- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
Ben 28 haftalik erken dogum yaptim bebislerim dayadamadi maalesef. 1 ay cerrahpasa da yattim ama suyum geldi cok suyum varfi her hafta su alıyorlar di benden az suyu olan bebegumin de suyu artinca suyum geldi 3 gun sonrada sancim hic sanci inleyici falan takmadilar cok istiuirdum bu ikizleri ihmal var mi hatam var mi bilmiyorum .Allah herkesin bebegini bagislasin
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm..Allah sabır versin..seni çok iyi anlıyorum..bende 2 hafta önce 11 haftalık gebeyken ikizlerimin kalplerinin durduğunu öğrendim..6 haftalıkken dr kese tek olunca tek bebek demişti..sonra 11. Haftanın içinde kanamamdan dolayı muayeneye gidince ikiz olduklarını öğrendim..ve kalplerinin durduğunu söyledi dr..yıkıldım..
İkizlerimin olduğunu öğrenemeden kalplerinin durduğunu öğrendim..bu benim canımı çok acıttı..ikizlerimin olduğunu bilseydim keşke..o mutluluğu yaşayamadım..6 ile 11. Haftalar arası muayene olsaydım keşke..çooook keşke diyorum...kendimi suçluyorum..halen çok üzülüyorum..Rabbim demekki böyle taktir etmiş..cennette kuzularımız..hayırlısı böyleymiş demekki..