha sonra 2.5 aylıkken kalbi durdu...3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım var...senin ilk çocuğunmu olucak?

benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum.sonra rahim filmi çektirdim sol tüp kapalı cıktı ve rahimde perde cıktı.perdeyi de aldırdım.üstünden 6 ay geçti hala bebeğim olmadı ilk olacak nasip olursa.eşimde sorun yok.dr aşılama ile başlayalım ama şansın yuzde 15 dedi.olmazsa tüp yapalım dedi ama durumlar uygun değildi öyle bekliyoruz işte.inşallah benimde olur normal yolla yakında..çok bunaldım:43:
seninde kızını Allah bağışlasın:nazar:

Back