- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.521
Bitanem biliyorsun transferden sonra ilk hafta ben de ağır bir grip geçirmiştim onun antikorları gidip tiroidimi vurmuştu sonra. Sanırım bağışıklık düştüğü için bunlara açık hale geliyoruz. Beta harika bu arada2 gündür cok hastayım üşüme titreme hiç bişey yiyemiyorum derken sırtımdan agrılarım basladı birde boğazım yanıyor hastaneye gttm doktor a baktırayım dedım, ama beta hcg istedi daha kese falan görmemiştim 5gün sonra gidicektık doktor ole randevu verdi, degerım 5 bin civarı cıkmıs. Kabızlık bir yandan agrılarım ayrı. Halbuki iyiydim kabızlık harici onada randevu almstm gidicem.
Mevsim gecısı yaptı dikkat edin kendinize.
Benim de geçen seneki 2 embriyomdan birisi early blasttı. Hatırladığım ve anladığım kadarıyla blastosist olmak üzere ama daha tam tüm özellikleri ile blastosist olmamış. Dış çeperi ile alakalı bir şeyler anlatmıştı doktorum geçen seneMerhaba, early blast tam olarak hangi evre oluyor? Benimde 1 tüpte dondurulmuş 2 early blast embriyom var bir de 4 AA
Bilgi için teşekkür ederim.Benim de geçen seneki 2 embriyomdan birisi early blasttı. Hatırladığım ve anladığım kadarıyla blastosist olmak üzere ama daha tam tüm özellikleri ile blastosist olmamış. Dış çeperi ile alakalı bir şeyler anlatmıştı doktorum geçen sene
Sağ ol Lady. İyi değilim boğazım fena yakıyor, öksürük de var, burun akıntısı. Uzun zamandır böyle olmadım.Bitanem biliyorsun transferden sonra ilk hafta ben de ağır bir grip geçirmiştim onun antikorları gidip tiroidimi vurmuştu sonra. Sanırım bağışıklık düştüğü için bunlara açık hale geliyoruz. Beta harika bu arada
Ben o dönemi redoxon, ıhlamur, nane limon çayı ve boğazıma da pastille geçirdim. Eczaneden boğaz spreyi istedim, propolisli hamileler için uygun bir sprey verdiler onu da ara ara sıktım. Boğaz en geç iyileşiyor maalesef. Ama redoxonu doktorum söylemişti o erken toparlıyor, bir sor istersen sen de canimcim. Bağışıklığımız bizim için çok büyük nimetmiş onu anladım, Allah'a ne kadar şükretsek az. . Ben hem prograf hem prednol kullanıyordum, bağışıklık baskilaninca basit bir USYE canıma okudu sonra da antikorları gitti tiroidi vurdu.Sağ ol Lady. İyi değilim boğazım fena yakıyor, öksürük de var, burun akıntısı. Uzun zamandır böyle olmadım.
Babamda aferin iç kızım dio
Eline sağlık uzun uzun yazmışsın bugun eczane bulayım. SevgilerBen o dönemi redoxon, ıhlamur, nane limon çayı ve boğazıma da pastille geçirdim. Eczaneden boğaz spreyi istedim, propolisli hamileler için uygun bir sprey verdiler onu da ara ara sıktım. Boğaz en geç iyileşiyor maalesef. Ama redoxonu doktorum söylemişti o erken toparlıyor, bir sor istersen sen de canimcim. Bağışıklığımız bizim için çok büyük nimetmiş onu anladım, Allah'a ne kadar şükretsek az. . Ben hem prograf hem prednol kullanıyordum, bağışıklık baskilaninca basit bir USYE canıma okudu sonra da antikorları gitti tiroidi vurdu.
Estağfurullah canım benim, çok öpüyorum. Allah acil şifalar versin bitanemEline sağlık uzun uzun yazmışsın bugun eczane bulayım. Sevgiler
Hamileler içebilir mi bilmiyorum önce doktorunuza sorun Bi ama boğaz ağrısı için bende harika işler başaran doğal bir yöntem varEline sağlık uzun uzun yazmışsın bugun eczane bulayım. Sevgiler
Sıkıntı olmamıştır canım merak etme, benim de çok ağır geçti, öksürdüm, hapşırdım, öyle şeylerle düşmez bebek, o çok korunaklı bir yerde. İki tane kese, iki tane kalp atışı goruceksin, musmutlu çıkacaksın inşAllahOksapar transferden 5 gün once başladım günde 1 kez devam ediyorum. 1 ay olmak üzere kullanıyorum.
Persembe randevum var kese kalp ne durumda ilk defa bakılacak hoca gec cagırdı sanki. Hastalıgım da aşırı öksürdüm inşallah bir sıkıntı olmamıştır. Dün de karnım ağrıdı durduk yere. 27 mart transfer günüm. Hesaplama neye göre yapılır emin değilim.
Tek embriyo benimSıkıntı olmamıştır canım merak etme, benim de çok ağır geçti, öksürdüm, hapşırdım, öyle şeylerle düşmez bebek, o çok korunaklı bir yerde. İki tane kese, iki tane kalp atışı goruceksin, musmutlu çıkacaksın inşAllah
Canimcim iki koydurdun gibi hatırladımTek embriyo benimperşembe belli olur Allah nasip eder inşallah.
Sorun değil. Burda hep yazdığım için yine sevincimi buraya yazmak isterim. Hayırlı haberle gelirim inşallah.Canimcim iki koydurdun gibi hatırladım. Keseni ve kalp atışını göreceksin, musmutlu çıkacaksın inşAllah
Bekliyoruz güzel haberlerini bitanemSorun değil. Burda hep yazdığım için yine sevincimi buraya yazmak isterim. Hayırlı haberle gelirim inşallah.
Gofretlisütüm yaşasın, ne güzel haberMerhaba ablalarım ben de bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür bebek iyi. Ama yüzünü göstermiyor çok heveslendim ama fotosunu göremedim
Aynen abla bir saat 10 dk ultrasonda kaldım yüzünü ya eliyle kapattı ya arkasını döndüGofretlisütüm yaşasın, ne güzel haber. Gizemli takılmayı seviyor senin cincon anlaşılan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Ah yerimAynen abla bir saat 10 dk ultrasonda kaldım yüzünü ya eliyle kapattı ya arkasını döndü