- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.541
Canım doktorunla konuş, hamilelerin de kullanabildiği antibiyotikler var. Eğer gerçekten ciğere indiyse sana o antibiyotikler den yazarlar. Çok geçmiş olsun, haber ver bize de olur mu?Bugun randevu var doktorda, sıddetli öksürük var terleme iyileşemedım öksürük sanırım ciğere indi acile gidicem.
Merhaba ben de su an ayni durumdayim ilk iki transferim tek 5. gun kaliteli embriyolar ve hersey normal olmasina ragmen tutmadi simdi çift embriyo koyuldu 5. gunumdeyim. Peki bu 3 transferde ilac tedavisinde farkli olarak neler uygulandi ekstra hangi kontrollerden gectiniz?Öncelikle hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen iki kere tek koydum sebepsiz bir şekilde ikisi de tutmadı, en son çift koydum ikisi de tuttu canım. Ama genelde NGS li embriyolarda tek koyuluyor.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba ben de su an ayni durumdayim ilk iki transferim tek 5. gun kaliteli embriyolar ve hersey normal olmasina ragmen tutmadi simdi çift embriyo koyuldu 5. gunumdeyim. Peki bu 3 transferde ilac tedavisinde farkli olarak neler uygulandi ekstra hangi kontrollerden gectiniz?
cok tesekkurler :) . Peki ilk iki transferlerde rahim kalinliginiz kac mm di ve prp sonrasi kac mm oldu ? Benim ilkinde 8.3 du tutmadi ikinci de 7.4 du tutmadi sonuncuda baya nar suyu ictim birde ekstra doktor redostim ilaci verdi. 10 mm ye yukseldiMerhaba, öncelikle hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende farklı olarak rahime prp yapıldı, alıcılığı ve endometrium kalınlığını arttırması için.
İlk iki transferde en fazla 8 i zar zor gördü, son transferde 8,5 u gördü, bir de sonuncusu natürel transfer idi, hiç estrofem kullanmadım. Bana estrofem yaramıyor pek. Climara bant ile destekledik yumurta catladiktan sonracok tesekkurler :) . Peki ilk iki transferlerde rahim kalinliginiz kac mm di ve prp sonrasi kac mm oldu ? Benim ilkinde 8.3 du tutmadi ikinci de 7.4 du tutmadi sonuncuda baya nar suyu ictim birde ekstra doktor redostim ilaci verdi. 10 mm ye yukseldi
Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin canımTesekkurlerhayirli olsun bebisleriniz :)
Ben de hepinize iyi bayramlar dilerim.Herkese iyi bayramlar dilerim. Sevgiler :)
kese haberi cok guzel. ilk bayrami sizin ve Lady'nin findiklarin :)Hayırlı mutlu bayramlarımız olsun.
Dün kontrol vardı keseyi gördük henüz küçük 2 hafta sonra kontrol var. Yalnız bogazım uyutmadı agrım cok
Harika, iki hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşAllah canimcim. Boğaza pastil falan uyguluyor musun?Hayırlı mutlu bayramlarımız olsun.
Dün kontrol vardı keseyi gördük henüz küçük 2 hafta sonra kontrol var. Yalnız bogazım uyutmadı agrım cok
kese haberi cok guzel. ilk bayrami sizin ve Lady'nin findiklarin :)
gecmis olsun.
Acile gttk geldım pastil gargara verdı.. Amin inşallah.Harika, iki hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşAllah canimcim. Boğaza pastil falan uyguluyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun.İyi bayramlar kızlarbirminikask2020 tebrikler sağ salim kucağına al inşallah Çok geçmiş olsun biz de bayrama hasta girdik
2,5 aylık oldu çok şükür Benim farklı nedenlerden çok endişeli bir gebeliğim oldu Şimdi beşiğinde uyuyor hala bazen rüya gibi geliyor Her bebek anne baba için bir mucize Allahın bir lütfuTeşekkür ederim Allah razı olsun.
Herkesin gönlünce olsun.
Sizede cok gecmış oldun sanırım bebegınız dogdu darısı bizlere.
Canım çok geçmiş olsun, bu günleri çok zor geçirdin ama geçecek bitanemEvdeyim rapor verdi doktor, 10-12 gündür hastaydım burda yazmstm grip felan atlatırız dedım. Bayram günü acilde gecırdım burda yazmstm dünde rapor verdi doktor. Son 4 gündür şiddetli bitmeyen öksürük başladı antibiyotik verdı göğüs hastalıkları. Su an 6.haftadayım ilacı 2 gün kullanıp bırakıcam. 8.haftada randevum var. Limonlu sıcak su, pastil arada alıodum. Gargara yapamadım bulantı yaptı. Geçer umarım. Bu öksürük hiç geçmiyor.
Kızlar mesgul ediyorum 4 gündür geceyi sabah ediyorum terlemekten oksurmekten öğürüyorum resmen. Kesintisiz öksürük var. Göğüs te Doktora geldim su ıc dinlen dedı dıer doktorun verdgı ilacı 1 2 gün daha kullanıp bırakıcam. Kan verdim sonuca bakıcaklar.Canım çok geçmiş olsun, bu günleri çok zor geçirdin ama geçecek bitanem