Aşılama tek tüple aşılama olucam.... YARDIM !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
arkadaşlar bugün hsg çektirdim. tek tüpüm maalesef kapalı yıkıldım. doktorum aşılama yapıcak önümüzdeki ay. gonal f verdi.
aşılama hakkında veya bu ilacı kullanan varsa bana bilgi verir misiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. senağlama

üzülma canim benim de tek tüpüm kapali(( insan zamanla alisio.... kendini biraz yarim hissediosun bir süre ama sonra geciyor...
Rabbim hayirlisini versin hepimize

merhaba canım ben de tek tüple aaşılama oldum pko vardı bende ama negatifle sonuçlandı seni üzmek gibi olmasın herkeste aynı şey olacak diye birşey yok 2 ay sonra normal yoldan hemde tek tüpüm kapalı iken allahın izni ile hamile kaldım canım darısı herkesin başına üzülme Rabbim ol deyince olur yeterki sabretmesini bilelim..stres en önemli faktör canım hayırlısıyla güzel habeelrini alman dileğiyle..

sen bir mucizesin meral ne diyeyim,bayıldım...:dance:

nisan-nur benim de sol tüp tıkalı fakat aşılamayla zaman kaybetmeyeceğim,tüp bebek yaptıracağım tabi benim biraz yaşım da var o yüzden hızlandırmam lazım.sen kaç yaşındasın bilmiyorum da doktor şans veriyorsa aşılama ol tabi önce.ama senin hangi taraf tıkalı acaba?oradan yumurtlarsan olmaz,diğer taraftan yumurtlarsan da çok beklemiş olmaz mısın?yani şimdi diyelim ki sol tüp tıkalı ve sen hep oradan yumurtluyorsun e o zaman sağdan yumurtlamanı bekleyecekler bu da uzun zaman demek değil mi?

valla bilemiyorum ne taraftan yumurtladığımı doktorum yumurta takibi yapıcak o zaman belli olmaz mı

aslıcım ben 30 yaşındayım eşimde hormonlarımda bi sorun çıkmadı sadece tek tüp tıkalı dedi ikiside kapalı olsaydı tüp bebek deniyecktim dedi ama şimdi şansım varmış. bu ay iğneleri bi yaptırayım bakalm hangi taraf yumurtlayacak?? çok endişeliyim hayırlısı senin neyin vardı cnm??

peki doktorun ne diyorsa öyle yap tabii.ben 35 yaşında olduğum ve sol tüpüm tıkalı olduğu için hemen tüp bebek yapmaya karar verdik.tabi tutar tutmaz o da şans..

senin yAşında çok yokmuş ya. bu film esnasında bazen tıkalı tüp açılıyomuş acaba bi daha çektirsemmi diye düşünüyorum ama doktorum pek buna taraftar değil iğne yapacakmış yumurtayı geliştirmek için sen iğne falan başladınmı işlemlere

kıslar ya tek tüple hamile kalan yokmu gerçekten gonal f kullanacakmışım aşılama için ama tek tüple zor galiba

bnde hsg çektirdim ..bnm de tek tüpüm kapalı çıktı..tek tüple baska hamile kalan yokmu..yada bu kapalı tüp nasıl açılıyor ameliyat falanmı......

benim kuzenim cikolata kistinden dolayı sol yumurtalığını aldırdı ve arka arkaya üc tane bebeği oldu yani yumurtalığın tıkalı olması veya olmaması cokta etkilemiyor bence cok stres yapmayın bu konuda

arkadaşlar başka yokmu aranızda tek tüpü kapalı olan ?? yardımlarınızı bekliyorum

merhaba benım de bı tup kapalı bu ay aşılama yapıldı bana da ama bu sabah regl oldum yanı sonuç negatif tıkalı tup ile aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor en azından 1 kere deneyelım dedik ve yaptırdık.ayrıca korkutmak ıstemem ama tıkalı tuplerde dış gebelık ihtimali daha yuksekmış.o yuzden hastalandığıma sevindim bile dıyebilirim...

canım bende aralık ayında dış gebelik geçirdim ve ondan sonra çekilen rahım filminde tüpümün teki tıkalı çıktı bu ay dr. klomenle yumurtlama tedavisine başlayacak ben dr. sordum şimdi ben iki ayda birmi yumurtlayacağım dedim oda bana hayır tamam tüpünün teki tıkalı olabilir ama diğeri açık yani sana bir örnek vereyim dedi dr. bana mesela bir gözün kör ise diğerinle görebilirsin, bir kulagın sağır ise diğerinle duyabilirsin buda böyle bir şey dedi... ben umutluyum bilmiyorum kızlar ama hayırlısı olsun hepimiz için.... tüp bebek yapıpta nadir de olsa dış gebelik yaşayanlar var allah kimseye yaşatmasın ama birazda şans işi... ve son olarak hepinize bir umut olsun bir arkadaşımdan bahsetmek istiyorum oda benim gibi dış gebelik geçirdi ve tüpünün teki tıkalı çıktı... yumurtlama tedavisi oldu sonuç alamadı, aşılama yaptırdı yine sonuç alamadı ve son umut olarak tüp bebek yaptırdı ondanda sonuç alamadı artık umudunu kesmişti ikinciye tüp bebek denemek istemiyordu hem maddi hem manevi ve tüp bebek merkezindedi dr. ona senin bebeğinin olması %3 ihtimal normal yolla olması yani hiç yok gibi bir şey neyse fazla uzatmayayım tüp bebek yaptırdı tutmadı sonra 2 ay sonunda tedavisiz kendiliğinden hamile kaldı... canlarım biz herşeyi elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi rabbime kalmış demekki her şeyin bir zamanı var.... umudumuzu yitirmeyelim hayat mucizelerle dolu olacak olduktan sonra her şekilde oluyor.... rabbim hepimize yardımcı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın....

nisan-nur bende bir kez daha rahim filmi çektireceğim ve anestezili olarak.bu belki de kendini bir kandırış olacak ama ben işin sağlamasını da yapmak istiyorum.ben hsg çektirmeden önce yumurta takibi yaptırmıştım,klomen kullandım 5 ay çatlatma iğneleri oldum,gününde ilişkiye girdim ama sonuç negatiff.bu yüzden başka doktora gittim ve doktor benden hsg istedi niye daha önce çekilmediniz dedi ve ben de sizden önceki doktor hiç bundan bahsetmemişti dedim.anlayacağın ben en son yapılan işi en başta yapmışım doktor hatası yüzünden.allah kısmet ederse 3 ay içinde tüp bebek tedavisine bahçeci kliniğinde başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…