- 24 Ağustos 2020
- 2.817
- 6.900
-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Enteresan. Bende gece kocam işte olunfa sabaha kadar bekliyorum onsuz uyuyamıyorumSelam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan
Ayniymisiz beybiEşim polis 2 sene olacak o yokken sabahlıyorum nerdeyse. Huzursuz oluyorum o dışarda diye.Gerçi ben o temas bağımlısı manitayım sanırım.
Ne kadar güzel bende eskiden öyleydim uine öyle olabilsem keşkeEnteresan. Bende gece kocam işte olunfa sabaha kadar bekliyorum onsuz uyuyamıyorum
O da bensiz yatmaz hadi hadi hadi ikide bi .
Amaan boşver koy dotune tekmeyi.Ne kadar güzel bende eskiden öyleydim uine öyle olabilsem keşkeçok sıkıntılı bir durumdayım valla
Biz de koronadan dolayı eşim çalışıyor ben hamileyim diye ayrı yatıyoruz.Alışır diye ödüm kopuyor.Ayrı ayrı olmaz ya kopukluk oluyorSelam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan
Zaten coronanın ilk çıktığı zaman 2 hafta ayrı odalarda kaldık çok vardı çalıştığı bölümde. İnanın o kadar rahattım ki yatağa giter girmez uyurdumBiz de koronadan dolayı eşim çalışıyor ben hamileyim diye ayrı yatıyoruz.Alışır diye ödüm kopuyor.Ayrı ayrı olmaz ya kopukluk oluyor
Amaan boşver koy dotune tekmeyi.Uyu mis gibi. Çocuk olunca uykusuz kalcan zaten
3yıllık evliyiz ama 2yılda aynı evde evde yaşamıştık 5 yıldır toplam beraber yatıyoruz. İlk zamanlar geycanlı olurdu beraber yatmak ama artık insan rahat arıyor vallaKaç yıllık evlisiniz? Annemle babam öyleler, birbirini çok seviyorlar ama yıllardır ayrı uyuyorlar. Hatta bazen hala deniyorlar beraber uyumayı fakat annem babamı kovuyor git diğer kendi odanda uy diye.
Çok severdik sarılmayı uyurken normalde salonda bile koltukta birbirimizin yanına gelip uyurduk. Ama artık fenalık geliyor tek yatmak çok güzelO tek uyumaya alismak degil de artik yaninizda istememek gibi geldi bana.
Sonuçta evlenene kadar yillarca yalniz uyuyordunuz ve yalniz uyumaya alisiktiniz değil mi? Buna ragmen evlenince eşinizle uyumaya alişabildiyseniz şuan ki durum "yalniz uyuma aliskanligi" degildir bence.
İlk beraber yatıcaz heycanı ile yatardım ben mis gibide uyurdum vallaAsıl evlendikten sonra alışmak çok zor olmuştu, sabaha karşı salona gidip kanepede uyuyordum, birkaç saat kestirdikten sonra da beraber uyumuşuz gibi yatağa dönüyordum.Hey gidi günler hey
Ben de belki de alıştım bilemiyorum.Ama bence iyi bir şey değilZaten coronanın ilk çıktığı zaman 2 hafta ayrı odalarda kaldık çok vardı çalıştığı bölümde. İnanın o kadar rahattım ki yatağa giter girmez uyurdum
Ben de aynısını düşündüm. Konu sahibi soğumuş gibi geldi banaO tek uyumaya alismak degil de artik yaninizda istememek gibi geldi bana.
Sonuçta evlenene kadar yillarca yalniz uyuyordunuz ve yalniz uyumaya alisiktiniz değil mi? Buna ragmen evlenince eşinizle uyumaya alişabildiyseniz şuan ki durum "yalniz uyuma aliskanligi" degildir bence.
Kesinlikle değil bende katılıyorum. Belki bir çözüm buluruz buna burada dedim el birliği ileBen de belki de alıştım bilemiyorum.Ama bence iyi bir şey değil