• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdim bu olsun :)

Dert olarak değil az bu dertler arasında birazcık değişiklik bana göre mutlu dert :)
6 aylık evliyim. Eşimle ilk yılbaşımız Annem yanımda (abimn yanında huzurlu mutlu değil) eşimde bazı olaylara şahit olunca annemi zorla getirtti. Annem sakin sessiz kendini savunmayan biri. Neyse işin özü şu. İlk yılbaşımız olduğu için bir şeyler yapmak istiyorum özeniyorum yani. Alışveriş yapacağız anneö alkol alacaksanız ben karışmam dedi :) rahat olun benim yanımda dedi ben rahatım yani annem rahat bi kadın olduğundan sıkıntı yok eşimde içimem ben diyince annem oğlum iç bende eşlik ederim size dedi vişne suyu içecekmiş renk aynı diye :)) neyse.. sizce nasıl bi süsleme yapmalıyım neler hazırlamalıyım..

Yalnız gerçekten konuyu okurken nereye gideceğini tahmin edemedim. Şöyle aktı yani kafam:

Annem abimin yanında huzurlu değil, sıkıntılı yenge meselesi
Annem sessiz sakin, yengem onu eziyor meselesi
Yılbaşında alkol almak istiyoruz ama annem istemiyor meselesi
Annem istemiyor diye eşim alkol almayacakmış meselesi
Evi nasıl süslemeliyim

Bu arada biz aralık başında yılbaşı süslemelerini hallettik, bazen kasımda bile yaptığımız oluyor. A101 geç kalmış 😂 Siz de geç kalmışsınız. 😂😂😂
24 ünde geliyormuş ki yahu olsun olsun alırım bakarım ben bi oluyo marketlerde deme öle deme 😁😁

Yalnız gerçekten konuyu okurken nereye gideceğini tahmin edemedim. Şöyle aktı yani kafam:

Evi nasıl süslemeliyim
Resmen sürpriz sonlu konu 😂

Evi nasıl süslemeliyim
Bi anda değiştirirm böyle işte halbuki kocaman başlık var tek derdim bu olsun diye.. şimdi annen neden yanında diye soracaklardı demeden yazdım 😁

Bu arada biz aralık başında yılbaşı süslemelerini hallettik, bazen kasımda bile yaptığımız oluyor. A101 geç kalmış 😂 Siz de geç kalmışsınız. 😂😂😂
Ben de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?

Ben de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?
Duvara ağaç yapın ışıklarla. Normal ağaç çok yer kapladığı için ve bizde de kedi olduğu için son yıllarda öyle yapıyorum ben. Daha şık da duruyor bence.

Konuyu nasil bağlayacağınızi bulamayip bari bunu sorayim demissiniz gibi olmus 🤷‍♀️
20200729_205227.webp

Eski konulariniza bı bakiyim dedim hepsinin başı 6 aylık evliyimle başlıyor. Genelde aynı seylerden konu açmışsıniz bu da farklı olsun diye açılmış bı konu sadece bana göre

Allah başka dert vermesin .) Canım gidin bir mağazaya neyi beğeniyorsanız alın süsleyin :) Bence mağazada karar verin evinizi en iyi siz bilirsiniz

Yılbaşı ağacı koymayacağım ama koysaydım mutlaka maskeleri boyar takardım ağaçlar çok pahalı olmuş

Back
X