• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yumurtalığım var (tüp) bu durumda olup hamile kalanlar...........

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorum:( benim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....

benimde yumurtalıgım çift ama sol tüpüm kapalı..
1 yıldır bebek istiyorum, daha öncesinde rahim perdesi ve kist ameliyatı oldum.
daha gebelik yok bakalım zaman ne gosterecek..allah yardımcımız olsun.

amin cnm aynı sayılır hemen hemen umarım rabbim nasip eder evlat.....
inşallah..
içini rahatlatırmı bilmem ama eşimin teyzesi de tek tüplü ve 3 çoçugu var.
dr.um norml yolla bebek olabileceğini ama önemli olan açık tüpün zarar görmüş olmaması gerektiğini söyledi.
hayırlısı artık.:31:

inşallah..
içini rahatlatırmı bilmem ama eşimin teyzesi de tek tüplü ve 3 çoçugu var.
dr.um norml yolla bebek olabileceğini ama önemli olan açık tüpün zarar görmüş olmaması gerektiğini söyledi.
hayırlısı artık.:31:

cnm herşeyin hayırlısı tek tüpüm açık ama nedense tüm tedavileri uyguladık eşimdede bendede herşey normal yaş geçiyor korkuyorum içim rahatladı tabi umarım bizede nasip olur....

arkadaşlar 6 yıl önce yumurtalığımın biri alındı 2,5 yılda bir dış gebelik yaşadım şubattada rahim filmi çektirdim ve tek tüpüm şükür açıktı marttaki adetim 16 gün gecikmeli geldi nisanı bekliyorum:( benim gibi teek tüple hamile kalanlar paylaşırmısınız deneyimlerinizi şimdiden teşekkürler.....

canım bende gecen sene dış gebelik geçirdim. sag tüpüm alındı şmsi sol tüpüm acık ve 8 aydır bebek istiyoruz .beklyoruz bakalım.Allah ım büyük inş. verir. herşey hormonlu hiç dogal degil dünya o kadar çokki sorunlu olanlar.bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi 1 bucuk sene sonra dogal yolla gebe kaldı. nasip Allah ım bi can daha verecekse bize verir inş. dua ediyorum hep. bende bi dahaki ay gidecegim dr. canım Allah ım inş. sana da verir.

canım bende gecen sene dış gebelik geçirdim. sag tüpüm alındı şmsi sol tüpüm acık ve 8 aydır bebek istiyoruz .beklyoruz bakalım.Allah ım büyük inş. verir. herşey hormonlu hiç dogal degil dünya o kadar çokki sorunlu olanlar.bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi 1 bucuk sene sonra dogal yolla gebe kaldı. nasip Allah ım bi can daha verecekse bize verir inş. dua ediyorum hep. bende bi dahaki ay gidecegim dr. canım Allah ım inş. sana da verir.

Allah razı olsun cnm 2 yıldır hamile kalamıyorum malesef eşimde gitti doktora herşey normal benimde tetkikler güzel ama dediğin gibi herşey suni , rabbim nasip etmiyor işte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah....

Allah razı olsun cnm 2 yıldır hamile kalamıyorum malesef eşimde gitti doktora herşey normal benimde tetkikler güzel ama dediğin gibi herşey suni , rabbim nasip etmiyor işte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah....

canım herşey duayla Rabbim duysun sesimizi inş. sen tedavi gördünmü? ilk neyle başladınız tedaviye. bende bir dahaki ay gitcem dr. yumurta takibimi yapacak ilk bilmiyorum. ben hep 28 günde adet oluyorum. acaba her ay sol yumurtalıktan yumurta çatlıyormu merak ediyorum. bi bilgin var mı ?

canım herşey duayla Rabbim duysun sesimizi inş. sen tedavi gördünmü? ilk neyle başladınız tedaviye. bende bir dahaki ay gitcem dr. yumurta takibimi yapacak ilk bilmiyorum. ben hep 28 günde adet oluyorum. acaba her ay sol yumurtalıktan yumurta çatlıyormu merak ediyorum. bi bilgin var mı ?

