İşte dedim ya tek derdim bu olsun diyeeEvlilikten girdin, annenle devam ettin, evi yılbaşı için nasıl suslerim diye bitirdin.
Allah başka dert vermesin
Aaaa teşekkür ederim hemen bakacağım akşama kadr kalırsa tabiPerşembe günü a101e süslemeler geliyor
Onlar aynı be daha değişik seyler istiyorumEv yılbaşı için nasıl süslenirki? Ağaç ışıklar süsler mumlar. Dünyanın her yerinde, internetin her köşesinde bulabilirdiniz bu fikirleri zaten.
Onlar aynı be daha değişik seyler istiyorum
Yani yılbaşı süslemesinde değişik ne yapılır bilemedim. Tavanda tavuk butları sarkıtabilirsiniz meselaOnlar aynı be daha değişik seyler istiyorum
Ya aklımda perdeye kırmızı tül asmak bir de şapkalar fln var mum vs .. aslında haklısın be masaya koyup etrafında otururduk diyordumsen nasıl istersen öyle süsle
tek tavsiyem çok çeşit yapıp çok yorulma
yorgunluktan daha 12 olmadan sızma
evde bence çok süslemeye gerek yok
bizde çocuk var renkli parlak süsleri perdeye takmıştı yıllar önce öyle bir şey olabilir
bir de masa yani yiyecekler rahat bir yerde olsun
asker gibi sandalyede saatler geçmez
Don fikri benim tavuk butlarından daha iyimiş. Oyumu sana verdimo zaman kırmızı külotlar al çeşit çeşit her yeri onlarla süsle
don giyip donanalım geyiği de var
şaka bir yana değişik süs nasıl olur yani siz de ergen değilsiniz ki
ev değişik süs aynı cümlede geçsin
Kırmızı külotum yok ama alsam iyi oluro zaman kırmızı külotlar al çeşit çeşit her yeri onlarla süsle
o zaman kırmızı külotlar al çeşit çeşit her yeri onlarla süsle
Yok yok ama külotlar güzelmiş yatak odasına yaparımYani yılbaşı süslemesinde değişik ne yapılır bilemedim. Tavanda tavuk butları sarkıtabilirsiniz mesela
Hemen bakayım bende sağol.Perşembe günü a101e süslemeler geliyor
Ben bu yıl agac için ledli tepe yıldızı aldım cok güzel işil işilEv yılbaşı için nasıl süslenirki? Ağaç ışıklar süsler mumlar. Dünyanın her yerinde, internetin her köşesinde bulabilirdiniz bu fikirleri zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?