Tek tip yemek yeme problemi

Mesela ekmek yerine yoğurt ve yulaf falan önerir insan

Sen instagramda şekersiz21gün diye bi sayfa var
O diyetisyenle beraber 21 gün o diyeti yapsan sağlıklı şekilde kilo verirsin ;)

Ben kilo aldigim zamanlarda sekersiz 21 yapiyorum. Mantik su: 21 gun rafine seker un , paketli gida tuketmiyorsunuz. Yag,et,sebze serbest. tereyagli yumurta ile kilo verdim ben resmen:)
aslinda diyet gibi degil beslenme aliskanligi olarak kabul etmek gerekiyor bu tarzi ama malesef olamiyor:)
Şeker hiç kullanmıyorum allahtan. Ama bir de çalışıyoruz ediyoruz böyle saat saat uymak çok zor. Keşke kendime uyan düzenimi yapsaydım. Bunu bırakınca vallahi kilo alıcam gibi hissediyorum

Mesela ekmek yerine yoğurt ve yulaf falan önerir insan

Sen instagramda şekersiz21gün diye bi sayfa var
O diyetisyenle beraber 21 gün o diyeti yapsan sağlıklı şekilde kilo verirsin :KK66:
Çok sağolun hemen bakıcam instagramım yok ama ulaşırım bir şekilde

Ben kilo aldigim zamanlarda sekersiz 21 yapiyorum. Mantik su: 21 gun rafine seker un , paketli gida tuketmiyorsunuz. Yag,et,sebze serbest. tereyagli yumurta ile kilo verdim ben resmen:)
aslinda diyet gibi degil beslenme aliskanligi olarak kabul etmek gerekiyor bu tarzi ama malesef olamiyor:)
Hatta bu tarz diyete uygun kurabiyeler, kekler de var yapilabilecek; badem, findik unu hurma vs. İle. İsteyene tarif verebilirim:))

Aynı böyle bir diyetle 1 ayda 7 kilo vermiştim diyetisyene haftada bir gidiyordun ve liste haftalık olarak değişiyordu.Bir hafta aynı şeyleri yiyordun ama gün içinde karbonhidrat protein yağ şeker dengesi yapılmış bir listedir muhtemelen dolayısıyla 7 günde de sorun olmaz derim.
Önyargılı olmayın deneyin,ben vermiştim ve kalıcı oldu.

Ben de farklı şeyler yiyince metabolizmanın daha hızlı çalıştığını ve şaşırdığını biliyorum o yüzden başka doktor bakacağım sanırım tabi ödediğimiz 4 randevunun ücretini geri alabilirsek
Devlet hastanelerinde de diyetisyenler var dahiliyeye gidiyosunuz o yönlendiriyo direkt randevu alamiyorsunuz.

Aynı böyle bir diyetle 1 ayda 7 kilo vermiştim diyetisyene haftada bir gidiyordun ve liste haftalık olarak değişiyordu.Bir hafta aynı şeyleri yiyordun ama gün içinde karbonhidrat protein yağ şeker dengesi yapılmış bir listedir muhtemelen dolayısıyla 7 günde de sorun olmaz derim.
Önyargılı olmayın deneyin,ben vermiştim ve kalıcı oldu.
Bu hafta devam edeceğim, bakalım ona göre bir karar vereceğim çok teşekkürler

Listedeki diyet çok klasik, nette sürekli karşımıza çıkan cinslerden. Beslenme-diyet bilgisine sahip değilim ama araştırdıklarıma göre metabolizmayı arada şaşırtmak gerekiyormuş. Spor hocam da söylemişti; sürekli aynı şeyleri yemenin kilo verici bi etkisi yokmuş. Vücut belli bi alışkanlığı bulunca reaksiyon göstermezmiş.

Ben de diyetisyene gittiğimde ekmek vardı bolca. Ben de ekmek yemezsem daha çok vereceğimi düşündüm ve yemedim. Diyetisyenim daha çok vermeliydin listeye uymadin mi dedi..ben de uydum ekmek yemedim ve akşam dokuzdakj atıştırmayi yemedim dedim ve hayır yemelisin vs dedi..ben de öyle yaptım ve gerçekten daha çok kilo verdim. Yani ekmek de gerekli demek ki onun verdiği listede.

Boyun1.67 ve kisayim mi diyosun: ) haha ortalama turk kadini kac cm haberin yok elllaammm:))

Back
X