- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.401
Duphalac diye bir şurup vermişti doktorum bana, ara sıra kullanıyorum canım. Transferin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGöbekten oksapar gunde 1 kez
Progestan gunde 3 kez
Bakalım ilaveler olacakmış. bıraz kabızlıktan korkuyorum varmı tavsıye
Aaaa bişey kalmamış canım benım 1 2 haftaya düşer o degerdeHadi hayırlı olsun canım
Sımsıkı tutunsun inşallah
Bugün 44e düşmüş tekrar gitcez haftaya,son olur sanırım..sonra da ayda bir takip etcez..
Benim bu mol gebelik kromozom sorunu ama genel olarak pıhtılaşma sorunu olduğu için o yüzden bunlara da bakalım dedi doktor ..
Canım senınde mi ngs liydi tutanlar cok sevındım galıba ngs daha ileri bi teknolojı oldugu için tutunması daha fazla oluyoBana da iki adet NGS li embriyo transfer edildi, ikisi de tuttu. İnşAllah seninki de tutacak. İkizden başta çok korkuyordum ama şimdi alıştım o düşünceye, bir kerede iki bebek fikri güzel de geldi aslında. 7+4 olduk şimdilik fena gitmiyor. Yalnız yenidoğan yoğun bakımı iyi olan ve çok astronomik olmayan hastane bulmak zorunda kalacağız sonlara doğru. O da olsun artık ne yapalım
bu sabah ramotoljıye gıttım ordada bıt beta verdım :) 22 cıkmıs bugun,Aaaa bişey kalmamış canım benım 1 2 haftaya düşer o degerdetransfer olamıyo musun hala 1 sene beklıcek mısın?
Evet canım NGS liydi. Tutmakla da bitmiyor ki önce tiroid atağı geçirdim, şimdi de CMV IgM ara değer, IgG pozitif geldi. IgM ara değer ne pozitif ne negatif çıktı. IgG zaten bağışıklık demek hep pizitifti o. Şimdi Avidite ve PCR istendi onları yaptıracağım. Yıldım gerçekten.Canım senınde mi ngs liydi tutanlar cok sevındım galıba ngs daha ileri bi teknolojı oldugu için tutunması daha fazla oluyobu tutmayanlar pgt daha cok sanırım.. aaa yok yok hiç korkma kalplerinide duyduysan inşallah herşey daha guzel olacak zaten herkes erken doğum yapmıyo ki ikiz olunca haftadında doğuranda cok var
Canim benim, bitmiyor evet. Ben de bikmistim surekli test surekli bir vaka olmasindan. Beterinden saklasinEvet canım NGS liydi. Tutmakla da bitmiyor ki önce tiroid atağı geçirdim, şimdi de CMV IgM ara değer, IgG pozitif geldi. IgM ara değer ne pozitif ne negatif çıktı. IgG zaten bağışıklık demek hep pizitifti o. Şimdi Avidite ve PCR istendi onları yaptıracağım. Yıldım gerçekten.
Tünelin ucundaki ışık çok yakın size artık, son yokuş bu arkası düzlük. Darısı bekleyen hepimize nasip olsun inşallahEvet canım NGS liydi. Tutmakla da bitmiyor ki önce tiroid atağı geçirdim, şimdi de CMV IgM ara değer, IgG pozitif geldi. IgM ara değer ne pozitif ne negatif çıktı. IgG zaten bağışıklık demek hep pizitifti o. Şimdi Avidite ve PCR istendi onları yaptıracağım. Yıldım gerçekten.
Cmv yi önce ki transferımde baktırmıştı doktor igg bendede pozitifti ve bana daha iyi bişey önceden bu hastalığı gecırmışsın bağışıklığın bunu biliyor o yuzden gebelikte zararı olmaz demişti bana hatta toksoplazmayada bakmıştı (evde kedim var) ona bagısıklığım yoktu aman dikkat et hamilelikte demişti ama cmv ye dikkat etmesende olur bagısıklığın var zaten diyordu. Benım bildiğim bağışıklığın olmazsa ve bu virusle hamilelikte tanışırsan vucut bılmediği için sorun oluyomuş. PCR nedir canım? Bizlerin süreci biraz zor evet ama sonucu guzel olsunEvet canım NGS liydi. Tutmakla da bitmiyor ki önce tiroid atağı geçirdim, şimdi de CMV IgM ara değer, IgG pozitif geldi. IgM ara değer ne pozitif ne negatif çıktı. IgG zaten bağışıklık demek hep pizitifti o. Şimdi Avidite ve PCR istendi onları yaptıracağım. Yıldım gerçekten.
Cok guzel haberler varmış sendebu sabah ramotoljıye gıttım ordada bıt beta verdım :) 22 cıkmıs bugun,
cuma gunu regl oldum sukur hızla duser ve temızlenırım ınsallah kuzum..
doktor lupus testı vs ıstemıstı onları yaptırdım ..
