Evet monokoryonik diamniyotik riskli ikiz grubuna girer ama doktorlarin daha ortada bisey yokken aldir demesi de ne oluyor, cani veren rabbim, devam edecegiz elbette allaha tamamina da erdirsin insallah..sorularina gelince...
Sen ikiz annesi olacaksin, agrin sizin fazla olacak demisti doktor.ilk haftalarda kasiklarin agrir, adet olacakmissin gibi, belin agrir, bunlar rahminin buyudugunu gosterir:)normaldir telas etme hic.biraz daha sonraki haftalarda geceleri karnin sertlesip gunduz daha yumusak hissedebilirsin..magnezyum vericektir dktorun sana rahatlarsin..
Ben ilk aylarda kilo almadim.doktora da soyledim hatta.bulantim yoktu hic, istahim da yerindeydi.doktor son aylar fazlasiyla alicaksin dedi.oyle oldu..:)ben en fazla 10kiloyla isi kapatirim demistim ama su an16~17kilo kadar aldim
herkes boyle olacak diye bisey yok ama dikkat etmezsek oluyor malesef.karnim en basindan beri tek gebelere gore fazlasiyla buyuktu.ayni aylarda olan arkadaslarimin karni daha duzken benimkisi baya cikmisti.simdi bile hastanede gorenler 40haftayi asmis oldugumu dusunuyolar.:)hersey yolunda giderse alisverisi 28.haftanda tamamlamis olmani oneririm.ikiz adayi arkadaslarimin bazilari 28.hafta istirahte cekildi, ben mesela en basindan beri yatiyorum.ama tamamen yatar vaziyetteyim yaklasik 2ayi geckin suredir...fazla gec kalmamani tavsiye ederim..insallah guzel bi hamilleik sureci gecirirsin.rabbim yardimcin olsun...