Aşılama tek tüple aşılama olucam.... YARDIM !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama gerçekleri bilmek hepimizin hakkı...
benim de tek tüpüm kapalı çıktı ve ben neyse ki diğeri açık diye sevinirken doktorum bana; tüpün birinin kapanmasına neden olan sebep diğerini de ekilemiş olabilir, yani bir tüpünün açık olması onun çalıştığı anlamına gelmez dedi...
tek tüpü kapalı bayanlar vakit kaybetmek istemiyorsanız bence laparoskopi yaptırıp diğerinin çalışıp çalışmadığını öğrenin hem de bu arada kapalı tüpün laparoskopi ile açılma ihtimali de var...ben direk tüp bebek yaptırmayı tercih ettim ama olmadı...şu an çok pişmanım laparoskopi olmadım diye...

kislar neden moralinizi bozuyorsunuz anlamiyorum. ben dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindi ama kendimi ne yarim hissediyorum ne de bebegim olmasi zor diye dusunuyorum.

ki vucudumuz mucizelerle dolu.

ayrica hep bir taraftan yumurtlamiyor insan. bir ay sagdan bir ay solda, veya bir ay soldan iki ay sagdan veya tersi. yani hep tek taraf yumurtlamaz. oteki taraf yumurtladigi zaman Allah kismet ederse olur.

ayrica rabbim istedikten sonra sol yumurtladigi zaman sag tup de yakalayabiliyormus. yani inanabiliyor musunuz? ama dogru. yani vucut boslugu mukemmel sekilde doldurup ne yapilmasi gerekiyorsa yapiyor. tipta hicbirsey 2+2= 4 degil...bunu bana kadin dogumcu arkadasim soyledi.
ornek olarak da bir hastasinin dis gebelik gecirdiginden ama kadinin ameliyattan kactigini soyledi. resmen kacmis. bu sartlarda annenin olmesi lazim. ama kizi olmus
o zaman ben anladim tipta 2+2=4 degil dedi.

yani sizinki tikali benimki yok ama ben sizin kadar umutsuz degilim. ayrica tup acma operasyionlari var. sanirim ingilizce adi tubal reversal olmasi lazim. doktorunuza sorunuz.

ben dis gebelik olurken doktorum sag tupume laparaskopi ile bakmis sorun yok dedi. ama sorun gozukmemesi olmayacagi anlamina gelmiyor %25 tekrarlama ihtimali her zaman var dedi.

%75 icin %25 feda edilemez denemeye devam dedi.gene olursa gerekeni yapariz alamamiz gerekirse aliriz ama uzulmek yok pes etmek yok gerekirse tup bebek olur dedi.

yani tup bebek son dusuneceginiz sey olsun kizlar.

ben cok umutluyum insallah size de biraz yansitabilmisimdir.

Merhaba ben de 6 ay önce rahim filmi çektirdim..biraz sıkıntılı geçti ve iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendik..Üç hafta önce laparoskopi oldum çok basit bir ameliyat tüplerimden biri tamamen diğeri yüzde otuz açıldı..Doktorum üç ay süre verdi..Şimdi bekliyoruz inşallah ben de dahil herkesin dileği kabul olur.. Bence laparoskopi tek yol..

canim doktorun mutlaka soylemistir sana ama ben de hatirlatayim. eger %30 acik olan tupunle hamile kalirsa yumurta ve sperm gecemeyip dis gebelik yaratabilir. o sebeplke reglin gecer gecmez test yapmak icin bekleme.eger pozitifse de hemen doktoruna gorun disgebelik testleri yakin takip yapsin. cunku eger dis gebelikse hemen tespit edilmesi lazim yoksa Allah gostermesin tupune tamamen zarar verebilir.

Doktorum böyle bir şey söylemedi ama benim korktuğum da bu zaten.Aslında ne yapacağımı da bilmiyorum.İnşallah böyle bir durum yaşamam.

canim o zaman ben soyleyeyim. benim doktorum dedi ki, tekrar hamile kaldiginda hani der ya doktorlar 7. hafta gel vs diye, biz ya da baskasi, hemen dis gebelik gecirdigini soyleyeceksin dedi. sana gerekirse her gun ultrasonla bakilacak ve tum dis gebelik testleri tapilacak ta ki dis gebelik olmadigindan emin olana kadar dedi.

bak sunu da soyleyeyim, benim hamilelegimin ilk basinda dis gebelikten suphelenildi kahverengi lekelenmelerden dolayi. ama BHGC her iki gunde bir iki katina cikmaz cok az oranlarda artar dendi. benimki 487-11150 3000-6000 gibi cok asiri miktarlarda arttigi icin suphelenmedi doktor. dis gebelik oldugunda da cok gecti.

demek istedigim olur da tecrubesiz bir doktora denk gelirsen sadece bhgc bakmasi ile yetinme. progesteron testi mi ne varmis anlasiliyormus dis gebelik. hepsini iste.

ve hamile kaldiginda hemen doktoruna bir tupunun %30 kapali oldugunu soyle. eger gene seni sallar 5. veya 6. haftaya atarsa randevunu doktorunu degistir. cunku benimki 5+5 ti geri donusu olmayacak sekilde buyudugunde.

selam kızlar,
beniimde sol tüpüm tıkalı ve yaklaşık 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. yumurtlama takipleri ve 1 aşılama sonrası sonuç maalesef negatif. ama tek tüple hamile kalan arkadaşlar oldu KK'da bunları biliyorum. gerçek şu şansımız düşük ama imkansız değil canım. ben şimdilik tedaviye ara verdim. ama yaşım ilerliyor. bir sonraki denemem büyük ihtimalle tüp bebek olacak. inşallah en kısa sürede bebişlrimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…