- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.792
- 158
Hangi yatak peki?Biz de daha yeni aldık baza yatak. 10dan fazla mağaza gezdik en son Yataştan alıp çıktık. Eve geldikten sonra acaba çok mu yüksek olur dedim, düşerse diye korktum, iade edip düz karyola mi alsak dedim araştırmadan almıştık.forumda bazadan düşer baza almayın yorumlarını görünce panik yaptım. bazanin ayaklarını cikarttirdim eşime yanına da katlanır yatak koydum bir de yatak bariyeri taktik. Döne döne uyuyo benim oğlum keşke biraz daha büyük alsaymisim 90 ×190 bakıyorduk satış danışmanı 100×200 onerdi sonra değiştirmeye geliyorlarmis. 120 olsa daha iyi olurmuş ama oda küçük zaten bu da iyi oldu
2 Yıldır benle yatıyo bir ümit ayırcam yatak alacam yatağı sevmesi 3 yaşı geçerse çöp olurKaryola olarak montessori ağaç karyola kullanıyoruz, yerden 10cm yüksek çatılı bir model. Yatağı Gelişim Yataktan organik çocuk yatağı aldım. Bir tarafı pamuk bir tarafı lateks ortası kuş tüyü sünger ve hindistan cevizi lifi. Dış kılıfı bambu. Küçük yaş için yaylı yatak önermiyorlar.
Pamuk taraf 3 yaşa kadar, kemik gelişimi için çok yumuşak olmamalıymış. Sonra lateks tarafını çevireceğiz.
Ben 10 aylıkken odasını ayırmıştım. Yatağı zaten ayrıydı park yatakta yatıyordu. 2 yaşa doğru memeyi bırakırken yanına uzanıp sırtını kaşırım diye montessoriye geçtik. Şimdi benim yatağımda yatıyor ve hala emiyor2 Yıldır benle yatıyo bir ümit ayırcam yatak alacam yatağı sevmesi 3 yaşı geçerse çöp olurkaryola ben de montessorilere yakınım. Onu mimeyi birakınca alacam.
Geleceğimsin galibaBen 10 aylıkken odasını ayırmıştım. Yatağı zaten ayrıydı park yatakta yatıyordu. 2 yaşa doğru memeyi bırakırken yanına uzanıp sırtını kaşırım diye montessoriye geçtik. Şimdi benim yatağımda yatıyor ve hala emiyor
874 gün kac ay yapıyo bi hesapliyim
Kesinlikle işbir öneriyorum22 aylık kızım için istiyorum. Full ortopedik, yarı ortopedik, yumuşak ya da sert neye dikkat etmeliyim? Hangi marka hangi model alayım? Siz hangisinden memnunsunuz?
Hangisini aldin?Siparişi nihaaaayet verdim kargoda şu an kullanınca tekrar güncelleme yaparım.
Hangisini aldin?
Hayirli olsun. Buyuyor mu bu?
Bu 100x200 anne yanı gibi bizim karyolaya birleştircem bir süre kendime de yeni karyola aldımHayirli olsun. Buyuyor mu bu?
Hala emiyor mu?Bu 100x200 anne yanı gibi bizim karyolaya birleştircem bir süre kendime de yeni karyola aldım
E hayirli olsun tekrarBu 100x200 anne yanı gibi bizim karyolaya birleştircem bir süre kendime de yeni karyola aldım
YesssssHala emiyor mu?
İnan hiç beklemediğin anda bırakıyor kuzum.Yesssss
Innnnşallahİnan hiç beklemediğin anda bırakıyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?