cnm adet dönemi hormonlara bakıldı ilk sonrasında yumurtalarıma bakıldı klomen verdi 2 ay kullandım olmadı sonrasında rahim filmi çektirdim tüp açıktı eşimede dış gebeliği yaşamadan sperm testine bakıldı sayı normal dendi ama hareketlilik ve kaliteye bakılmamıştı hamile kalınca bıraktık peşini tabi sonra düşük başladı ve 6 ay korunma 1,5 senedirde olmuyor. Dış gebelikten sonra tekrar doktora gittim yine bakıldı normal dendi şimdi eşim tekrar sperm testi verecek bu hafta eksik şeylerede bakılsın diye inşallah çözüm olur adet döngüm 26 yada 27 güne bir ama adetlerim çok sancılı bilmiyorum çok sıkıldım inan bir ara çok taktım kafaya ama şimdi o kadar takmıyorum rabbim nasip ederse olur bu arada 15 yaşında bir oğlum var şükür.....

canım benm kuzenım tek tuple hamıle kaldı kıstten dolayı almışlardı yumurtalığının tekını 2 tane oğlu oladu veren Rabbim teklede veriri çiftlede:16:

canım allahın izniyle öle bi problem yok. gayette oluo :):):)

Selmnalykm cnm.. bnm cevremde btur ornekler cok mesela bi ablamz vardi onun bi tane bile yumrtasi yoktu yarim mis yumrtasi ve suan 3.bebegni dunyay gtrdi elh.ve dr lar hep ona mucize ddlr.. bi baska ablamznda tek ymrtasi vardi onnda ck skr oldu bebegi .. Hz Zekeriyaya o kdr yasllgnda lutfedn Allah sanada etsin ins Rabbmin ipine simsiki saril

canım benm kuzenım tek tuple hamıle kaldı kıstten dolayı almışlardı yumurtalığının tekını 2 tane oğlu oladu veren Rabbim teklede veriri çiftlede:16:

cnm teşekkürler cevabın için evet bende duyuyorum ama olmayınca insan ona bağlıyo işte hep bir sebep giibi görüyoruz.....

Selmnalykm cnm.. bnm cevremde btur ornekler cok mesela bi ablamz vardi onun bi tane bile yumrtasi yoktu yarim mis yumrtasi ve suan 3.bebegni dunyay gtrdi elh.ve dr lar hep ona mucize ddlr.. bi baska ablamznda tek ymrtasi vardi onnda ck skr oldu bebegi .. Hz Zekeriyaya o kdr yasllgnda lutfedn Allah sanada etsin ins Rabbmin ipine simsiki saril

sağol cnm bunları duyunca daha çok seviniyorum rabbim büyük o isteyince olur bliyorum elbet sadece yaş geçiyor tek tüple menepoz daha erken oluyomuş yaşım 37 o yüzden acele ediyorum galiba....

cnm teşekkürler cevabın için evet bende duyuyorum ama olmayınca insan ona bağlıyo işte hep bir sebep giibi görüyoruz.....

olur kuzum bende 2 tane sankı bnm neden olmuyor zaten ayda sadece 1 tanesı yumurtlar normal bı ınsanda olmayınca olmuyor malesef bi vaktı zmanı var demekkı:31:

kızlar benim ilk gebeliğim dış gebelikti..sağ tüpüm alındı..dr.lar kullandığım ilaçlardan dolayı 6 ay ara ver ve 1 yıl olmazsa gel demişlerdi...fakat şükürler olsunki 6. ay dolar dolmaz hamile kaldım ama maalesef kalbi durdu..3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 1 kızım var...3 yaşında..Allah sizede nasip etsin...bu arada her ay 1 yumurtadan adet görüyoruz..yani herkes yılda 12 sefer hamile kalma durumu varken bizim 6 kez ...ama yinede çok nadirde olsa bazı aylar üst üste aynı yumurtadan adet görülüyormuş...leylaup canım senin hangi tüpün yok...benim sağ olmadığı için kızım oldu..yani genel olarak soldan kız sağdan erkek oluyor..dr.um seni kendi haline bırakırsak sürekli kız doğurursun dedi :1: hayırlısı artık

Back