- 23 Aralık 2012
- 7.189
- 47.505
-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Saglıklı bir evililik için ayak ayağa değmeli, bence beraber uyumak möhüm bi konuSelam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan
Kesinlikle katılıyorum sizeHic bir zaman ayyy ben onsuz uyuyamam poncikligini yaşamadım.
Koca yatakta döne döne uyumak daha zevkli.
Kışın ısınmak için iyi oluyor hepsi bu
Evlenmeden önce herşey çok tatlı gelir :) allh biran önce kavuştursun siziDerdiniz çok sekermiş..
Sizin derdiniz bana göre nimet..
Bende 33 yıldır tek yatıyorum. Artık tek yatmayı sevmiyorum.
Bende erkek arkadaşımla bir an önce evlensem de ikili yatsam diyorum.
Varsın bazen sabaha kadar uyuyamayayım..
Böyle dert canıma cimcom..
Veya eşim yatakta bana sarilsa da bende bazı üyeler gibi off çok sarılmayı seviyor pek uyuyamadim desem..
Bence tek yatmayın. Bulmuşsunuz bir nimet sonuna kadar faydalanın..
Amin inşallah..Evlenmeden önce herşey çok tatlı gelir :) allh biran önce kavuştursun sizi
Eşim polis 2 sene olacak o yokken sabahlıyorum nerdeyse. Huzursuz oluyorum o dışarda diye.Gerçi ben o temas bağımlısı manitayım sanırım.
Tek kisilik yatakta uyuduk 2 gün. İlk gün düştüm ben sonra ayak tarafına geçtim öyle uyuduk gece ayaklarına sarılıp uyudum ahahahahahahah kim daha çok temasçı tartısmayalım istrsn...... skfjfkfkEşim polis 2 sene olacak o yokken sabahlıyorum nerdeyse. Huzursuz oluyorum o dışarda diye.Gerçi ben o temas bağımlısı manitayım sanırım.
Oo yendin beni.Tek kisilik yatakta uyuduk 2 gün. İlk gün düştüm ben sonra ayak tarafına geçtim öyle uyuduk gece ayaklarına sarılıp uyudum ahahahahahahah kim daha çok temasçı tartısmayalım istrsn...... skfjfkfk
Misafir olmustuk baska yatakları yoktuOo yendin beni.
Tek kişilik yatak mı? İkinizde 30 kilo filan mısınız?
Şşş taam. Burası bdv boşanan insan dolu aşkımızı ötede yaşıyoruz.Misafir olmustuk baska yatakları yoktumecburiydi. Ayaklarıyla ittirdi beni kokuyodur dur diye. Dur be adam yicem elimde olsa
Şaka yapıyorum ya sonra ayaklarını ısırdım o da tekmeledi beni kapanıs. Görüşürüz.Şşş taam. Burası bdv boşanan insan dolu aşkımızı ötede yaşıyoruz.
Helal olsun size valla maşallah size hep böyle kalınMisafir olmustuk baska yatakları yoktumecburiydi. Ayaklarıyla ittirdi beni kokuyodur dur diye. Dur be adam yicem elimde olsa
Daha nişanlıyız cicim zamanları 2 yıla ayağını gözüne sokarımHelal olsun size valla maşallah size hep böyle kalın
Merve normqld3 polis eşlerini sevmem bende polis esiyimEşim polis 2 sene olacak o yokken sabahlıyorum nerdeyse. Huzursuz oluyorum o dışarda diye.Gerçi ben o temas bağımlısı manitayım sanırım.
Tek başına uyuöak candır ya bütün yatak senin yayıla yayıla mis gibi uykuEşim geceye gitsede satıla sarila yavrumla uyusam diyordum geçen annemgil geldi çocuğum annemle yattı ben tek ulan ne güzel biseymis xxl bide yatak