- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
e yenir o zaman. o derece yabancıyım mevzuya :)
kıyamam üşenmemiş :) görsel tamam, bir de alacak adam buldum mu olur bu iş :)
kıyamam üşenmemiş :) görsel tamam, bir de alacak adam buldum mu olur bu iş :)
ufacık şakadan buraya gelişimize yuh dedim çok afedersin, böyle insanlara çok mu maruz kaldın bilmiyorum ama ben kendi halimde bir insanım. tekrar okudum, abarttığın gibi bir trol,bir kadın peşindeliği, bir eziklik yok hiçbir yorumumda. bence sen bunca evhamı bırak, bünyene zarardan başka bişey getirmez. benim yorumlarımı da görmeyiver, böylece kendini ukalalık yapmak zorunda hissetmezsin. :)En iyi ihtimalle yasının küçük oldugunu düsündüm, ondan : )
Yoksa secenekleri cogaltabiliriz; ezik, hayatta fazla gülecek seyi olmayan bunun içinden cıkmaya calısmak yerine, kendine olmadıgı halde akıllı kisvesi verip insanlarla nette alay eden ve bunu karsısındakinin anlamayacagını sanan biri; kadın pesinde bir adet zavallı; burada yaptıgı trollükle ekşideki ya da bilmem ne sitesindeki arkadaslarına hava atacak (cünkü gösterecek baska bir seyi yok) bir adet ezik...
Dedigim gibi iyi niyetli olmayı tercih ediyorum ama : )
Adam bulmana gerek yok canıms, kendin alabilirsin cok heves etti isen.
ufacık şakadan buraya gelişimize yuh dedim çok afedersin, böyle insanlara çok mu maruz kaldın bilmiyorum ama ben kendi halimde bir insanım. tekrar okudum, abarttığın gibi bir trol,bir kadın peşindeliği, bir eziklik yok hiçbir yorumumda. bence sen bunca evhamı bırak, bünyene zarardan başka bişey getirmez. benim yorumlarımı da görmeyiver, böylece kendini ukalalık yapmak zorunda hissetmezsin. :)
tatlıya bağlayalım madem :)Ukalalık etmemiştim aslında. : ) Olasılıklardan bahsetmistim, konuyu fazla uzatmısım sadece. : )
tatlıya bağlayalım madem :)
ben araya gırerek konuyu degıstırıyım bari :)Piki madem, sorry : )
ben araya gırerek konuyu degıstırıyım bari :)
benım gozde yuzugum tria artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?