- 24 Ağustos 2020
- 2.817
- 6.900
-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Soğumak değil aslında nasıl anlatsam. Mesela yatağa yatıyoruz sarılıyoruz ben en fazla 10dk dayanabiliyorum. Ateş basıyor biraz deli uyurum birde bacağımın altına yastık kolumun altına yastık derken adama yer kalmıyor zaten yastıklarımla daha gğzel uyuyorum anlayacağınızBen de aynısını düşündüm. Konu sahibi soğumuş gibi geldi bana
Çok severdik sarılmayı uyurken normalde salonda bile koltukta birbirimizin yanına gelip uyurduk. Ama artık fenalık geliyor tek yatmak çok güzel ☺
İlk beraber yatıcaz heycanı ile yatardım ben mis gibide uyurdum valla
Sorunlar yaşadık evet boşanma sürecine kadar gelmiştik son zamanlarda ama bu bende bayadır var yalnız yatma isteği. Ama atlattık çok şükür boşanma sürecini şuan çok iyiz tek sorun beraber yatmakİşte dedigim gibi yillarca yalniz uyumaniza ragmen evlenince sarilarak uyumaya yatmaya alişabilmiş ve bunu sevmişseniz şuan yasadiginiz sey "yalniz uyumaua alişmak" değil. Şimdi fenalik geliyor cunku o sarilmayi sevdiginiz donemdeki gibi hissetmiyorsunuz artik sarilirken ve farkinda bile degilsiniz.
Ben mi çok karamsarim bilemedim.
Anladım tabi bazı insanlar fazla temas sevmeyebiliyor :)Soğumak değil aslında nasıl anlatsam. Mesela yatağa yatıyoruz sarılıyoruz ben en fazla 10dk dayanabiliyorum. Ateş basıyor biraz deli uyurum birde bacağımın altına yastık kolumun altına yastık derken adama yer kalmıyor zaten yastıklarımla daha gğzel uyuyorum anlayacağınız ☺☺
Bir ayda eşinizin tüm ilgisizliği, sizinle hiç iletişimi olmaması, 3 yılda 10 kere olan cinsel sorununuz çözüldü mü yani. Öyle mi diyorsunuz?Sorunlar yaşadık evet boşanma sürecine kadar gelmiştik son zamanlarda ama bu bende bayadır var yalnız yatma isteği. Ama atlattık çok şükür boşanma sürecini şuan çok iyiz tek sorun beraber yatmak
Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama galiba bu konuda karamsarsınız.İşte dedigim gibi yillarca yalniz uyumaniza ragmen evlenince sarilarak, uyumaya yatmaya alişabilmiş ve bunu sevmişseniz şuan yasadiginiz sey "yalniz uyumaya alişmak" değil. Şimdi eşinizden fenalik geliyor cunku o sarilmayi sevdiginiz donemlerdeki gibi hissetmiyorsunuz artik sarilirken ve farkinda bile degilsiniz.
Ben mi çok karamsarim bilemedim.
1ayda o kadar çok şey yaşadım ki bunun hepsini buraya yazamam değilmi ? Bu beraber uyuyamamam son 1yıldır var.Bir ayda eşinizin tüm ilgisizliği, sizinle hiç iletişimi olmaması, 3 yılda 10 kere olan cinsel sorununuz çözüldü mü yani. Öyle mi diyorsunuz?
Soğumuşsunuz kabul etmeniz de. O yüzden de beraber uyumak zor geliyor.
Peki.1ayda o kadar çok şey yaşadım ki bunun hepsini buraya yazamam değilmi ? Bu beraber uyuyamamam son 1yıldır var.
Kesinlikle size katılıyorum bu olayın sevmekle bir ilgisi yok annemide çok severim ama annemlede aynı yatakta yatamam aynı şey. İlk olan herşey çok tatlıdır değişiktir. Sonrası alışkanlık oluyor. Burada ben 30yıldır kocamla hergün yatağa girdiğimde heycanlanırım diyen kadın yalan söyler.Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama galiba bu konuda karamsarsınız.
Evlimisiniz bilmiyorum. Ama bence evli değilsiniz.
O sarılma, sarılarak uyuma heycanı, o sevişmenin bol olduğu yıllarda oluyor ve zamanla bu duygu ister istemez kayboluyor. Ben eşimi çok seviyorum fakat yatakta şirinlik yaparken temas halindeyim, konu uykuya gelince asla sarılarak uyuyamam (ilk evlendiğim yıllar uyuyabiliyordum) fakat eşimi şimdi eskisinden daha çok sevdiğimden eminim.
Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama galiba bu konuda karamsarsınız.
Evlimisiniz bilmiyorum. Ama bence evli değilsiniz.
O sarılma, sarılarak uyuma heycanı, o sevişmenin bol olduğu yıllarda oluyor ve zamanla bu duygu ister istemez kayboluyor. Ben eşimi çok seviyorum fakat yatakta şirinlik yaparken temas halindeyim, konu uykuya gelince asla sarılarak uyuyamam (ilk evlendiğim yıllar uyuyabiliyordum) fakat eşimi şimdi eskisinden daha çok sevdiğimden eminim.
Benim de eşim vardiyalı çalıştı uzun süre gece çalışıp gündüz uyudu sonra hamile kaldım horladi ben sürekli durttugum için başka odalara gitti şimdi ikimiz de alıştık itiraf edemesek de ayrı odalarda daha mutluyuz :) ama ben böyle olmaz dedim birlikte uyuyoruz bayadirSelam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan
Derdiniz çok sekermiş..Selam kızlar benim bir sorunum var eşim hemşir haftada en az 3 gün gece nöbeti oluyor ve ben yalnız yatmaya çok alıştım yatakta o olunca uyuyamıyorum resmen sarılmayı çok severdik yatarken ama artık fenalık geliyor kolu bile deyse. Bazen şaka yapıyorum şu odaya bi tame daha yatak alalım sen orada uyu diye. Rahata çok alıştım sanırım yatağa girdikten 2 saat sonra uyuyabiliyorum o olunca ne yapacağım bilmiyorum varmı sizde de böyle sorun yaşayan