- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.361
Hasimato yu ultrasonu çeken radyoloji doktoru söyledi canimcim. Rüştü hoca tiroid atağı dedi ama ek testler istedi onların sonucu çıkınca ilaç protokolünü otururuz defi, şimdi iki gün 75 mg eutrhyox,. Üçüncü gün 125 mg. Sonra test sonuçları, ultrason sonucuna göre yeni düzenleme.Troidle haşimato troidi farklı testlerle yapılıyor canım
Öyleymiş bitanem.gebelık kaynaklı yukselmıstır canım, hap verırler ınsallah düşüşe gececektır
tsh yusek olunca benım arkadasıma antı tpo ya bakıldı aşırı yuksek geldı ,Troidle haşimato troidi farklı testlerle yapılıyor canım
ilaçların şifa olsun kuzumÖyleymiş bitanem.
Evet bitanem o da istediği testler arasında, ben bugün yaptırdım ama henüz çıkmadı.tsh yusek olunca benım arkadasıma antı tpo ya bakıldı aşırı yuksek geldı ,
haşımato dedıler de o yuzden sormuştum ..
Allah razı olsun canım benimilaçların şifa olsun kuzum
iyi yapmış kuzum doktor her ıhtımalı degerlendırıyor,Evet bitanem o da istediği testler arasında, ben bugün yaptırdım ama henüz çıkmadı.
Evet canım, Allah a çok şükür kabul ettiler bugün, hemen yüksek doz ilaç başladık, normalde yoktu randevu. Haftasonu girecekti araya, durumu anlatinca asistanı aradan alırım dediiyi yapmış kuzum doktor her ıhtımalı degerlendırıyor,
Oooo süper iner bi kaç güneHasimato yu ultrasonu çeken radyoloji doktoru söyledi canimcim. Rüştü hoca tiroid atağı dedi ama ek testler istedi onların sonucu çıkınca ilaç protokolünü otururuz defi, şimdi iki gün 75 mg eutrhyox,. Üçüncü gün 125 mg. Sonra test sonuçları, ultrason sonucuna göre yeni düzenleme.
O ultrasondada belli oluyormuş az cok ama en iyi sonuc anti tpo. Kuzum sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor?tsh yusek olunca benım arkadasıma antı tpo ya bakıldı aşırı yuksek geldı ,
haşımato dedıler de o yuzden sormuştum ..
bu tarz durumlarda hemen müdahale etmeleri lazım zaten, cunku exstrem bir durum ..cok da onemlıEvet canım, Allah a çok şükür kabul ettiler bugün, hemen yüksek doz ilaç başladık, normalde yoktu randevu. Haftasonu girecekti araya, durumu anlatinca asistanı aradan alırım dedi
evet aynen onun ulturasonda cıkmıstı ilk ,sonra tsh..O ultrasondada belli oluyormuş az cok ama en iyi sonuc anti tpo. Kuzum sen ne yaptın sürecin nasıl gidiyor?
İnşAllah canımbu tarz durumlarda hemen müdahale etmeleri lazım zaten, cunku exstrem bir durum ..cok da onemlı
inşallaahh ilaçla bir kaç güna normale döner
Abla şekerini de mutlaka kontrol ettir benim 215 çoktı sabah kahvaltıdan sonra. Senin mesajını okuyunca gittim tiroid için de kan verdimİnşAllah canım
Şekerde şimdilik sorun yok canım, dün bakıldı. Ama biseyler bı anda ziplayabiliyor çok iyi yapmışsın tiroide baktirmakla. Şeker yüksek çıkmış bitanem, napicalsin onun için?Abla şekerini de mutlaka kontrol ettir benim 215 çoktı sabah kahvaltıdan sonra. Senin mesajını okuyunca gittim tiroid için de kan verdim
Zaten insulin kullaniyorum Abla ona ragmen yukselmis doktoruma yazdim da pazartesi kontrole cagirdi o zaman a kadar de yediklerimi şeker ölçümlerimi vs yazıcamŞekerde şimdilik sorun yok canım, dün bakıldı. Ama biseyler bı anda ziplayabiliyor çok iyi yapmışsın tiroide baktirmakla. Şeker yüksek çıkmış bitanem, napicalsin onun için?
İnsülin kullandığın halde böyle çıkması çok ilginç olmuş, ben de şaşırdım. Yani illa bişey patlıyor hamilelikte demek ki, bayağı korktum.Zaten insulin kullaniyorum Abla ona ragmen yukselmis doktoruma yazdim da pazartesi kontrole cagirdi o zaman a kadar de yediklerimi şeker ölçümlerimi vs yazıcam
İyi diyelim iyi olsun hazırlık sürecine başladımevet aynen onun ulturasonda cıkmıstı ilk ,sonra tsh..
bende napıyım ıyıyım cok sukur canım, sen nasılsın, bugun sanırım regl oluyorum kurtaj sonrası 30..gunum..
yarın yıne kontrolum var beta bakılacak yıne, her hafta baktırıyoruz,muayane oluyorum ..
pazartesı romatolojye gıtcem bır kac testım vardı onları yaptırcam sonra bıraz kafamı toparlamak ıstıyorum .
Bana da iki adet NGS li embriyo transfer edildi, ikisi de tuttu. İnşAllah seninki de tutacak. İkizden başta çok korkuyordum ama şimdi alıştım o düşünceye, bir kerede iki bebek fikri güzel de geldi aslında. 7+4 olduk şimdilik fena gitmiyor. Yalnız yenidoğan yoğun bakımı iyi olan ve çok astronomik olmayan hastane bulmak zorunda kalacağız sonlara doğru. O da olsun artık ne yapalımİyi diyelim iyi olsun hazırlık sürecine başladımkorku heyecan herşey var bakalım bu defa nasıl olacak 2 adet ngs li emb transfer edılcek bu hayırlı ayda düştü mü beta nasıl oldun? O testleri bende yaptrmıştım inşallah bişey cıkmaz kuzu ama senın ramotoloji degıl bence bebegın genetiğinde sorun vardı
Hadi hayırlı olsun canımİyi diyelim iyi olsun hazırlık sürecine başladımkorku heyecan herşey var bakalım bu defa nasıl olacak 2 adet ngs li emb transfer edılcek bu hayırlı ayda düştü mü beta nasıl oldun? O testleri bende yaptrmıştım inşallah bişey cıkmaz kuzu ama senın ramotoloji degıl bence bebegın genetiğinde sorun vardı