Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker hiç kullanmıyorum allahtan. Ama bir de çalışıyoruz ediyoruz böyle saat saat uymak çok zor. Keşke kendime uyan düzenimi yapsaydım. Bunu bırakınca vallahi kilo alıcam gibi hissediyorumBen kilo aldigim zamanlarda sekersiz 21 yapiyorum. Mantik su: 21 gun rafine seker un , paketli gida tuketmiyorsunuz. Yag,et,sebze serbest. tereyagli yumurta ile kilo verdim ben resmen:)
aslinda diyet gibi degil beslenme aliskanligi olarak kabul etmek gerekiyor bu tarzi ama malesef olamiyor:)
Evet kesinlikle, birakin diyeti normal zamanda yenmez bu kadar ekmek. Yarim somun resmen,yuhSormayın ya, yemiyorum onları. Buğday bile olsa ekmek yani. Bir de ara öğünde tost var şaka gibi. Hayatta saat 4te oturup kendime bi tost yapayım demem
Çok sağolun hemen bakıcam instagramım yok ama ulaşırım bir şekildeMesela ekmek yerine yoğurt ve yulaf falan önerir insan
Sen instagramda şekersiz21gün diye bi sayfa var
O diyetisyenle beraber 21 gün o diyeti yapsan sağlıklı şekilde kilo verirsin![]()
Benim de yok google dan yazınca da çıkıyorÇok sağolun hemen bakıcam instagramım yok ama ulaşırım bir şekilde
Hatta bu tarz diyete uygun kurabiyeler, kekler de var yapilabilecek; badem, findik unu hurma vs. İle. İsteyene tarif verebilirim:))Ben kilo aldigim zamanlarda sekersiz 21 yapiyorum. Mantik su: 21 gun rafine seker un , paketli gida tuketmiyorsunuz. Yag,et,sebze serbest. tereyagli yumurta ile kilo verdim ben resmen:)
aslinda diyet gibi degil beslenme aliskanligi olarak kabul etmek gerekiyor bu tarzi ama malesef olamiyor:)
Devlet hastanelerinde de diyetisyenler var dahiliyeye gidiyosunuz o yönlendiriyo direkt randevu alamiyorsunuz.Ben de farklı şeyler yiyince metabolizmanın daha hızlı çalıştığını ve şaşırdığını biliyorum o yüzden başka doktor bakacağım sanırım tabi ödediğimiz 4 randevunun ücretini geri alabilirsek
Yani size de sorayım sebze yemeği yapınca 8 kaşık yiyor musunuz? Ben yemiyorum şahsen çok fazla benceBenim de yok google dan yazınca da çıkıyor
Daha uygulanabilir bişey :)
Bu hafta devam edeceğim, bakalım ona göre bir karar vereceğim çok teşekkürlerAynı böyle bir diyetle 1 ayda 7 kilo vermiştim diyetisyene haftada bir gidiyordun ve liste haftalık olarak değişiyordu.Bir hafta aynı şeyleri yiyordun ama gün içinde karbonhidrat protein yağ şeker dengesi yapılmış bir listedir muhtemelen dolayısıyla 7 günde de sorun olmaz derim.
Önyargılı olmayın deneyin,ben vermiştim ve kalıcı oldu.
Yani size de sorayım sebze yemeği yapınca 8 kaşık yiyor musunuz? Ben yemiyorum şahsen çok fazla bence