merhaba tabiki paylaşayım çatlatma iğnesi ve klomen kullandım 3 ay bi işe yaramadı malesef hsg önerdi panik atak hastası olduğum için anestezi ile yaptırdım, sonuç; zor hsg çekimi çok zorlanmış çekerken, tabi ben hsg çekiminden sonra hamile kalırım hayalleri kuruyorum okuduklarımdan feyz alarak, önümüzdeki ay yine çatlatma iğnesi ve klomen yine olmadı laparoskopi dedi gittik geceden aç kalmamı söledi ertesi gün de operasyon için ameliyathaneye geçtik sadece çok üşüdüğümü hatırlıyorum, yaklaşık 45 dk sürmüş ve sonuç ; sol tüp tıkalı ve bükülmüş yani özelliğini kaybetmiş ve rahmim gerideymiş ama bu hamile kalmama engel değilmiş, o gece çıkabileceğimi söledi afedersin tabi wc ye çıkabilirsem aşırı gazla o geceyi geçirdim sabahta lavman yapacaklarını sölediler kendim yapmak istediğimi söledim tamam dediler sonuçta amaca ulaşarak taburcu oldum hastaneden
4 ay oluyo tabi bu arada hayıti suyu bal bi dünya ot çöp içtim gene yok son regl dönemimde 8 gün gecikince dr a gittim test yapıldı negatif kan tahlili istedi önümüzdeki cuma gel dedi aşılama için görüşelim dedi yani 2 gün sonra gidicem kısmetse bu arada doktora gideceğim gün soğan kürüne başlayacaktım reglden 7 gün sonraya denk gelio napıcam bilemedim kayınvalidem yaptırmayın ben doğal yolla olacığına inanıyorum diyo bizde o kadar tedavi boşa gitmesin diyoruz ama büyük ihtimalle aşılama olucam sizlerde dualarınızı esirgemezseniz sevinirim bi ay bile beklemeye tahammülüm yok yaş 35 herkez kafaya takma dio ama ne mümkün aşamaları burdan gene isterseniz yazarım biraz uzun oldu