6ay dedı korunma ıcın, şubatta kurtaj oldum ıste ..
hemen transfer olma ıstemıyorum ya ,bır ıkı ay kendımız denerız hersey ıyı gıdeerse ınsallah 6ay sonra
bu günlerime çok şükür ya,Cok guzel haberler varmış sendebak herşey guzel olacak hepımız için
Bende transfer aşamasındayım kuzum korku heyecan herşey karısıkbu günlerime çok şükür ya,
Rabbim hepimize saglıkla hayırlı evlatlar versin kuzum
senın nasıl gıdıyor
oyyyy ne zamandı transfer ngs lı embıyo dımı ?Bende transfer aşamasındayım kuzum korku heyecan herşey karısık
Yarın transfer canımoyyyy ne zamandı transfer ngs lı embıyo dımı ?
hadı ınsallaahhh saglıkla sımsıkı tutunsun kuzum ya,
Rabbım gonlune gore versın,
coraspırın vs kullanmaya basladın mı ?
oyy , az kalmıs yaa..Yarın transfer canımembrıyolar ngs li. inşallah kuzum allahım bu sefer nasip eder inşallah yok daha başlamadım yarın kullanmaya başlıcam transfer ile.. sen ngs yaptrcak mısın embrıyolarına?
O şekilde makaleler de gördüm canım ama yinede hamileliğin ilk trinesterinda ikinci bir reaktiflik istemeyiz dedi. Bebekte probleme sebep olabiliyormuş. Tüp bebek doktorum Avidite ve PCR istedi -ikisi de kandan bakılıyor. Bir de 12. Haftadan sonra devam edeceğim eskiden beri tanıdığım perinatologum var, o da PCR önemli değil, IgG Avidite önemli. Bir de IgM Lee hatalı çıkabiliyor, başka laboratuvar da tekrar yapalım dedi. Düzende yaptırıdim hepsini. Yarın akşam çıkacak sonucu.Cmv yi önce ki transferımde baktırmıştı doktor igg bendede pozitifti ve bana daha iyi bişey önceden bu hastalığı gecırmışsın bağışıklığın bunu biliyor o yuzden gebelikte zararı olmaz demişti bana hatta toksoplazmayada bakmıştı (evde kedim var) ona bagısıklığım yoktu aman dikkat et hamilelikte demişti ama cmv ye dikkat etmesende olur bagısıklığın var zaten diyordu. Benım bildiğim bağışıklığın olmazsa ve bu virusle hamilelikte tanışırsan vucut bılmediği için sorun oluyomuş. PCR nedir canım? Bizlerin süreci biraz zor evet ama sonucu guzel olsun
Ben tüp bebeğe kadar hayatımda iğne bile olmamıştım aşılar hariç. Bı zar zor hamile kaldım, şimdi aklım fikrim bebeklerde ya, hep onları etkileyecek şeyler alarm veriyor. Durduk yere tiroid atağı, CMV . CMV nedir ben arasam bulamam, etrafında hiç çocuk yok, aylardır gördüğüm insan sayısı toplasan yirmiyi geçmez, yani arasam bulamam, şaka gibiCanim benim, bitmiyor evet. Ben de bikmistim surekli test surekli bir vaka olmasindan. Beterinden saklasinAz kaldi.
Seni cok iyi anliyorum. Emin ellerdesin, en iyi hekimlere erisimin var ya ondan icin rahat olsun canim. Herseyi kontrol atina alirlar.Ben tüp bebeğe kadar hayatımda iğne bile olmamıştım aşılar hariç. Bı zar zor hamile kaldım, şimdi aklım fikrim bebeklerde ya, hep onları etkileyecek şeyler alarm veriyor. Durduk yere tiroid atağı, CMV . CMV nedir ben arasam bulamam, etrafında hiç çocuk yok, aylardır gördüğüm insan sayısı toplasan yirmiyi geçmez, yani arasam bulamam, şaka gibi. Yıldım gerçekten bitanem, bitmiyor.
Canım benim yaSeni cok iyi anliyorum. Emin ellerdesin, en iyi hekimlere erisimin var ya ondan icin rahat olsun canim. Herseyi kontrol atina alirlar.
Belkide herseyi test ettiriyoruz ya, ondan ortaya cikiyor baskalarinin lay laylom atlattigi donemler. Doguma bile haydaaa tansiyonun cok yuksek hadi erken girecegiz diye alindim. Bikiyor insan.
Normal canim. Ama Son 2 hafta icin eve alet aldik, surekli olculdu ve 6 Kasimda olacak dogum icin, 3 Kasim tarihinde haydi hastaneye dendi. 1 gece kontrol akabinde dogum oldu. Yasla ilintiliymis. Tavsiyem sanki hep tansiyonunuz firlayacakmis hep gebelik diyabeti olacakmis gibi davranin.Canım benim ya, şimdi normal değil mi tansiyon?