Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Merhaba ben de su an ayni durumdayim ilk iki transferim tek 5. gun kaliteli embriyolar ve hersey normal olmasina ragmen tutmadi simdi çift embriyo koyuldu 5. gunumdeyim. Peki bu 3 transferde ilac tedavisinde farkli olarak neler uygulandi ekstra hangi kontrollerden gectiniz?

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bende farklı olarak rahime prp yapıldı, alıcılığı ve endometrium kalınlığını arttırması için.

cok tesekkurler :) . Peki ilk iki transferlerde rahim kalinliginiz kac mm di ve prp sonrasi kac mm oldu ? Benim ilkinde 8.3 du tutmadi ikinci de 7.4 du tutmadi sonuncuda baya nar suyu ictim birde ekstra doktor redostim ilaci verdi. 10 mm ye yukseldi

cok tesekkurler :) . Peki ilk iki transferlerde rahim kalinliginiz kac mm di ve prp sonrasi kac mm oldu ? Benim ilkinde 8.3 du tutmadi ikinci de 7.4 du tutmadi sonuncuda baya nar suyu ictim birde ekstra doktor redostim ilaci verdi. 10 mm ye yukseldi
İlk iki transferde en fazla 8 i zar zor gördü, son transferde 8,5 u gördü, bir de sonuncusu natürel transfer idi, hiç estrofem kullanmadım. Bana estrofem yaramıyor pek. Climara bant ile destekledik yumurta catladiktan sonra

İyi bayramlar kızlar birminikask2020 tebrikler sağ salim kucağına al inşallah Çok geçmiş olsun biz de bayrama hasta girdik
Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Herkesin gönlünce olsun.
Sizede cok gecmış oldun sanırım bebegınız dogdu darısı bizlere.

Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Herkesin gönlünce olsun.
Sizede cok gecmış oldun sanırım bebegınız dogdu darısı bizlere.
2,5 aylık oldu çok şükür Benim farklı nedenlerden çok endişeli bir gebeliğim oldu Şimdi beşiğinde uyuyor hala bazen rüya gibi geliyor Her bebek anne baba için bir mucize Allahın bir lütfu

Evdeyim rapor verdi doktor, 10-12 gündür hastaydım burda yazmstm grip felan atlatırız dedım. Bayram günü acilde gecırdım burda yazmstm dünde rapor verdi doktor. Son 4 gündür şiddetli bitmeyen öksürük başladı antibiyotik verdı göğüs hastalıkları. Su an 6.haftadayım ilacı 2 gün kullanıp bırakıcam. 8.haftada randevum var. Limonlu sıcak su, pastil arada alıodum. Gargara yapamadım bulantı yaptı. Geçer umarım. Bu öksürük hiç geçmiyor.

Canım çok geçmiş olsun, bu günleri çok zor geçirdin ama geçecek bitanem

Canım çok geçmiş olsun, bu günleri çok zor geçirdin ama geçecek bitanem
Kızlar mesgul ediyorum 4 gündür geceyi sabah ediyorum terlemekten oksurmekten öğürüyorum resmen. Kesintisiz öksürük var. Göğüs te Doktora geldim su ıc dinlen dedı dıer doktorun verdgı ilacı 1 2 gün daha kullanıp bırakıcam. Kan verdim sonuca bakıcaklar.
Kadın doğuma da geldım kayıt actrdm karından ultrason yaptı 1 - 2 saniye belki kalp atışı duydum. Olcusu 6 haftalık dedı halbuki benim kendı ozel doktorum gecen hafta 6+0 haftasına uyumlu demişti vajinal ultrason muayene etti .
Bugün aslında 7 hafta olması lazımdı. Karından bakıldı bunun farkı varmıdır hafta neden farklı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…