• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

Korkma Can'ım bende yaşadım kanama hemen git doktora baksınlar keseye bebeğe iğne yaparlar serum takarlar bişey yoktur inşallah
Cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Gittim acile..dediğiniz gibi ultrasonla bebeklere baktılar alttan açılma var mı diye baktılar kanamanın nedeni belli değil ama serum takıldı iğne ilaç verdiler şimdi geldim ama hala az az kanamam var..inşallah bir şey olmaz.

Cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Gittim acile..dediğiniz gibi ultrasonla bebeklere baktılar alttan açılma var mı diye baktılar kanamanın nedeni belli değil ama serum takıldı iğne ilaç verdiler şimdi geldim ama hala az az kanamam var..inşallah bir şey olmaz.
Olmaz Can'ım inşallah içini rahat tut sen bende yaşadım aynı şeyleri banada İğne yapıp serum takmışlardı eve geldiğimde kanamam sürmüştü bi kaç gün hafif hafif istirahat et çok geçmiş olsun

kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
işte bu muhteşem bir haber:KK200: ne kadar doğdular canım kaç haftalıktın sen tam olarak? Allah analı babalı sevgiyle sağlıkla büyütsün inşallah.

Muhteşem bir haber.. :KK73::KK73::KK73::KK73:  Rabbim anali babalı sağlık ve huzur içerisinde büyütmeyi nasip etsin gülüm.. Darisi bizlerin ve tüm bekleyenlerin başına..

17 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı ilac kullaniyordum şimdi Dr um endokrine yönlendirdi ilaç bebeklere zararliymis bırak dedi diyetisyene yönlendirdi.diyetle şekerim kontrol altında durmazsa insülin iğnesi verilecekmis.benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu acaba.nasıl bir süreç beni bekliyor bebeklerime bir zararı olur mu

17 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı ilac kullaniyordum şimdi Dr um endokrine yönlendirdi ilaç bebeklere zararliymis bırak dedi diyetisyene yönlendirdi.diyetle şekerim kontrol altında durmazsa insülin iğnesi verilecekmis.benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu acaba.nasıl bir süreç beni bekliyor bebeklerime bir zararı olur mu
Maalesef benim insülin vs. Gibi bir tecrübem yok canım.. Rabbim Yavrularıni sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..

Maalesef benim de bir bilgim yok yardimci olamayacagim. Ama sanmiyorum Insallah bir sıkıntı yaratmaz bebekler açısından saglikla büyürler

Kızlar.. Ben 25 haftadayim.. Ve surda son iki üç gün müthiş ağırlaştırılmış hissediyorum.. Karnım kocaman.. Başkaları 9 aylık iken bu kadar göbekli değil sanki.. Geceler kabus gibi.. Bi uyanıyorum birdaha sabaha kadar gözüme uyku girmiyor.. Sizde de varmı böyle hisseden..?

Kızlar.. Ben 25 haftadayim.. Ve surda son iki üç gün müthiş ağırlaştırılmış hissediyorum.. Karnım kocaman.. Başkaları 9 aylık iken bu kadar göbekli değil sanki.. Geceler kabus gibi.. Bi uyanıyorum birdaha sabaha kadar gözüme uyku girmiyor.. Sizde de varmı böyle hisseden..?

Ikizlerde bu haftalardan itibaren agirlasma başlıyor maalesef. . ben de zor uyumaya sürekli uyanmaya daha sık gece 4 kez falan tuvalete kalkmaya baslamistim. Bir de benimkiler erkek ve karnim sivri ve asagida bu beni cok yoruyor. Baska yerimden de kilo almiyorum.. Zorlayici zamanlar ama az kaldi sabredicez canim

Bir de ben geceleri cok terlemeye basladim. Sirilsiklam uyaniyorum hep ustumu degisiyorum.. Cok sicak basiyor gun icinde de bunaliyorum

Aynen şeyleri yaşıyoruz.. Benim minnaklar da erkek ve çok hareketliler.. Sagsalım gelsinler bizler öyle veya böyle durumu idare ederiz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben de bütün gece oturuyorum :( gecem gündüzüm birbirine girdi. karnım da kocaman ve çok sert insan korkuyor tabi ama duadan başka yapacak bişey yok.

Back