Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Troidle haşimato troidi farklı testlerle yapılıyor canım
Hasimato yu ultrasonu çeken radyoloji doktoru söyledi canimcim. Rüştü hoca tiroid atağı dedi ama ek testler istedi onların sonucu çıkınca ilaç protokolünü otururuz defi, şimdi iki gün 75 mg eutrhyox,. Üçüncü gün 125 mg. Sonra test sonuçları, ultrason sonucuna göre yeni düzenleme.

Oooo süper iner bi kaç güne

Evet canım, Allah a çok şükür kabul ettiler bugün, hemen yüksek doz ilaç başladık, normalde yoktu randevu. Haftasonu girecekti araya, durumu anlatinca asistanı aradan alırım dedi
bu tarz durumlarda hemen müdahale etmeleri lazım zaten, cunku exstrem bir durum ..cok da onemlı
inşallaahh ilaçla bir kaç güna normale döner

O ultrasondada belli oluyormuş az cok ama en iyi sonuc anti tpo. Kuzum sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor?
evet aynen onun ulturasonda cıkmıstı ilk ,sonra tsh..
bende napıyım ıyıyım cok sukur canım, sen nasılsın , bugun sanırım regl oluyorum kurtaj sonrası 30..gunum..
yarın yıne kontrolum var beta bakılacak yıne, her hafta baktırıyoruz,muayane oluyorum ..
pazartesı romatolojye gıtcem bır kac testım vardı onları yaptırcam sonra bıraz kafamı toparlamak ıstıyorum .

Abla şekerini de mutlaka kontrol ettir benim 215 çoktı sabah kahvaltıdan sonra. Senin mesajını okuyunca gittim tiroid için de kan verdim
Şekerde şimdilik sorun yok canım, dün bakıldı. Ama biseyler bı anda ziplayabiliyor çok iyi yapmışsın tiroide baktirmakla. Şeker yüksek çıkmış bitanem, napicalsin onun için?

Şekerde şimdilik sorun yok canım, dün bakıldı. Ama biseyler bı anda ziplayabiliyor çok iyi yapmışsın tiroide baktirmakla. Şeker yüksek çıkmış bitanem, napicalsin onun için?
Zaten insulin kullaniyorum Abla ona ragmen yukselmis doktoruma yazdim da pazartesi kontrole cagirdi o zaman a kadar de yediklerimi şeker ölçümlerimi vs yazıcam

Zaten insulin kullaniyorum Abla ona ragmen yukselmis doktoruma yazdim da pazartesi kontrole cagirdi o zaman a kadar de yediklerimi şeker ölçümlerimi vs yazıcam
İnsülin kullandığın halde böyle çıkması çok ilginç olmuş, ben de şaşırdım. Yani illa bişey patlıyor hamilelikte demek ki, bayağı korktum.

İyi diyelim iyi olsun hazırlık sürecine başladım korku heyecan herşey var bakalım bu defa nasıl olacak 2 adet ngs li emb transfer edılcek bu hayırlı ayda düştü mü beta nasıl oldun? O testleri bende yaptrmıştım inşallah bişey cıkmaz kuzu ama senın ramotoloji degıl bence bebegın genetiğinde sorun vardı

Bana da iki adet NGS li embriyo transfer edildi, ikisi de tuttu. İnşAllah seninki de tutacak. İkizden başta çok korkuyordum ama şimdi alıştım o düşünceye, bir kerede iki bebek fikri güzel de geldi aslında. 7+4 olduk şimdilik fena gitmiyor. Yalnız yenidoğan yoğun bakımı iyi olan ve çok astronomik olmayan hastane bulmak zorunda kalacağız sonlara doğru. O da olsun artık ne yapalım

Hadi hayırlı olsun canım
Sımsıkı tutunsun inşallah
Bugün 44e düşmüş tekrar gitcez haftaya,son olur sanırım..sonra da ayda bir takip etcez..
Benim bu mol gebelik kromozom sorunu ama genel olarak pıhtılaşma sorunu olduğu için o yüzden bunlara da bakalım dedi doktor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…