- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.481
O kadar dikkat etmedim ama hep geri geldi biraz. Şu anda hala kullanıyorum gece, sabah bayaa gelmiş oluyor.Geri gelmesi nasıldı? Bana 2 adet embrıyo transfer edildi transferın 2. Gununden sonra geri gelmesi o kadar azaldı ki acaba diyorum 2 side tutundu da vucudun ihtiyacı azaldı o yuzden mi hepsini emiyo geriye 4 5 damla geliyor
Benım 3 embrıyom gitti 2 adet saglıklı geldi canımHanımlar merhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim bugün itibariyle iki embriyom ngs yapılacak sonuç iki haftaya anca çıkar dediler translokasyon taşıyıcısıyım ben ve eşimde 12 inv. Var işimiz zor yani bu iki embriyo gönderip sağlıklı gelen varmı aranızda?
Sizin genetik sorun neydi acaba?Benım 3 embrıyom gitti 2 adet saglıklı geldi canım
Genetik sorunum yoktu daha once düşük yaptıgım için önerdiler ve tutmıcak embrıyoyu transfer etmemek için. Düşük riskinide en aza indiriyorSizin genetik sorun neydi acaba?
Genetik sorunum yoktu daha once düşük yaptıgım için önerdiler ve tutmıcak embrıyoyu transfer etmemek için. Düşük riskinide en aza indiriyor
Canım hayırlı olsunHayırlı cumalar.
10.gün Pozitif aldım ama esas cumartesi kan artışına bakılacakmış. 12.gün değeri önemliymiş. Doktorla ona göre haberleşelim dedi.
Dun arabadan inerken ayağım boşa geldi sonra baya ağrım oldu. Yine sakarlık oldu akşam evde. En iyisi evde oturmak işle bu tedaviler can sıkıcı.
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı cumalar.
10.gün Pozitif aldım ama esas cumartesi kan artışına bakılacakmış. 12.gün değeri önemliymiş. Doktorla ona göre haberleşelim dedi.
Dun arabadan inerken ayağım boşa geldi sonra baya ağrım oldu. Yine sakarlık oldu akşam evde. En iyisi evde oturmak işle bu tedaviler can sıkıcı.
Bunu ben de merak ediyorum. Canlarım var mı bilgisi olan, PGT li embriyolarda ayrıca nipt testi yapmaya gerek var mı?Merhabalar Bizim bebekler pgt lı yani sağlıklı olan seçilmiş zaten ama yine down sendromu falan gibi testler yapmak gerekli mi acaba tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
Ben canim biliyorsun ngs'li embriyo transfer ettirdim. 16. hafta prenatologa gittim ve hocaya da sordum. Baktiktan sonra bana gayet saglikli demisti, ben de ngs li embriyo oldugunu anlattim ve bu testi sordum. Bence gereksiz, saglikli bir cocuk ve zaten ngsli dedi. ama siz bilirsiniz isterseniz yaptirin diye de belirtti.Bunu ben de merak ediyorum. Canlarım var mı bilgisi olan, PGT li embriyolarda ayrıca nipt testi yapmaya gerek var mı?
Eklemeyi unuttum, sonra benim takibimi ve dogumumu yapan profesore sordum. illahi para harcamak istiyorsan yaptir ama gerek yok demisti o da.Ben canim biliyorsun ngs'li embriyo transfer ettirdim. 16. hafta prenatologa gittim ve hocaya da sordum. Baktiktan sonra bana gayet saglikli demisti, ben de ngs li embriyo oldugunu anlattim ve bu testi sordum. Bence gereksiz, saglikli bir cocuk ve zaten ngsli dedi. ama siz bilirsiniz isterseniz yaptirin diye de belirtti.
ngsli olup, prenatolog da baktiktan sonra ben gerek gormedim. hocanin bu isin profesoru olmasi da tabii ikna etti.
Merhaba benimde pgtli geçen doktorum bunlar seçilmiş ama yinede ense kalınlığı felan bakıyorum dedi baktıMerhabalar Bizim bebekler pgt lı yani sağlıklı olan seçilmiş zaten ama yine down sendromu falan gibi testler yapmak gerekli mi acaba tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim