Tek çocuk yalnızlığı

Konuyu acan arkadas cocugum yanliz buyumesin 2.cocugu istiyorum tek cocuk dusunenlere fikir olsun benim yalnizligim diyor .. Yani ne demek istiyor kardes guzel seydir cocuklariniz tek kalmasin ....buraya kadar anlayabildiniz umarim ..bende bu dusunceyi destekliyorum ewet kardes guzeldir diyorum .. Bende nasip olursa bebisimin kardesi olmasini istiyorum diyorum .. Tek cocuk dusunenlere fikir veriyorum anladiniz mii......?yorumumun luzumu ,luzumsuzlugu sizi ilgilendirmiyor konuya yorum yapin yapilan yoruma degil ..konunun sahibi cozum aramiyor ki ben cozum bulayim.. Ah vah uzulme dememi mi bekliyorsunuz zaten herkes bunu yazmis ... Cozum bu muu... Sizin cozumunuz nedir ???

7 kardeşim çok mutluyum ah oh diye yazmayın o zaman düzgün biçimde yazın imrendirmek amaçlı olmasın
soru işaretlerinizide dövermiş gibi 5-6 tane koymayın ya komik oluyor

Algilama meselesi tabii. .. Ben ah ah tarzinda yazmadin zaten hep bir arada degiliz tatillerde sadece yazdim ... Neyseee uzatmiycam ..

Bak simdi sana daha guzel cozumler bulan bi arkadasin yazisi...
Kadin 50 yasinda ciplak resim atiya baya taş demekki ...
Anladin sen onu ... Simdi bu yoruma ne denir ??
Guldurdun beniii ☺☺☺☺
7 kardeşim çok mutluyum ah oh diye yazmayın o zaman düzgün biçimde yazın imrendirmek amaçlı olmasın
soru işaretlerinizide dövermiş gibi 5-6 tane koymayın ya komik oluyor

Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Ben de tek çocuğum ve her tek çocuk olduğumu öğrenen sen şimdi şımarıksındır gibi bir şeyler söylüyor. Tek çocuk olmak ne çocukken ne büyükken güzel. Her türlü kötü. Çocukken oynamaya arkadaş bulamadığım zaman kardeşi olan çocuklara çok imrenirdim ve annemden defalarca kardeş istedim. Şimdi de keşke kardeşim olsaymış dediğimden iki çocuk yapmak istiyorum.

Tek cocuk hatta tum ailenin tek torunuyum.
Surada son 1 seneye kadar hic fark etmemistim. Keyfim de yerindeydi simarikligi tahmin edersiniz ki. Kuzen muzen de olmayinca evlenmek cok zor oldu. Bazen bi abla abi kardes yakin bisey gerekti iste... yasi en yakin halam vardi onunla da 17 yas farkimiz var dusunun artik.
Allah'a sukur esimin ailesi kalabalik ve bir sorunumuz yok da kardesleri kardesim gibi oldu.
ileride cocuk yaparsam ben de tek birakmam.

Biz üc kardesiz.Benim kizim tek cocuk.Cok ugrastim olsun diye ikinci.olmadi..Depresyona girdim..Kizimin bir kardesi olsaydin diye..kendimi suclu hissettim.simdi cok gec.Yas gecti.Erken me enopoza girdim.Allah vermeyince oolmuyor iste...Allahin takdirine boyun egmekten baska bir cikar yolumuz yok....

Bence siz yapin kardes.

Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Cnm sende fırsatın varsa ,rabbimde nasip ederse çok çocuk iste :)kalabalık bir aile olun ..geçmiş geçmişte kalır ,üzülme sakın belkide boylesi daha hayırlıdır ,kardeşlerin olsa geçinemeyecektiniz belkide ..boyle düşün ve sakın üzülme

Bizde 3 kız kardeşiz mslh şanslı kardeşleriz biz bagliyiz..ana benimde kizim tek zar zor 8 yil sonra oldu ikincide artikmumkun gözükmüyor bugun asansör beklerken 4 yaşında daha anne bana kardes doğur dedi:KK43:( yasim 35 tedavisizde olmuyor mlsf son zamanlarda maddi olarakta sıkışık durumdayiz:KK43:(

yalnızlık kafada canım.
on kardeşin olur yine yalnız kalırsın.
benim annemin ayağı kırılmıştı. 1 ay yattı. hiç bi kardeşi yoktu yanında.
kardeşleri normal zamanlarda çok gelir gider. teyzemleri dayımları severim. ama bak kötü gününde yanında olmadılar.
kendine kendin gibi dostlar edinmelisin.

aynı duyguları yaşamışız. tek çocuğum, babamı da 12 yaşında kaybettim. yapayalnız kaldım:KK42: şimdi bu yaşımda dünyalar güzeli beş çocuğun annesiyim. onlar benim gibi yalnız kalmayacaklar inşallah

belkide böyle hayirlidir. ben annemle babamdan örnek vereyim; babamlar toplam 7 kardesler, babam su an bi amcamla görüsüyor, oda annemin ugraslariyla. tek bi kardesin kaldi anlasabilecegi, ondanda olmasin diye
annemler 8 kardesler, birbirlerine inanilmaz baglilar. birinin basi agrisa, diger 7 si üzülür okadar.

yani kardesin olupta hayirsiz olacagina, hic olmasin daha iyi.
insallah esinle ailenin arasi düzelir

Bu dunyada en buyuk hazine kardestir..
Biz 7 kardesiz uzaktayiz birbirimizdrn her tatil birlesiyoruz.. Cok keyifli oluyor..
Benimde bir bebisim var rabbim nasip ederse kardesi olsun istiyorum.

"BU YORUMA BU CEVAPLAR"

ne lüzumsuz bir yorum olmuş
arkadaş zaten özlemini dillendiriyor sende gelmiş yok 7 kardeşim diyorsun
çözümün bu mu ?

Ben agresifim belki deliyim belki psikolojik olarak problemliyim kim ne derse desin ama en azindan ortada benim kotulugum dilimde ama etrafa pek bi tatlış olup veya OLMASADA OLUR bazi konularda fesatlar boyle döküluyor iste millet 2 laf etmeye korkar oldu hemen nispet ,hava atiyor, ego tatmini filan sizlerin hayatinda ne gibi eksikler var merak ediyorum bu kadar fesatlikla nasil yasaniyor acaba

Konu sahibi ben tek cocugum bastan beride yalnizlik cekmedim halada cekmiyorum iyikii iyiki kardesim yok cidden mutluyum kisiye gore degisir

her şeyin hayırlısı çok kardeş olup kanlı bıçaklı olanlarda var maalesef
tek çocuk olsun güzel ahlaklı iyi yetiştirilmiş olsun ama ben tekliğin yalnızlığını yaşadım ilerde daha çok çocuk yapcam diyorsan ikiden fazla olsun öyle olanlarda kardeşliğin daha güçlü evin daha şenlikli olduğu fark ettim..yinede en başta dediğim gibi her şeyin hayırlısı..

bencede cocuk 2 tane olmalı bu dunyada eninde sonunda yalnız kalıyorsun ama bari ilk anların kalabalık gecsin değil mi

Bende tek çocuğum ama eşimin kardeşlerini Görünce İyiki de tekim diyorum. allah Hayırlısı nı versin. Siz eşiniz ve aileniz arasında bir köprü olun.

Ben de tek çocuğum.
Benden önce 4 tanesi doğumdan sonra ölmüşler.
Tek başıma hayata tutunmuşum.

Tek çocuk olmak benim için öyle rahat, öyle güzel ki fakat bu evlilik işleri sırasında aramıyor değilim bir abla bir abi. Benden küçük kardeş hiç istemedim ama ne yalan söyleyim bir ablam ya da abim olsa güzel olurdu.

Kader kısmet napalım.
Boşverin olduklarında belki hayırsız olacaklardı, eşinizle ailenizin arası umarım en kısa zamanda düzelir.

Bende tekim evlendikten sonra cok eksikligini hissettim senin gibi.. biz evlatlarimizi yalniz buyutmeyiz insallah.

bende tek çocugum..

ve diyebileceğim tek laf " sen dost edinmeye bak..düşmanı anan da doğurur ! "

annemi , babamı ve eşimi gördükten sonra vardığım kanı kardeş belki sadece aynı evin içindeyken güzel.... o da arkadaşlık bakımından.. el girdi mi işin içine bence artık o "kardeşliğin" boyutu değişiyor...

istisnalar vardır ayrıca tabiki..onlara lafım yok..

bugun bir bebek bekliyorum.. allah sağ salim nasip eder de dünyaya getirirsem evladımı eğer, yine büyük sözüme tövbe diyerek kendi insiyatifim dahilindeyse 2. bir evlat sahibi olmayı düşünmeyeceğim...

varsın tek çocuk olsun..
zaten çalışıyorum hem maddi hem manevi olarak cocugumun rızkını 2'ye bölmek istemiyorum...

bu benim kendi adıma nacizane fikrim tabiki...

Hep söylerim kızım için yaptığım en iyi şey, elbetteki Allahın lütfuyla kardeştir..
Biz üçümüz öyle mutluyuz ki.
Ve üçümüz birlikte kendimizi öyle güçlü hissediyoruz ki..
Ben gittiğimde ikisi birbirine emanetler...

Annemde kardeşler bende olsa boğazlardım heralde.
Bazı işler kısmettir olacaksa hayırlısını versin yaradan

X