Tek uyumaya alışmak

Ben de aynısını düşündüm. Konu sahibi soğumuş gibi geldi bana
Soğumak değil aslında nasıl anlatsam. Mesela yatağa yatıyoruz sarılıyoruz ben en fazla 10dk dayanabiliyorum. Ateş basıyor biraz deli uyurum birde bacağımın altına yastık kolumun altına yastık derken adama yer kalmıyor zaten yastıklarımla daha gğzel uyuyorum anlayacağınız

Çok severdik sarılmayı uyurken normalde salonda bile koltukta birbirimizin yanına gelip uyurduk. Ama artık fenalık geliyor tek yatmak çok güzel ☺

İşte dedigim gibi yillarca yalniz uyumaniza ragmen evlenince sarilarak, uyumaya yatmaya alişabilmiş ve bunu sevmişseniz şuan yasadiginiz sey "yalniz uyumaya alişmak" değil. Şimdi eşinizden fenalik geliyor cunku o sarilmayi sevdiginiz donemlerdeki gibi hissetmiyorsunuz artik sarilirken ve farkinda bile degilsiniz.

Ben mi çok karamsarim bilemedim.

Sorunlar yaşadık evet boşanma sürecine kadar gelmiştik son zamanlarda ama bu bende bayadır var yalnız yatma isteği. Ama atlattık çok şükür boşanma sürecini şuan çok iyiz tek sorun beraber yatmak

Anladım tabi bazı insanlar fazla temas sevmeyebiliyor :)

Sorunlar yaşadık evet boşanma sürecine kadar gelmiştik son zamanlarda ama bu bende bayadır var yalnız yatma isteği. Ama atlattık çok şükür boşanma sürecini şuan çok iyiz tek sorun beraber yatmak
Bir ayda eşinizin tüm ilgisizliği, sizinle hiç iletişimi olmaması, 3 yılda 10 kere olan cinsel sorununuz çözüldü mü yani. Öyle mi diyorsunuz?

Soğumuşsunuz kabul etmeniz de. O yüzden de beraber uyumak zor geliyor.

Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama galiba bu konuda karamsarsınız.
Evlimisiniz bilmiyorum. Ama bence evli değilsiniz.
O sarılma, sarılarak uyuma heycanı, o sevişmenin bol olduğu yıllarda oluyor ve zamanla bu duygu ister istemez kayboluyor. Ben eşimi çok seviyorum fakat yatakta şirinlik yaparken temas halindeyim, konu uykuya gelince asla sarılarak uyuyamam (ilk evlendiğim yıllar uyuyabiliyordum) fakat eşimi şimdi eskisinden daha çok sevdiğimden eminim.

1ayda o kadar çok şey yaşadım ki bunun hepsini buraya yazamam değilmi ? Bu beraber uyuyamamam son 1yıldır var.

Kesinlikle size katılıyorum bu olayın sevmekle bir ilgisi yok annemide çok severim ama annemlede aynı yatakta yatamam aynı şey. İlk olan herşey çok tatlıdır değişiktir. Sonrası alışkanlık oluyor. Burada ben 30yıldır kocamla hergün yatağa girdiğimde heycanlanırım diyen kadın yalan söyler.

6 yillik evliyim. Evet herşeyin "ilkleri" başka oluyor birebir ayni kalmiyor herşey ama nebileyim yaninda yatmaktan rahatsizlik duyup, sevişmeler oldukça azaliyorsa evet bazi duygular bitmiştir bana göre ama hala sevgi var diyorsaniz oradaki sevgi farkli bir sevgiye dönüşmüştür artik. Sevginin de türleri var sonuçta arkadaşimizi, ailemizi, varsa cocuklari da seviyoruz hani sevmek var sevmek var gibi.

Kendim uyumasam bile (şuan olduğu gibi) yine eşimi yaninda yatiyorum temas halinde oluyor illa ki ya da biz çok temasciyiz bilmiyorum.

Biraz uzuncana yazıcam ama bence sorunsuz iki tarafından rızası varsa normal,Eşim klimalı buz gibi ortamda yatmayı çok sever yanımdan kalkıp salona yatardı işten yorgun geldıgı zamanlar sahilde çalıştığı ıcın sıcaktan yanıklar içinde gelirdi koltukta uyur kalırdı uyandırmazdım püfür püfürken, ben odama geçerdim sorun oluyormu diye aramızda konuşurduk iyi uyudugumuzun farkına varıyorduk artık () tv ızlerken koltukta sarılır uyuruz bundan eksık değiliz ben 1 saat sonra boyun agrısı tutulmuş vaziyette yatağima yatarım benımde uyku problemlerim var ve boyun agrılarım çok etkılıyor doktor tavsıyesı visco yeni yastık yatak aldım birde kendı yatagımdan başka yerde hiç uyuyamam dalarak uyuyamam horlamaya sese çok duyarlıyım tılkı uykusu gibi çocukluğumdan beri böyle dalarak uyuyanlara ımrenırım Böylelıkle bırbırımıze batmıyoruz küs yatmıyoruz kışın ısınmak ıcın beraber uyuruz genelde kışında ben çok üşürüm o üstü açık yatar yorganı uyku sersemi üzerimizden tekmeyle atar Yorganla savaşır konuşur bende alır üzerime örterim defalarca...oda benim uyuyamadıgımın bilincindedir sağlıklı uyku herşeydir eşim sabah 7de Kalkar işe giderdi bende 9da ....kalan iki saati benim uykumu çalmak istemezdi tabi yataktan fedakarlık edilen durumlar doğuyor ben adet sancıları çok çekerdim geceleri kıvranırdım bende o Etkilenmesin diye gider salona yatardım, bunlar evlılıgmızın 3 4.yılında uyku alışkanlıklarımıza saygı göstermekle başladı,ayrı yatmaya alışanlardanım ama en önemlisi öpüşüp koklaşılıp öle yatılır Üzerlerimiz acıksa örtülür Birbirimizin uykusuna sahip çıkılır Uyuyana saygı gösterilir bebek edasıyla gerekiyorsa uyutulur

Benim de eşim vardiyalı çalıştı uzun süre gece çalışıp gündüz uyudu sonra hamile kaldım horladi ben sürekli durttugum için başka odalara gitti şimdi ikimiz de alıştık itiraf edemesek de ayrı odalarda daha mutluyuz :) ama ben böyle olmaz dedim birlikte uyuyoruz bayadir

Biz de pandemi zamanindan beri bu durumu yasiyoruz. Esim gece oyun oynuyor, dizi&film izliyor, ben yatagin ortasinda yatiyorum, ben uyurken o sabaha karsi geliyor o zaman uyumaya devam edebiliyorum ama o benden once yatmissa yanina yatinca uyuyamiyorum, salonda tv sesiyle uyumayi tercih ediyorum.

Gecen ayni seyi soyledim ona tek yatmaya alistim, telefondan ya da ipadten kisa bi video acip oyle uykuya daliyorum, bu parametreler bi araya gelmeyince dalamiyorum uykuya, cozumu var mi bilmiyorum.

Derdiniz çok sekermiş..
Sizin derdiniz bana göre nimet..
Bende 33 yıldır tek yatıyorum. Artık tek yatmayı sevmiyorum.
Bende erkek arkadaşımla bir an önce evlensem de ikili yatsam diyorum.
Varsın bazen sabaha kadar uyuyamayayım..
Böyle dert canıma cimcom..
Veya eşim yatakta bana sarilsa da bende bazı üyeler gibi off çok sarılmayı seviyor pek uyuyamadim desem..

Bence tek yatmayın. Bulmuşsunuz bir nimet sonuna kadar faydalanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…