- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
benimde yumurtalıgım çift ama sol tüpüm kapalı..
1 yıldır bebek istiyorum, daha öncesinde rahim perdesi ve kist ameliyatı oldum.
daha gebelik yok bakalım zaman ne gosterecek..allah yardımcımız olsun.
inşallah..amin cnm aynı sayılır hemen hemen umarım rabbim nasip eder evlat.....
inşallah..
içini rahatlatırmı bilmem ama eşimin teyzesi de tek tüplü ve 3 çoçugu var.
dr.um norml yolla bebek olabileceğini ama önemli olan açık tüpün zarar görmüş olmaması gerektiğini söyledi.
hayırlısı artık.
arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorumbenim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....
canım bende gecen sene dış gebelik geçirdim. sag tüpüm alındı şmsi sol tüpüm acık ve 8 aydır bebek istiyoruz .beklyoruz bakalım.Allah ım büyük inş. verir. herşey hormonlu hiç dogal degil dünya o kadar çokki sorunlu olanlar.bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi 1 bucuk sene sonra dogal yolla gebe kaldı. nasip Allah ım bi can daha verecekse bize verir inş. dua ediyorum hep. bende bi dahaki ay gidecegim dr. canım Allah ım inş. sana da verir.
Allah razı olsun cnm 2 yıldır hamile kalamıyorum malesef eşimde gitti doktora herşey normal benimde tetkikler güzel ama dediğin gibi herşey suni , rabbim nasip etmiyor işte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah....
canım herşey duayla Rabbim duysun sesimizi inş. sen tedavi gördünmü? ilk neyle başladınız tedaviye. bende bir dahaki ay gitcem dr. yumurta takibimi yapacak ilk bilmiyorum. ben hep 28 günde adet oluyorum. acaba her ay sol yumurtalıktan yumurta çatlıyormu merak ediyorum. bi bilgin var mı ?
arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorumbenim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....
canım allahın izniyle öle bi problem yok. gayette oluo :):):)arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorumbenim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....
canım benm kuzenım tek tuple hamıle kaldı kıstten dolayı almışlardı yumurtalığının tekını 2 tane oğlu oladu veren Rabbim teklede veriri çiftlede
Selmnalykm cnm.. bnm cevremde btur ornekler cok mesela bi ablamz vardi onun bi tane bile yumrtasi yoktu yarim mis yumrtasi ve suan 3.bebegni dunyay gtrdi elh.ve dr lar hep ona mucize ddlr.. bi baska ablamznda tek ymrtasi vardi onnda ck skr oldu bebegi .. Hz Zekeriyaya o kdr yasllgnda lutfedn Allah sanada etsin ins Rabbmin ipine simsiki saril
canım allahın izniyle öle bi problem yok. gayette oluo :):):)
cnm teşekkürler cevabın için evet bende duyuyorum ama olmayınca insan ona bağlıyo işte hep bir sebep giibi görüyoruz.....
canım bende gecen sene dış gebelik geçirdim. sag tüpüm alındı şmsi sol tüpüm acık ve 8 aydır bebek istiyoruz .beklyoruz bakalım.Allah ım büyük inş. verir. herşey hormonlu hiç dogal degil dünya o kadar çokki sorunlu olanlar.bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi 1 bucuk sene sonra dogal yolla gebe kaldı. nasip Allah ım bi can daha verecekse bize verir inş. dua ediyorum hep. bende bi dahaki ay gidecegim dr. canım Allah ım inş. sana da verir.
canım herşey duayla Rabbim duysun sesimizi inş. sen tedavi gördünmü? ilk neyle başladınız tedaviye. bende bir dahaki ay gitcem dr. yumurta takibimi yapacak ilk bilmiyorum. ben hep 28 günde adet oluyorum. acaba her ay sol yumurtalıktan yumurta çatlıyormu merak ediyorum. bi bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?