Bak , akraba akrabaya böyle diyor işte :) daha fazla akraban olacak da ne olacak?Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana .
Benim de olmadı ama o öyle diyince. Dedi doğum anında Tek başına kalacaksın falan bir korkuyor insan...Kardesiniz bile olsa seveceginizin, anlasacaginizin garantisi yok. Ne kardesler var, goruyoruz.
Ben tek cocugum ve gayet de mutluyum bu durumdan. Hic kardes ozlemim, istegim olmadi.
Haklısınız...Bak , akraba akrabaya böyle diyor işte :) daha fazla akraban olacak da ne olacak?
Kardesiniz var diye her an yaninizda olmayacak ki. Senelerce küs kalan, gorusmeyen, görüşse bile birbiri icin parmagini kipirdatmayacak o kadar cok kardes var ki.Benim de olmadı ama o öyle diyince. Dedi doğum anında Tek başına kalacaksın falan bir korkuyor insan...
Ablam var o benden memnun değil bende ondan memnun değilimMerhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Ben de tek kardeşim. Siz hele durun evlenirken ve bebeğiniz olduğunda bir teyzesi dayısı bile olmadığında daha da acitacak bu durum. Ama napalim bizim de kaderimizi buymuş yapabileceğimiz bir şey yok.Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Kardeş kardeşe düşman da olabilirdin. Bu saatten sonra kardeşin olmayacagina göre hayatını buna göre düzenle.keskenin senin için bir faydası yok.Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?