- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gözünüz aydın çok sevindim maşallah onlara annesi. Kaç kilo doğdular?Kızlar benim dün 33+3 de suyum geldi.. Sezeryan ile yavrularımi dünyaya getirdim.. Yoğun bakımdalar ama durumlari gayet iyi.. Darisi sizlere..
Kaç haftalık oldun Can'ımBen de dün kontrole gittim sularında biraz azalma var cuma da gel dedi doktorum. Yavaş yavaş doğuma doğru yaklaşıyoruz anlaşılan.
32+4 üm canım.Kaç haftalık oldun Can'ım
Maşallah iyi bi haftadasın darısı başıma32+4 üm canım
Aaa gözünüz aydın çok sevindim maşallah onlara annesi. Kaç kilo doğdular?[/QUOT
Oglumun biri 1780 gram diğeri 1750 gr m doğdular canım.. Boyları ikisinin de 31,5 cm..
Ciğer geliştirici işte canım.. Benimkiler vurulmamisti.. İğneyi geç kaldik.. Sancıları durduramadilar..32+4 üm canım.
Ben de vurulmadım artık kısmet. Küvezdeler değil mi?Ciğer geliştirici işte canım.. Benimkiler vurulmamisti.. İğneyi geç kaldik.. Sancıları durduramadilar..
Amin canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah.Evet yoğun bakımdalar ama şükür sadece tedbir amaçlı.. Solunum cihazından kurtuldular sadece bir gün gerekti.. Kendi çabalarıyla da sütlerini emiyorlar.. Yani mideden beslenmeyi de kestiler.. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın.. Kimseyi yoğun bakım kapılarında bekletmesin..
Çantamı yeni hazırladım desem yeridir. Hatta daha bakınıyorum eksik gedik var mı diye. Doktorum küveze girecekler nede olsa mantığında olduğu için bazı şeyler gereksiz herhalde diye düşünüyorum. bezi prematüre aldım birer adette prematüre hastane çıkışı. Diğer aldıklarım yenidoğan.Merhaba kızlar hastane çantanızı ne Zaman kaçıncı haftada hazırladınız bebekler için ne aldınız hastane çıkışları falan kaçar tane normal yenidoğan mı prematüre mi aldınız
Anladım Can'ım. Kendin için ne aldın hastaneyeÇantamı
bana cevap veren olmayacak herhaldeMerhaba öncelikle hepinizin evlatlarına allah sağlık versin allah onları kucaklamak nasip etsin. Çok şanslısınız.ben daha önce başka topinglerede yazdım. Sizede sormak istedim.bende hamileyim ama ikiz mi bilmiyorum.doktor 12.haftaya kadar net belli olur dedi.simdilik tek çocuk ve tek kalp atışı tek kese.6+5ken duyduk kalp atışını. Doktordan geldikten 3 saat sonra kanamam oldu once kırmızı sonra pembe sonrada kahverengi.2 saatin içinde yok oldu gitti. Doktorla telde konuştuk progestana başla dedi daha bu salı görecek.bu ikizin yerleşme kanaması olabilirmi. Adetten 6 gun once idrar testinde net öğrendim. Erken döllenme değil yumurtlama takibi yaptım.ve birde adet gününe kadar hergun koyulasti test adet günü 584.4 çıktı.normal yolla hamile kaldım. 4.hamileligim bu ve kasiklarim gerçekten çok ağrıyor. 6+5ken gelen kanama ikincinin yerleşme kanaması olabilirmi. Birde erken ogrenipte idrarda ikiz olan varmı.lutfen banada bir cevap verin. Şimdiden tşk ederim
Bir adet lohusa pijaması, bir adet gecelik, bir adet saten pijama, iki sabahlık, ped, terlik, saç fırçası, taç, diş fırçası, macun, göğüsucu kremi, çorap, iç çamaşırı. emzirme sütyeni ve atleti. Ezberden saydım şimdi, başka bişeyler de olabilir.Anladım Can'ım. Kendin için ne aldın hastaneye
İnşallah salı günü hayırlı haberler verir doktorun canım. Tekiz yada çoğul gebelik hayırlısını istemek gerek.bana cevap veren olmayacak herhalde(