Tek uyumaya alışmak

Birrbulutolsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
2.817
6.900
Selam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan

Bende önceden öyleydim o sabah gelene kadar beklerdim bazen yada uyuyakalırdım salonda o yokken yatağa gidip yatamazdım ama son bir senedir böyle oldu dönüp duruyorum yatakta o uyuyup arkadsını dönünce uyuabiliyorum

Enteresan. Bende gece kocam işte olunfa sabaha kadar bekliyorum onsuz uyuyamıyorum
O da bensiz yatmaz hadi hadi hadi ikide bi .

Biz de koronadan dolayı eşim çalışıyor ben hamileyim diye ayrı yatıyoruz.Alışır diye ödüm kopuyor.Ayrı ayrı olmaz ya kopukluk oluyor

Biz de koronadan dolayı eşim çalışıyor ben hamileyim diye ayrı yatıyoruz.Alışır diye ödüm kopuyor.Ayrı ayrı olmaz ya kopukluk oluyor
Zaten coronanın ilk çıktığı zaman 2 hafta ayrı odalarda kaldık çok vardı çalıştığı bölümde. İnanın o kadar rahattım ki yatağa giter girmez uyurdum

Haftada 3-4 gün yalnız uyumam gerekiyor. Gerekiyor diyorum çünkü uyuyamıyorum sabah olmadan
Aşktan diil korkudan

Amaan boşver koy dotune tekmeyi. Uyu mis gibi. Çocuk olunca uykusuz kalcan zaten
Kaç yıllık evlisiniz? Annemle babam öyleler, birbirini çok seviyorlar ama yıllardır ayrı uyuyorlar. Hatta bazen hala deniyorlar beraber uyumayı fakat annem babamı kovuyor git diğer kendi odanda uy diye.
3yıllık evliyiz ama 2yılda aynı evde evde yaşamıştık 5 yıldır toplam beraber yatıyoruz. İlk zamanlar geycanlı olurdu beraber yatmak ama artık insan rahat arıyor valla anne ve babanız gibi olabiliriz bizde ilerleyen zamanlarda

Çok severdik sarılmayı uyurken normalde salonda bile koltukta birbirimizin yanına gelip uyurduk. Ama artık fenalık geliyor tek yatmak çok güzel

Ben de aynısını düşündüm. Konu sahibi soğumuş gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…