• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Taş Yüzük

nil karaibrahimgilin kendi alıp kendi taktığı yüzük.
hatta olayı abartıp sağ eller havaya pırlantalar buraya diyerek biz kadınları gaza getirmiştir.

Bir zamanlar çok özendiğim, alyansla yanyana takmayı hayal ettiğim, daha sonra sahip olunca her yere takıldığı için artık kullanmadığım yüzük çeşitidir. Sadece alyans daha hoş duruyor sanki parmakta...

Saati bile kullanamayan bünyemin asla takamayacağı birşey. (mundaaaar:37:)

tek taşımı bende çok severek takıyorum parmağıma,tek taş yüzük aşk'tır..:')

Eşimin evlenme teklif ederken taktığını kaybettim.
Sonra çok daha güzelini aldı ama yinede o farklıydı:((

hiç beğenmediğim ve sadece 5 gün önce otobüste gördüğüm bir kadına yakıştırdığım yüzük...

Tek taş sevilmez mi yahu :)) Nişanımızda kocamın sürpriziydi. Ah ahhh, kilo verdiğim anda takıp bir daha da çıkarmayacağım parmağımdan :) Öyle özledim yaniii :10:

Gecmis olsun.ben okurken bile cok uzuldum siz kimbilir nasil uzulmussunuzdur...

Sağol canım.
Hem de alyansımla birlikte düştü,hiç çıkaramazdım,o derece otururdu parmağıma.
Söylemesi ayıp pırlantaydı ama manevi değeri daha önemliydi benim için..

ilk yüzüğüm,sözlenirken almıştı eşin.söz yüzüğüm :16::16::16:

imagesCAN3QBQX.webp

yaklaşık son 15 yılın alyansla birlikte takıldığında "başım bağlı" anlamına gelen edevatı..
kapitalist oyunu...

henüz sahip olmadığım bir gün sahip olur muyum bilmediğim ama sahip olmazsam da ille de olsun diye ağlamayacağım fazla lüks bulduğum bir şey.

Kih kih. : )

Herkeste olan yüzük türü. Pek bir anlamı yok o yüzden.
Gereksiz yere de fazlaca pahalı. Bilezik icin kol, yüzük için barnak kesen hırsızlara davetiye cıkaran cinsten.
El yapımı gümüş bir yüzük mü yoksa tektaş mı deseler, ilkini tercih ederim muhtemelen. Hem kalıcı, hem özel tasarım, hem de uygun.

Back