Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Ben opudan 4 gun sonra olmustum, zaten 15 gun icinde regl olcaksiniz diyorlar. Opudan sonraki adetinize gore hesapladiysaniz opudan onceki normal sartlar altinda olmaniz gereken tarihi bekleyin bence, ben de onu bekliyorum suan

Ben opudan 4 gun sonra olmustum, zaten 15 gun icinde regl olcaksiniz diyorlar. Opudan sonraki adetinize gore hesapladiysaniz opudan onceki normal sartlar altinda olmaniz gereken tarihi bekleyin bence, ben de onu bekliyorum suan
Teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi asıl olmam gereken tarihe göre hareket etmeye çalıştı vücudum. Dün oldum adet, yarın doktora gideceğim. Her şey yolundaysa transfer için hazırlıklar başlayacak. Umarım bu sefer olur hepimiz pozitif görür kucağımıza alırız

Unarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz, ortalama kac gun sonra transfer yapilacagiyla ilgili bir konusma yapmis miydiniz?

Unarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz, ortalama kac gun sonra transfer yapilacagiyla ilgili bir konusma yapmis miydiniz?
Hayır daha hiç konuşmadık transferi. Yarın soracağım ama geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 20 nisanda adet olmuştum 10mayista transfer yapılmıştı.

Test gününüz ne zamandı, inşallah kucağınıza aldığınız zamanlar da gelecek son 9 ay diyelim
22 marttı benim test tarihim pozitif gördük. 10.gün 318 , 12.gün 1387 çıktı geçtiğimiz çarşamba. Bugün 16.günüm arada lekelenmelerim olmuştu ama 2 gündür yoktu birşey dün gece kasık ağrısıyla lekelenme oldu sulu kırmızı gibi ağrılar hafifledi ama var gene lekelenmede devam ediyor yatıyorum sürekli. Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Çok çok sevindim sizin adınıza insallah sağlıkla devam eder, güzel günlerde kucağınıza alırsınız

Ebrucum bende de olmuştu bebeklerle ilgisi yoktu, her gece progestani fitil olarak koyuyorum, sanırım o tahriş etmiş. Hala nerdeyse her gün kahverengi leke oluyor.

Ebrucum bende de olmuştu bebeklerle ilgisi yoktu, her gece progestani fitil olarak koyuyorum, sanırım o tahriş etmiş. Hala nerdeyse her gün kahverengi leke oluyor.
Ben prolutex iğne kullanıyorum göbekten sabah akşam progestan olarak başka birşey almadım. Ya araştırıyorum bazıları normal diyor bazıları kötü diyor valla insan kafayı yiyor iyice. Kimyasal olsaydı ikinci test düşük olurdu diyorum sonra dün gece başlayan kanamadan sonra düşüyordur belki kanda diyorum acayip stresli bir süreç gerçekten. Sulu kırmızı lekelenme benimki kahverengi değil ve adetin ilk günü gibi kasık ağrılarım var normalde günde 1 kere gelirdi şimdi her tuvalete gittiğimde peçeteye görüyorum. Cuma günü ultrason randevum kese için bilmiyorum valla ne yapacağımı ne düşüneceğimi

O değerden sonra kimyasala dönmez artık canımcim korkma lütfen. Benim doktorum yerleşirken olabilir demişti ama ilk ne olduğunu anlayamadigım gün proluton depo yaptırdı kalçadan, genelde de öyle yapılır. O gün iğneyi yapan aile hekimliğindeki hemşire de kanama veya lekelenmelerde bu iğneyi yapıyoruz demişti. Hatta bulmak zor olabiliyor bazen bir tane çantada tutuyorum ben. Acıl durumda bir de onu aramakla uğraşmıyım diye hep çantamda.

En güzelini yapmışsın canım yedek tutmak şart tabi. Bana iğne demedi kullandıklarına devam et dedi ama bakalım yarın haberleşelim tekrar dedi eğer devam ederse iğne diyecek sanırım. İnşallah sıkıntısız atlatırız bugünleride artık ne diyim pozitif görmekle bitmiyor iş ne yazıkki

Daha cook yolumuz var Ebrucum, güzel düşünelim güzel olsun bitanem. Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Göbekten oksapar gunde 1 kez
Progestan gunde 3 kez
Bakalım ilaveler olacakmış. bıraz kabızlıktan korkuyorum varmı tavsıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…