Dert olarak değil az bu dertler arasında birazcık değişiklik bana göre mutlu dert :)
6 aylık evliyim. Eşimle ilk yılbaşımız Annem yanımda (abimn yanında huzurlu mutlu değil) eşimde bazı olaylara şahit olunca annemi zorla getirtti. Annem sakin sessiz kendini savunmayan biri. Neyse işin özü şu. İlk yılbaşımız olduğu için bir şeyler yapmak istiyorum özeniyorum yani. Alışveriş yapacağız anneö alkol alacaksanız ben karışmam dedi :) rahat olun benim yanımda dedi ben rahatım yani annem rahat bi kadın olduğundan sıkıntı yok eşimde içimem ben diyince annem oğlum iç bende eşlik ederim size dedi vişne suyu içecekmiş renk aynı diye :)) neyse.. sizce nasıl bi süsleme yapmalıyım neler hazırlamalıyım..
Bulamadım ben ondan yav. Erken yapınca henüz gelmemişti marketlere bir şey, eldekilerle idare ettik.Ben bu yıl agac için ledli tepe yıldızı aldım cok güzel işil işil
24 ünde geliyormuş ki yahu olsun olsun alırım bakarım ben bi oluyo marketlerde deme öle demeBu arada biz aralık başında yılbaşı süslemelerini hallettik, bazen kasımda bile yaptığımız oluyor. A101 geç kalmışSiz de geç kalmışsınız.
Ağaç yok bizde ama bende maskeleri asabilirimBiz maske ve bitmiş dezenfektan şişeleri astık ağaca. 2020 hatırası. Gerçi 2021 de böyle geçecek gibi gözüküyor.
Resmen sürpriz sonlu konuYalnız gerçekten konuyu okurken nereye gideceğini tahmin edemedim. Şöyle aktı yani kafam:
Annem abimin yanında huzurlu değil, sıkıntılı yenge meselesi
Annem sessiz sakin, yengem onu eziyor meselesi
Yılbaşında alkol almak istiyoruz ama annem istemiyor meselesi
Annem istemiyor diye eşim alkol almayacakmış meselesi
Evi nasıl süslemeliyim
Bi anda değiştirirm böyle işte halbuki kocaman başlık var tek derdim bu olsun diye.. şimdi annen neden yanında diye soracaklardı demeden yazdımYalnız gerçekten konuyu okurken nereye gideceğini tahmin edemedim. Şöyle aktı yani kafam:
Annem abimin yanında huzurlu değil, sıkıntılı yenge meselesi
Annem sessiz sakin, yengem onu eziyor meselesi
Yılbaşında alkol almak istiyoruz ama annem istemiyor meselesi
Annem istemiyor diye eşim alkol almayacakmış meselesi
Evi nasıl süslemeliyim
Biliyorum ben buraya yazmak istedim dertler dertler nereye kdr azıcıkta böyle dert olsunİnternette biraz araştırma yapsanız buradan daha daha fazla fikir edinirsiniz aslında.
O halde başka bölümlere yazmalısınız. Dert dert nereye kadar dediğiniz yer "bir derdim var"Biliyorum ben buraya yazmak istedim dertler dertler nereye kdr azıcıkta böyle dert olsun
Ben de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?Bu arada biz aralık başında yılbaşı süslemelerini hallettik, bazen kasımda bile yaptığımız oluyor. A101 geç kalmışSiz de geç kalmışsınız.
Duvara ağaç yapın ışıklarla. Normal ağaç çok yer kapladığı için ve bizde de kedi olduğu için son yıllarda öyle yapıyorum ben. Daha şık da duruyor bence.Ben de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?
Tamam yazarım oraya da . Azcık gülebildyseler ne mutlu ✌O halde başka bölümlere yazmalısınız. Dert dert nereye kadar dediğiniz yer "bir derdim var"
Evet dert değil başlıkta da yazıyor zaten :)Yalniz alacağınız alkol veya yılbaşında ev nasıl süslenir gibi konular BDV'nin konusu değil.
Daha doğrusu tam olarak bir dert değil.
Yılbaşı ağacı koymayacağım ama koysaydım mutlaka maskeleri boyar takardım ağaçlar çok pahalı olmuşBen de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?