Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Selamlar, 27 si pazartesi transfer olmuştum, doktor dikkat etmem gerekenleri söyledi. 45dk merkezde dinlendim, yolda hoplata hoplata korkuyla eve geldim. Uzandım kalktım dolandım 2 gün oldu ve hıc agrım olmadı. Salı günü pruluton depot vuruldum. Gayet iyiyim havuc suyu ıctim ilk gun. Ağrım olursa bir işaret bekledim oda yok. Gece sadece lavaboya sıkıştım. Ağır iş yapmıyorum. İlaç fazla yok.

Benim şimdilik çok düşük 6-10. Ama dikkat ederim hep canimcim

Kızlar, progestan günde 3 kere kullanıyorum transferin bugun 4. Günü. transferden 5gün önce başladık artık gitmiyor. Zorluyor acıkcası. 6nisan test günüm. 6gün daha kullanıcam.

Canlarım biliyorsunuz bir süredir TSH atağı ve CMV ile bogusuyordum. Oldukça kötü bir hafta geçirdim, kahverengi gibi bir kanamayla da finali yaptık. Bu yollardan geçecek arkadaşlara bir yol olması açısından bu tecrübemi paylaşayım. Umarım kimsenin ihtiyacı olmaz. Yedinci haftada yaptırdığım TSH testide hayat boyu sessiz sedasız kendi halinde giden tiroidimin çıldırdığını gördük. Hep 1.45 çıkarken 45 çıktı.Tekrar ölçtük, iki gün sonra 20 çıktı. Hemen endokrinoloji doktoruna gittim, T4 daha çok yerlere inmedigi için bebeklerin henüz etkilenmediğini, hızlıca ilaç tedavisiyle yoluna koyacağımızı söyledi. Tam rahatladık derken hop CMV IgM sınırda değer. Bir kere bu değerin çok güvenilirliği yok, İgG daha güvenilir bir degermis onu da belirteyim. Benim 2020 ve 2021 yılı testlerinde İgG yani bağışıklık hep pozitif olduğu için bağışık olduğumu biliyorum ama yine de yeni bir enfeksiyon olabilir mi sorusuna cevap İgG Avidite testi ile bulunuyor. Bir de yeni bir enfeksiyon geçirmiş olsam İgG yaklaşık 4 kat artmalouymis ama benim öncekiler kadardı, bu da bir gostergeymis. Avidite bende %72 çıktı. Yani bebeklerden çok önce geçirilmiş bitmiş. O anki durumu ölçmek için PCR da yapıldı, sonuç saptanmadı. Tam rahatladık derken hop kahverengi kanama, leke değil ama bayağı kanama. Bu haftada (sekizinci haftadayiz) bu kahverengi kanamalar genellikle gorulurmus, olursa hemen paniğe kapılmayın. Proluton depot denilen mucize iğne ile biraz dinlenme problemi çözüyor çoğunlukla. Tabi yine de doktora gittim ve kanama alanının bebeklerle ilgisi olmadığını teyit ettirdim. Şimdi freddy nin kabusu şeklinde geçirdiğim haftanın travmasini atlatmak için Erşan Kuneri yi tekrar izliyorum. Bende durumlar böyle. Sizler nasılsınız, transfer olan arkadaşlarım nasıl geçiyor, herşey yolunda mı?

Ah be canim, cok sukur bitti su hafta. Kanama icin hep bizim kafamizda korkunc imajlar var, filmlerden gorduklerimiz tetikliyor sanirim. Ben kanama atlattigimda acildeyken moralim sifirdi. Oldu bitti cok sukur Gecmis olsun tekrar.

L Lady Starlight Aynen pruluton depot işe yarıyor bolca dinlenin su için ağır iş yapmayın lütfen.. Dikkat edeceğinizi biliyorum tekrar geçmiş olsun.
. Bugun pruluton depot ignem var transfer hariç 7 gün olacak pazartesi işe baslıcam işyerım 1 saat sürüyor yollar biraz sorunlu çok hoplatıyor bırsey olurmu. Doktor kısıtlamadı topuklu bile giyebilirsiniz dedi.
Yasım artık ileri 2 embriyo 5.güne ulaştı artık benimde son zamanlar sayılır

Abla benim de 12. Haftada regl gibi kanama oldu ama kese ile ilgili değildi bebek de iyiydi proluton iğne ile geçti umarım bi daha tekrarlanmaz kendini yorup stres yapma

Bitanem ben de işe gittim ertesi hafta, benim de bir saatten biraz fazla. Servisle gidiyorsan teker üstünde oturma, arabayla gidiyorsan yavaş gidersin zaten birşey olmaz merak etme. Çok teşekkürler canım benim

Bitanem ben de işe gittim ertesi hafta, benim de bir saatten biraz fazla. Servisle gidiyorsan teker üstünde oturma, arabayla gidiyorsan yavaş gidersin zaten birşey olmaz merak etme. Çok teşekkürler canım benim
Sağ ol canım.
5.günden selamlar göğüs hassasiyeti kalmadı 2 gündür. Bugun aslında regl günümdü ilaçlarla zaten olmuyormuş dün biraz ağrılar oldu ona yordum. Midem ağrıyor bugun.

Kızlar merhaba. Dün akşam keseyi gördük şükür. 4.denemeydi ngs genetikli tek embriyo. Doktor dün ekstra testlerde istedi rutin rubella , cmv, toxoplazma ve kanda gebelikte vardı içinde. Dün 21.günümdü 15.000 üstünde çıkmış en yüksek değerleri bu olduğu için ölçülememiş fazlası diğer testlerimde normal çıktı şükür

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah diğer 3 denemeniz ngs li miydi? Bu sefer farklı neler yapıldı acaba?

Merhaba, tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bence TSH da baktır, aile hekimliğinde ücretsiz bakıyorlar. Benim hiç tiroid problemim olmadığı halde gebelik sebepli hasimato olmuşum. İlaca başladık hemen. Sende büyük ihtimalle bir şey çıkmayacaktır ama olsun, baktitmis olursun. Sevgiler

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah diğer 3 denemeniz ngs li miydi? Bu sefer farklı neler yapıldı acaba?
Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayır ilk defa ngs li oldu. Diğer 3 denemem 5.gün 1.kalite ikişer embriyo transferiydi hele sonuncuda laparoskopi+histereskopi ameliyatı oldum Rahime çizik atıldı , bağışıklık için eşimden kan alındı bana verildi lenfosit aşısı ama olmadı. Merkez değiştirdim bahçecide yaptırdım 4.denemeyi 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Birini transfer ettik birini dondurduk. Eşimle bana hiç genetik yapılmamıştı doktorum onca onları istedi onlar normal çıktı. Sonrasında benden bazı testler daha istedi haşimatoyu gösteren anti tpo testi o biraz yüksek çıktı onun için transfere kadar ilaç kullandırdı d vitaminim düşük çıkmıştı hala d3 vitamini kullanıyorum. Şehirdışından gidiyordum transferden 1 gün sonra evime geldim önce uçak sonra otobüs şükür

Merhaba teşekkür ederim. 10.günü sağlık ocağında kan testi yaptırmaya gittiğimde hepsini istedi doktor yaptırdık. Dün 21.günümdü kese için gittikten sonra özeldeki doktorda istedi tekrar onlarda o hastanede yaptırdık şükür temiz çıktı. Benim transfer öncesi doktorumun istediği haşimato için anti tpo testim yüksek çıkmıştı selenyum kullanmıştım onun için tsh t3 t4 ü etkilemediği sürece birşey yapmaya gerek yok dedi doktorlar. Cmv, rubella , toxoplazma flamada normal çıktı. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…