Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bitanem biliyorsun transferden sonra ilk hafta ben de ağır bir grip geçirmiştim onun antikorları gidip tiroidimi vurmuştu sonra. Sanırım bağışıklık düştüğü için bunlara açık hale geliyoruz. Beta harika bu arada

Merhaba, early blast tam olarak hangi evre oluyor? Benimde 1 tüpte dondurulmuş 2 early blast embriyom var bir de 4 AA
Benim de geçen seneki 2 embriyomdan birisi early blasttı. Hatırladığım ve anladığım kadarıyla blastosist olmak üzere ama daha tam tüm özellikleri ile blastosist olmamış. Dış çeperi ile alakalı bir şeyler anlatmıştı doktorum geçen sene

Bilgi için teşekkür ederim.

Sağ ol Lady. İyi değilim boğazım fena yakıyor, öksürük de var, burun akıntısı. Uzun zamandır böyle olmadım.
Babamda aferin iç kızım dio

Sağ ol Lady. İyi değilim boğazım fena yakıyor, öksürük de var, burun akıntısı. Uzun zamandır böyle olmadım.
Babamda aferin iç kızım dio
Ben o dönemi redoxon, ıhlamur, nane limon çayı ve boğazıma da pastille geçirdim. Eczaneden boğaz spreyi istedim, propolisli hamileler için uygun bir sprey verdiler onu da ara ara sıktım. Boğaz en geç iyileşiyor maalesef. Ama redoxonu doktorum söylemişti o erken toparlıyor, bir sor istersen sen de canimcim. Bağışıklığımız bizim için çok büyük nimetmiş onu anladım, Allah'a ne kadar şükretsek az. . Ben hem prograf hem prednol kullanıyordum, bağışıklık baskilaninca basit bir USYE canıma okudu sonra da antikorları gitti tiroidi vurdu.

Eline sağlık uzun uzun yazmışsın bugun eczane bulayım. Sevgiler

Eline sağlık uzun uzun yazmışsın bugun eczane bulayım. Sevgiler
Hamileler içebilir mi bilmiyorum önce doktorunuza sorun Bi ama boğaz ağrısı için bende harika işler başaran doğal bir yöntem varyarım çay bardağı kadar sütün içine bir diş sarımsağı keserek koyuyorum ve ısıtıyorum. Kaynamadan önce kapatıyorum kaynasa da olur farketmez bence. Sarımsakları çıkarıp sütü içiyorum sonra boğazım aşırı rahatlıyor. Tadı aşırı kötü, bunca yıldır sadece 3 kez yaptım. 2sinde doktor bulamadığım bir yerdeydim diğerinde de 6 kutu antibiyotik kullanmıştım yeter artık dediğim noktadaydım. Tadı o kadar kötü yani içmemek için direndiğim bir şey sesim kisikken bile işe yaramıştı bende. Ama dediğim gibi hamilelerde nasıl etki yapar zararı olur mu bilmiyorum, araştırıp deneyin isterseniz

Canlarım oksapar iğneyi kaçıncı haftada bıraktınız? Bende iki mthfr ler heterozigot, diğerlerinde problem yok. İki günde bir oksapar 4000 kullanıyorum. 72 saatte bir de coraspin içiyorum. İğne artık çok canımı yakıyor.

Oksapar transferden 5 gün once başladım günde 1 kez devam ediyorum. 1 ay olmak üzere kullanıyorum.
Persembe randevum var kese kalp ne durumda ilk defa bakılacak hoca gec cagırdı sanki. Hastalıgım da aşırı öksürdüm inşallah bir sıkıntı olmamıştır. Dün de karnım ağrıdı durduk yere. 27 mart transfer günüm. Hesaplama neye göre yapılır emin değilim.

Sıkıntı olmamıştır canım merak etme, benim de çok ağır geçti, öksürdüm, hapşırdım, öyle şeylerle düşmez bebek, o çok korunaklı bir yerde. İki tane kese, iki tane kalp atışı goruceksin, musmutlu çıkacaksın inşAllah

Tek embriyo benim perşembe belli olur Allah nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…