canım bende aralık ayında dış gebelik geçirdim ve ondan sonra çekilen rahım filminde tüpümün teki tıkalı çıktı bu ay dr. klomenle yumurtlama tedavisine başlayacak ben dr. sordum şimdi ben iki ayda birmi yumurtlayacağım dedim oda bana hayır tamam tüpünün teki tıkalı olabilir ama diğeri açık yani sana bir örnek vereyim dedi dr. bana mesela bir gözün kör ise diğerinle görebilirsin, bir kulagın sağır ise diğerinle duyabilirsin buda böyle bir şey dedi... ben umutluyum bilmiyorum kızlar ama hayırlısı olsun hepimiz için.... tüp bebek yapıpta nadir de olsa dış gebelik yaşayanlar var allah kimseye yaşatmasın ama birazda şans işi... ve son olarak hepinize bir umut olsun bir arkadaşımdan bahsetmek istiyorum oda benim gibi dış gebelik geçirdi ve tüpünün teki tıkalı çıktı... yumurtlama tedavisi oldu sonuç alamadı, aşılama yaptırdı yine sonuç alamadı ve son umut olarak tüp bebek yaptırdı ondanda sonuç alamadı artık umudunu kesmişti ikinciye tüp bebek denemek istemiyordu hem maddi hem manevi ve tüp bebek merkezindedi dr. ona senin bebeğinin olması %3 ihtimal normal yolla olması yani hiç yok gibi bir şey neyse fazla uzatmayayım tüp bebek yaptırdı tutmadı sonra 2 ay sonunda tedavisiz kendiliğinden hamile kaldı... canlarım biz herşeyi elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi rabbime kalmış demekki her şeyin bir zamanı var.... umudumuzu yitirmeyelim hayat mucizelerle dolu olacak olduktan sonra her şekilde oluyor.... rabbim hepimize yardımcı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın....