- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.561
MerhabaArkadaşlar, benim 3 embriyom beşinci güne geldi, iki tanesinin gelişimi yavaş olduğu için biyopsi alınmayacak gibi, bir blast embriyo teste gidecek gibi duruyor. Bir tane gönderip de sağlıklı dönüş alan var mı acaba? Çok moralim bozuldu, şansım oldukça düşük gibi. Bilginiz, tecrübeniz varsa paylaşır mısınız?
Genetik in kaliteli ile ilgisi yok diye biliyorum. B kalite de sağlıklı gelebilirMerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?
Benim 3 tane genetige giden embriyomdan 1 tanesi saglikli geldi. Sabahtan cozdurduklerini, oglene kadar gelisiminin ilerledigini ve 5bb kaliteye ilerledigini soylediler. Yani sizin dediginiz dogru sanki, yani insallah oyledirGenetik in kaliteli ile ilgisi yok diye biliyorum. B kalite de sağlıklı gelebilir
Hayırlı Olsun ilk kalitesi neydi embriyonuzun sonra 5bb oldu?Benim 3 tane genetige giden embriyomdan 1 tanesi saglikli geldi. Sabahtan cozdurduklerini, oglene kadar gelisiminin ilerledigini ve 5bb kaliteye ilerledigini soylediler. Yani sizin dediginiz dogru sanki, yani insallah oyledir
Benim geriden gelen 6.gün 6ab embriyom sağlıklı geldi,yani bu işler belli olmuyor ama çözülüp tekrar dondurma sırasında embriyo zarar verebilirmiş açıkçası ben olsam direk denerdim hiç riske girmeyip, belki de sağlıklılar bilemeyizMerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?
Canim benim hep gittigim doktorumun ultrason cihazı oldukça iyi bir cihaz, bayağı detaylı görebiliyor. Ama bı kere hastanede baktirmistim o doktor bizim aletler pek o kadar iyi değil ama bakalım demişti. Demek ki cihazla da ilgili olabilir. Hep baktirdigin yere bir daha ne zaman gideceksin?Kızlar mesgul ediyorum 4 gündür geceyi sabah ediyorum terlemekten oksurmekten öğürüyorum resmen. Kesintisiz öksürük var. Göğüs te Doktora geldim su ıc dinlen dedı dıer doktorun verdgı ilacı 1 2 gün daha kullanıp bırakıcam. Kan verdim sonuca bakıcaklar.
Kadın doğuma da geldım kayıt actrdm karından ultrason yaptı 1 - 2 saniye belki kalp atışı duydum. Olcusu 6 haftalık dedı halbuki benim kendı ozel doktorum gecen hafta 6+0 haftasına uyumlu demişti vajinal ultrason muayene etti .
Bugün aslında 7 hafta olması lazımdı. Karından bakıldı bunun farkı varmıdır hafta neden farklı çıktı.
Çok sevindim adınıza. Hayırlı olsun ve hayırla tutsun inşallah.Benim 3 tane genetige giden embriyomdan 1 tanesi saglikli geldi. Sabahtan cozdurduklerini, oglene kadar gelisiminin ilerledigini ve 5bb kaliteye ilerledigini soylediler. Yani sizin dediginiz dogru sanki, yani insallah oyledir
Slm cnm benimde gelişimi yavaş orta kaliteydi biri 4 bb diğeri 4 cb çok şükür sağlıkla geldiler hatta 4bb embiriyomla 6.5 aylık hamileyim oğluma inşallah seninde sağlıkla gelir cnmMerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?
Hic aklima gelmedi sormak ya 5.gune geldi ama kalite durumunu bilmiyorum, c filan mi oluyor acabaHayırlı Olsun ilk kalitesi neydi embriyonuzun sonra 5bb oldu?
Benm daha once 3 olumsuz transferim var, genetige ilk defa gitti embriyolarim, sebepsiz infertilite oldugu icin geriye sadece embriyoya genetik uygulamak kalmisti sanirim.Çok sevindim adınıza. Hayırlı olsun ve hayırla tutsun inşallah.
Kaçıncı deneme sağlıklı geldi
Özelde haftaya cuma gidicem. Kadın Doğum Şehir hastanesi eskı olacagını sanmıyorum hersey yeni. Özelde gelecek ay kontrol bitiyor devamlı gideceğim yer bakıyorum. Perinatolog olabilir. Gelecek haftayı atlatsam iyi olacak.Canim benim hep gittigim doktorumun ultrason cihazı oldukça iyi bir cihaz, bayağı detaylı görebiliyor. Ama bı kere hastanede baktirmistim o doktor bizim aletler pek o kadar iyi değil ama bakalım demişti. Demek ki cihazla da ilgili olabilir. Hep baktirdigin yere bir daha ne zaman gideceksin?
Merhaba, bana doktor da embriyolog da kesin bir şey söylemedi. Kararı bana bıraktılar. Sen de kendi durumuna göre artıları eksileri tartıp karar vericeksin canım. Doktorun sorun olmaz demesi bir artı, demek ki güveniyor laboratuvara. Embriyolog dan da fikir alın bence. Embriyoyu en yakından o biliyor, dayanıp dayanmayacağını da o bilir en iyi. Kararın ne olursa olsun umarım iyi ki böyle yapmışım diyeceğin şekilde sonuçlanır arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?
Önemli olan zaten sağlıklı olmasi ve çözünürken kalitesini düsürmemiş gayet güzel umarım tutunur ki öyle olacağını düşünüyorum.Benimde haftaya pgt li embriyom transfer olacakHic aklima gelmedi sormak ya 5.gune geldi ama kalite durumunu bilmiyorum, c filan mi oluyor acaba
Insallah, guzel haberlerimizi paylasmak dilegiyleÖnemli olan zaten sağlıklı olmasi ve çözünürken kalitesini düsürmemiş gayet güzel umarım tutunur ki öyle olacağını düşünüyorum.Benimde haftaya pgt li embriyom transfer olacak
Bunu ben de çok merak ediyordum. Kalitenin ve sağlıklı olmasının bir ilişkisi yok demişti doktorum. 5aa lar tutunmuyor gidiyor cc olan embriyo tutunuyor demişti sağlıklı olup olmadığından bağımsız olarak kurmuştu bu cümleyiMerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?
Canım troidle alakalı sorunun olmuştu senın bugun bende yaptrdım tsh normal sınırlarda fakat hamilelikten once 0.87 olan anti TPO degerim şu an 9 a yukselmiş. Senın bakılmış mıydı tpo ya?Merhaba, bana doktor da embriyolog da kesin bir şey söylemedi. Kararı bana bıraktılar. Sen de kendi durumuna göre artıları eksileri tartıp karar vericeksin canım. Doktorun sorun olmaz demesi bir artı, demek ki güveniyor laboratuvara. Embriyolog dan da fikir alın bence. Embriyoyu en yakından o biliyor, dayanıp dayanmayacağını da o bilir en iyi. Kararın ne olursa olsun umarım iyi ki böyle yapmışım diyeceğin şekilde sonuçlanır arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim 84 çıkmıştı canımCanım troidle alakalı sorunun olmuştu senın bugun bende yaptrdım tsh normal sınırlarda fakat hamilelikten once 0.87 olan anti TPO degerim şu an 9 a yukselmiş. Senın bakılmış mıydı tpo ya?
Ayyy bu anti tpo da yukselıyo o zaman hamilelikle, bi de onemli bi değer bebege saldırıyomuş vucutBenim 84 çıkmıştı canım
dondurulmus embrıyolarınız mı genetiğe gidecek ?MerhabaBenim iki aşılama bir de tutmayan tüp bebek öyküm var. Bu ayki transferimde de kalp atışı duyulmadı. Doktor elimizdeki iki embriyoya genetik test yapalım dedi biyopsi ile. Ama bu bu iki embriyo için gelişimi yaavas olmus orta kalite dedi. Tutmayan diğer embriyolarım ise 5AA idi. Şimdi benim aklımda soru işareti oldu orta kalite gelişimi yavaş ise genetige göndermek ne kadar doğru. Doktor sorun olmaz diyor ama siz ne dersiniz daha önce doktorunuz benzer bı şey dedi mi?