4 yaşında bir oğlum var 24 saat oyun oynamak istiyor,peşimden asla ayrılmıyor mutfağa gitsem yanıma gelir,mutfakta işim olduğunu görse oyuncaklarını getirip dibimde oynar ve sürekli onunla oynamamı istiyor yani benimle bir süre vakit geçirdikten sonra beni salmıyor..Kaldı ki çok uzun süre oyun oynama şevkim de yok,beraber resim çiziyoruz,saklanbaç oynuyoruz,yakalamaca oynuyoruz ama bi yarım saat de çizgifilm izlesin istiyorum ama yapmıyor ben olursam belki yarım saat izler benimle birlikte yine de çizgifilm izlemek keyif vermez başka aktiviteler yapmak ister..her gün yarım saatlik parka da çıkarırım yani artık ne yapacağımı şaşırdım..bi komşumuzun oğlu var onunla arkadaş bazen o gelir bazen benimki gider hiç sesi çıkmaz çok güzel oynarlar,yani tek derdi sürekli oyun oynamak öğle uykusu yok sabah 7 den akşamm 8 e kadar oyun oynamak istiyor,normalde çalışıyorum 2 hafta izinliyim yani sürekli böyle annem bakıyor normalde o da dibinden ayrılmadığını söylüyor..Bende böyle bi yarım saat kafa dinleyeyim kahve içeyim yanımda kimse olmadan istiyorum bi çocuk çizgifilm izlemez mi,telefon verirsem 20 dk izler sonra sıkılır telefonda vermek istemiyorum,sizinkiler de böylemi sürekli oyun oynayacak gücünüz var mı,bende mi sorun acaba