Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Aaaa bişey kalmamış canım benım 1 2 haftaya düşer o degerde transfer olamıyo musun hala 1 sene beklıcek mısın?

Canım senınde mi ngs liydi tutanlar cok sevındım galıba ngs daha ileri bi teknolojı oldugu için tutunması daha fazla oluyo bu tutmayanlar pgt daha cok sanırım.. aaa yok yok hiç korkma kalplerinide duyduysan inşallah herşey daha guzel olacak zaten herkes erken doğum yapmıyo ki ikiz olunca haftadında doğuranda cok var

Aaaa bişey kalmamış canım benım 1 2 haftaya düşer o degerde transfer olamıyo musun hala 1 sene beklıcek mısın?
bu sabah ramotoljıye gıttım ordada bıt beta verdım :) 22 cıkmıs bugun,
cuma gunu regl oldum sukur hızla duser ve temızlenırım ınsallah kuzum..
doktor lupus testı vs ıstemıstı onları yaptırdım ..
6ay dedı korunma ıcın, şubatta kurtaj oldum ıste ..
hemen transfer olma ıstemıyorum ya ,bır ıkı ay kendımız denerız hersey ıyı gıdeerse ınsallah 6ay sonra

Evet canım NGS liydi. Tutmakla da bitmiyor ki önce tiroid atağı geçirdim, şimdi de CMV IgM ara değer, IgG pozitif geldi. IgM ara değer ne pozitif ne negatif çıktı. IgG zaten bağışıklık demek hep pizitifti o. Şimdi Avidite ve PCR istendi onları yaptıracağım. Yıldım gerçekten.

Canim benim, bitmiyor evet. Ben de bikmistim surekli test surekli bir vaka olmasindan. Beterinden saklasin Az kaldi.

Tünelin ucundaki ışık çok yakın size artık, son yokuş bu arkası düzlük. Darısı bekleyen hepimize nasip olsun inşallah

Cmv yi önce ki transferımde baktırmıştı doktor igg bendede pozitifti ve bana daha iyi bişey önceden bu hastalığı gecırmışsın bağışıklığın bunu biliyor o yuzden gebelikte zararı olmaz demişti bana hatta toksoplazmayada bakmıştı (evde kedim var) ona bagısıklığım yoktu aman dikkat et hamilelikte demişti ama cmv ye dikkat etmesende olur bagısıklığın var zaten diyordu. Benım bildiğim bağışıklığın olmazsa ve bu virusle hamilelikte tanışırsan vucut bılmediği için sorun oluyomuş. PCR nedir canım? Bizlerin süreci biraz zor evet ama sonucu guzel olsun

Cok guzel haberler varmış sende bak herşey guzel olacak hepımız için

oyyyy ne zamandı transfer ngs lı embıyo dımı ?
hadı ınsallaahhh saglıkla sımsıkı tutunsun kuzum ya,
Rabbım gonlune gore versın,
coraspırın vs kullanmaya basladın mı ?
Yarın transfer canım embrıyolar ngs li. inşallah kuzum allahım bu sefer nasip eder inşallah yok daha başlamadım yarın kullanmaya başlıcam transfer ile.. sen ngs yaptrcak mısın embrıyolarına?

Yarın transfer canım embrıyolar ngs li. inşallah kuzum allahım bu sefer nasip eder inşallah yok daha başlamadım yarın kullanmaya başlıcam transfer ile.. sen ngs yaptrcak mısın embrıyolarına?
oyy , az kalmıs yaa..
cok heyecanlı ...bu heyecanları sevıyorum
onu doktorla hıc konuşmadık yani yaparız ıstersen vs dedı ama bakalım rıskler neler konusmak lazım ..
donma-çöme tekrar donma olcak sanırım, onu ıyıce konuşmam lazım..
yanı 30-40 bın verip bozulma olur ıse embrıyolarda çok üzülürüm..
ınsallah saglıklıdır kalanlar

O şekilde makaleler de gördüm canım ama yinede hamileliğin ilk trinesterinda ikinci bir reaktiflik istemeyiz dedi. Bebekte probleme sebep olabiliyormuş. Tüp bebek doktorum Avidite ve PCR istedi -ikisi de kandan bakılıyor. Bir de 12. Haftadan sonra devam edeceğim eskiden beri tanıdığım perinatologum var, o da PCR önemli değil, IgG Avidite önemli. Bir de IgM Lee hatalı çıkabiliyor, başka laboratuvar da tekrar yapalım dedi. Düzende yaptırıdim hepsini. Yarın akşam çıkacak sonucu.

Canim benim, bitmiyor evet. Ben de bikmistim surekli test surekli bir vaka olmasindan. Beterinden saklasin Az kaldi.
Ben tüp bebeğe kadar hayatımda iğne bile olmamıştım aşılar hariç. Bı zar zor hamile kaldım, şimdi aklım fikrim bebeklerde ya, hep onları etkileyecek şeyler alarm veriyor. Durduk yere tiroid atağı, CMV . CMV nedir ben arasam bulamam, etrafında hiç çocuk yok, aylardır gördüğüm insan sayısı toplasan yirmiyi geçmez, yani arasam bulamam, şaka gibi . Yıldım gerçekten bitanem, bitmiyor.

Seni cok iyi anliyorum. Emin ellerdesin, en iyi hekimlere erisimin var ya ondan icin rahat olsun canim. Herseyi kontrol atina alirlar.
Belkide herseyi test ettiriyoruz ya, ondan ortaya cikiyor baskalarinin lay laylom atlattigi donemler. Doguma bile haydaaa tansiyonun cok yuksek hadi erken girecegiz diye alindim. Bikiyor insan.

Canım benim ya , şimdi normal değil mi tansiyon?

Canım benim ya , şimdi normal değil mi tansiyon?
Normal canim. Ama Son 2 hafta icin eve alet aldik, surekli olculdu ve 6 Kasimda olacak dogum icin, 3 Kasim tarihinde haydi hastaneye dendi. 1 gece kontrol akabinde dogum oldu. Yasla ilintiliymis. Tavsiyem sanki hep tansiyonunuz firlayacakmis hep gebelik diyabeti olacakmis gibi davranin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…