canim o zaman ben soyleyeyim. benim doktorum dedi ki, tekrar hamile kaldiginda hani der ya doktorlar 7. hafta gel vs diye, biz ya da baskasi, hemen dis gebelik gecirdigini soyleyeceksin dedi. sana gerekirse her gun ultrasonla bakilacak ve tum dis gebelik testleri tapilacak ta ki dis gebelik olmadigindan emin olana kadar dedi.
bak sunu da soyleyeyim, benim hamilelegimin ilk basinda dis gebelikten suphelenildi kahverengi lekelenmelerden dolayi. ama BHGC her iki gunde bir iki katina cikmaz cok az oranlarda artar dendi. benimki 487-11150 3000-6000 gibi cok asiri miktarlarda arttigi icin suphelenmedi doktor. dis gebelik oldugunda da cok gecti.
demek istedigim olur da tecrubesiz bir doktora denk gelirsen sadece bhgc bakmasi ile yetinme. progesteron testi mi ne varmis anlasiliyormus dis gebelik. hepsini iste.
ve hamile kaldiginda hemen doktoruna bir tupunun %30 kapali oldugunu soyle. eger gene seni sallar 5. veya 6. haftaya atarsa randevunu doktorunu degistir. cunku benimki 5+5 ti geri donusu olmayacak sekilde buyudugunde.