Gebeliğe Hazırlık Tek taraflı kasık ağrısı neden olabilir yaşayan var mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet cok var bende geçen ay çok araştırdım yumurtalama gününe kadar kullanmıştım bu ay da kullanacağım bakalım. Birkaç ay çörekotu bal kürü yapmıştım onun biraz zarari oldu
ben tohumu ezip kaynamıs suda dınlendırıp içiyorum sabahları sen nasıl kullanıyorsun

Valla canım bende önceden ezmiyordum ama bırkac yerde ezıldıgını okudum ezilmiş olarak içtigimde tadının daha farklı oldugunu fark ettım bende ilk defa bugun ezgılmıs iştim dene istersen ezılınce daha ıyı gıbıydı suyunun rengı bıle farklıydı

Ben tohumları direkt kaynamış suya atıyorum ya hic ezmiyorum ezmem mi gerekiyor acaba yanlış mi yapıyorm
Birde bugun bi arkadasımla konustum oda 3yıl boyunca hamile kalamadı sonra bı gün hastalanmıs grıp tarzı buna iltihap kurutucu yazmıs dr ben onu kullandıktan sonra hamıle kaldım dıyor regli bitmesine yakın yarım yarım antibiyotik içecem yumurtlama zamanında bırakmayı düşünüyorum tabıkı sana bunu dene demıyecem alerjın olabılır farklı yan etkılerı olabılır

Birde bugun bi arkadasımla konustum oda 3yıl boyunca hamile kalamadı sonra bı gün hastalanmıs grıp tarzı buna iltihap kurutucu yazmıs dr ben onu kullandıktan sonra hamıle kaldım dıyor regli bitmesine yakın yarım yarım antibiyotik içecem yumurtlama zamanında bırakmayı düşünüyorum tabıkı sana bunu dene demıyecem alerjın olabılır farklı yan etkılerı olabılır
Doktor kontrolü dışında antibiyotik kullanmak cok sakincali sakin kullanma

X