Tek derdim bu olsun :)

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Dert olarak değil az bu dertler arasında birazcık değişiklik bana göre mutlu dert :)
6 aylık evliyim. Eşimle ilk yılbaşımız Annem yanımda (abimn yanında huzurlu mutlu değil) eşimde bazı olaylara şahit olunca annemi zorla getirtti. Annem sakin sessiz kendini savunmayan biri. Neyse işin özü şu. İlk yılbaşımız olduğu için bir şeyler yapmak istiyorum özeniyorum yani. Alışveriş yapacağız anneö alkol alacaksanız ben karışmam dedi :) rahat olun benim yanımda dedi ben rahatım yani annem rahat bi kadın olduğundan sıkıntı yok eşimde içimem ben diyince annem oğlum iç bende eşlik ederim size dedi vişne suyu içecekmiş renk aynı diye :)) neyse.. sizce nasıl bi süsleme yapmalıyım neler hazırlamalıyım..

sen nasıl istersen öyle süsle

tek tavsiyem çok çeşit yapıp çok yorulma

yorgunluktan daha 12 olmadan sızma

evde bence çok süslemeye gerek yok

bizde çocuk var renkli parlak süsleri perdeye takmıştı yıllar önce öyle bir şey olabilir

bir de masa yani yiyecekler rahat bir yerde olsun

asker gibi sandalyede saatler geçmez

Ev yılbaşı için nasıl süslenirki? Ağaç ışıklar süsler mumlar. Dünyanın her yerinde, internetin her köşesinde bulabilirdiniz bu fikirleri zaten.
Onlar aynı be daha değişik seyler istiyorum

Onlar aynı be daha değişik seyler istiyorum

o zaman kırmızı külotlar al çeşit çeşit her yeri onlarla süsle

don giyip donanalım geyiği de var

şaka bir yana değişik süs nasıl olur yani siz de ergen değilsiniz ki

ev değişik süs aynı cümlede geçsin

Ya aklımda perdeye kırmızı tül asmak bir de şapkalar fln var mum vs .. aslında haklısın be masaya koyup etrafında otururduk diyordum asker gibi doğru söylüyorsun

Don fikri benim tavuk butlarından daha iyimiş. Oyumu sana verdim

Kırmızı külotum yok ama alsam iyi olur annem olmasaydı dediğinizi yapardım perdelere asardım

Yani yılbaşı süslemesinde değişik ne yapılır bilemedim. Tavanda tavuk butları sarkıtabilirsiniz mesela
Yok yok ama külotlar güzelmiş yatak odasına yaparım

Bu arada biz aralık başında yılbaşı süslemelerini hallettik, bazen kasımda bile yaptığımız oluyor. A101 geç kalmış Siz de geç kalmışsınız.

Kafam okurken oraya oraya geçti sonra hiç beklemediğim bir şekilde sona erdi

Aç interneti yılbaşı süslemesi yaz bir sürü şey çıkar
Pi....st uygulaması var ne dekorasyonu arasam ben soluğu orada alıyorum valla

İnternette biraz araştırma yapsanız buradan daha daha fazla fikir edinirsiniz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…