Yılbaşı ağacı koymayacağım ama koysaydım mutlaka maskeleri boyar takardım ağaçlar çokBen de bunu dicektim yılbaşı ağacı biraz önceden hazırlamak gerek, geç kalınmış. Ben bu sene yapmak istedim ama evde 9 aylık oğlum var hepsini koparırdı, üzerine falan düşürürdü. Yoksa büyük oğlum için istiyordum. Bu arada metro marketteki süsler çok güzeldi, A101’in süsleri bilemedim iyi olur mu?
Amin vermesin tabi azcık değişiklik oldu ise ne mutluAllah başka dert vermesin .) Canım gidin bir mağazaya neyi beğeniyorsanız alın süsleyin :) Bence mağazada karar verin evinizi en iyi siz bilirsiniz
Aaa o da mantıklı tşk ederimDuvara ağaç yapın ışıklarla. Normal ağaç çok yer kapladığı için ve bizde de kedi olduğu için son yıllarda öyle yapıyorum ben. Daha şık da duruyor bence.
Tamam öyle olsun bu da.Eski konulariniza bı bakiyim dedim hepsinin başı 6 aylık evliyimle başlıyor. Genelde aynı seylerden konu açmışsıniz bu da farklı olsun diye açılmış bı konu sadece bana göre
Duvara ağaç yapın ışıklarla. Normal ağaç çok yer kapladığı için ve bizde de kedi olduğu için son yıllarda öyle yapıyorum ben. Daha şık da duruyor bence.
İkinci el aldım zebramodan. Alan kişi kücük bulmuş bana kaldı 30 tl yeBulamadım ben ondan yav. Erken yapınca henüz gelmemişti marketlere bir şey, eldekilerle idare ettik.
Gönderiim hemenayy ondan bir foto alsam özelden
kedi var, ağaç da plastik, o işlere girişemem yiyor benim kız
sonra kakasında lastik arıyorum
Sırf yılbaşı süslemesi fikri almak için gereksiz bir sürü ayrıntı vermişsiniz.Dert olarak değil az bu dertler arasında birazcık değişiklik bana göre mutlu dert :)
6 aylık evliyim. Eşimle ilk yılbaşımız Annem yanımda (abimn yanında huzurlu mutlu değil) eşimde bazı olaylara şahit olunca annemi zorla getirtti. Annem sakin sessiz kendini savunmayan biri. Neyse işin özü şu. İlk yılbaşımız olduğu için bir şeyler yapmak istiyorum özeniyorum yani. Alışveriş yapacağız anneö alkol alacaksanız ben karışmam dedi :) rahat olun benim yanımda dedi ben rahatım yani annem rahat bi kadın olduğundan sıkıntı yok eşimde içimem ben diyince annem oğlum iç bende eşlik ederim size dedi vişne suyu içecekmiş renk aynı diye :)) neyse.. sizce nasıl bi süsleme yapmalıyım neler hazırlamalıyım..
Merak ettim bir göz attım, gerçekten hep 6 ay keşke 6 + 10 şeklinde falan belirtseEski konulariniza bı bakiyim dedim hepsinin başı 6 aylık evliyimle başlıyor. Genelde aynı seylerden konu açmışsıniz bu da farklı olsun diye açılmış bı konu sadece bana göre
Zebramoda dediğiniz nedirİkinci el aldım zebramodan. Alan kişi kücük bulmuş bana kaldı 30 tl ye
Sen şahid ol diye hepsiMerak ettim bir göz attım, gerçekten hep 6 ay keşke 6 + 10 şeklinde falan belirtseKonu sahibi yemin ederim ki sen 6 aylık evlisin, ben şahidim
Zebramo ıkıncı el eşya alım satım platformuZebramoda dediğiniz nedir
Eşinin 41 kendisinin 34 yaşında olduğu bilgisi eksik kalmış bu konuda, gözlerim aramadi değilMerak ettim bir göz attım, gerçekten hep 6 ay keşke 6 + 10 şeklinde falan belirtseKonu sahibi yemin ederim ki sen 6 aylık evlisin, ben şahidim
Eşinin 41 kendisinin 34 yaşında olduğu bilgisi eksik kalmış bu konuda, gözlerim aramadi değil
Ayrıntı möhem bi konuNeyse ocak ayı gelince evlilik süresi ve yaşlar güncellenecek Allahtan.
Artık bir yıl boyunca eşim 42, ben 35 yaşındayım diye başlar konular, kurtuluş yok gibiNeyse ocak ayı gelince evlilik süresi ve yaşlar güncellenecek Allahtan.
Çsm ağacı çok pahalı ya ama burada bi arkadS söyledi duvara ağaç görunumu verin dedi gayet hoş fikirGerçek boyutta bir çam ağacı alın, süsleyin. Camlara şerit ışıklar alın.
Güzel bir masa hazırlayın, şık mumlarla süsleyin gibi gibi.
Yaa süpermişZebramo ıkıncı el eşya alım satım platformu
Bi dahakine yazarım gözlerini aratmamEşinin 41 kendisinin 34 yaşında olduğu bilgisi eksik kalmış bu konuda, gözlerim aramadi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?