Tek Taş Yüzük

kıyamam üşenmemiş :) görsel tamam, bir de alacak adam buldum mu olur bu iş :)

En iyi ihtimalle yasının küçük oldugunu düsündüm, ondan : )
Yoksa secenekleri cogaltabiliriz; ezik, hayatta fazla gülecek seyi olmayan bunun içinden cıkmaya calısmak yerine, kendine olmadıgı halde akıllı kisvesi verip insanlarla nette alay eden ve bunu karsısındakinin anlamayacagını sanan biri; kadın pesinde bir adet zavallı; burada yaptıgı trollükle ekşideki ya da bilmem ne sitesindeki arkadaslarına hava atacak (cünkü gösterecek baska bir seyi yok) bir adet ezik...
Dedigim gibi iyi niyetli olmayı tercih ediyorum ama : )
Adam bulmana gerek yok canıms, kendin alabilirsin cok heves etti isen.

ufacık şakadan buraya gelişimize yuh dedim çok afedersin, böyle insanlara çok mu maruz kaldın bilmiyorum ama ben kendi halimde bir insanım. tekrar okudum, abarttığın gibi bir trol,bir kadın peşindeliği, bir eziklik yok hiçbir yorumumda. bence sen bunca evhamı bırak, bünyene zarardan başka bişey getirmez. benim yorumlarımı da görmeyiver, böylece kendini ukalalık yapmak zorunda hissetmezsin. :)

Ukalalık etmemiştim aslında. : ) Olasılıklardan bahsetmistim, konuyu fazla uzatmısım sadece. : )

Offff Hatırlatma bende temizlik yaparken cebime attım, sonra cebimden bisey alırken mi oldu nasıl olduysa kaybettim ya Yıldönümü hediyesi idi

Mücevher zenginlerinin, piyasayı haraketlendirmek adına yaptıkları "Tek taş aşkın simgesidir." reklamlarıyla halka işlenmiş bir gerekliliktir.
Gereksizdir.

Bana alınsa, o evlenme teklifini reddederim.

Hayallerimin erkeğinin hayallerimde parmağıma taktığı ışıl ışıl mükemmel bir takı :)

:) ben de paylasacagim tek tasimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…