- 15 Aralık 2022
- 491
- 416
- 33
Aslında bende çok mutluyum .ama akraba öyle diyince tek çocuk olduğumun farkına vardım msmsksksEtrafımda tek çocuk olup da mutsuz olan hiç kimse yok. Herkes tek çocuk olmaktan çok mutlu, şaşırdım konunuzu görünce.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende çok mutluyum .ama akraba öyle diyince tek çocuk olduğumun farkına vardım msmsksksEtrafımda tek çocuk olup da mutsuz olan hiç kimse yok. Herkes tek çocuk olmaktan çok mutlu, şaşırdım konunuzu görünce.![]()
Aslında bende çok mutluyum .ama akraba öyle diyince tek çocuk olduğumun farkına vardım msmsksks
Paraniz varsa cani batmasin bakici tutun mesela isiniz ve okuldan kalmak yerine. Neticede kardesiniz olsaydi ve ona baktiracaktiysaniz ayni sey. Elbette duygusal yuk agir ama bu cok kardesli olunca da ayni aci cekiliyor yani tek cocuk olunca daha fazla aci cekmiyorsunuz. Bu yuzden katilmiyorum size. He maddi durum yoktur o zaman haklisiniz ama bunda da gelecegi dusunmeyen ebeveynleriniz iyi ki bir cocuk daha dogurup kisitli imkanlari iyice imkansiz hale cevirmemis denilebilir. Son olarak babaniza acil sifalar.Şu an tek kardeş olmanın dezavantajını yaşıyorum. Babam hasta ve bakılması gerekiyor. İsim ve okulumdan kalmak üzereyim. Keşke birkaç kardeşim olsa ve nöbetleşe bakabilsek. Miras konusunda şanslı hissederdim kendimi paranın canı batsın sağlık olmayınca
Maddi durumumuz yok hanımefendi. Bakıcı tutun dediğinize göre bu durumu yaşamamışsınız. Kardeşten bahsettiğim babamı bırakabilecegim güvenli biri, aynı yası tutabileceğim biri vs. Çünkü hastanelerde bunu gördüm. Kardesle o acıyı bolusmeyi ve iş birliğinin verdiği o rahatlığı.Paraniz varsa cani batmasin bakici tutun mesela isiniz ve okuldan kalmak yerine. Neticede kardesiniz olsaydi ve ona baktiracaktiysaniz ayni sey. Elbette duygusal yuk agir ama bu cok kardesli olunca da ayni aci cekiliyor yani tek cocuk olunca daha fazla aci cekmiyorsunuz. Bu yuzden katilmiyorum size. He maddi durum yoktur o zaman haklisiniz ama bunda da gelecegi dusunmeyen ebeveynleriniz iyi ki bir cocuk daha dogurup kisitli imkanlari iyice imkansiz hale cevirmemis denilebilir. Son olarak babaniza acil sifalar.
Ee erkek kardeşiniz olurdu belki olsa da yine yalnız kalırdınız muhtemelen.Benim de olmadı ama o öyle diyince. Dedi doğum anında Tek başına kalacaksın falan bir korkuyor insan...
Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Annem yatalaktıŞu an tek kardeş olmanın dezavantajını yaşıyorum. Babam hasta ve bakılması gerekiyor. İsim ve okulumdan kalmak üzereyim. Keşke birkaç kardeşim olsa ve nöbetleşe bakabilsek. Miras konusunda şanslı hissederdim kendimi paranın canı batsın sağlık olmayınca
Tek kardes degil, tek cocuk.Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Annemin 3 kardeşi var bildim bileli küsler..Doğumda ,ölümde bilmemneyde olmadılar ama herşey yapıldı onlarsız..O da kendi akrabalarını kurmuş işte kardeşim ve beniMerhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Bak ben hiç hissetmedim tek çocuk olduğumu 22 23 yaşlarında hissettim ilk defa.Ama hayat öyle tecrübeye getiriyor ki insanı.Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?