Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Daha geçen hafta arkadaşlarla konuşuyorduk birisi şöyle dedi "ikinci hamileliğimde tsh 20lerdeydi ilaçla düşürdüler uğraştık biraz" ama çok güzel sağlıklı bıcır bıcır bir kızı var. Stres yapmamaya çalışın mümkün olduğunca ilaç içeceksiniz düzenli ve o hemen düşecek zaten

Transfer öncesinde kontrol etmişler miydi son günlerde hiç?

Canım bilgim yok Ama Şubat anneleri grubunda TSH yüksek olan birkaç kişi vardı İlaç kullandılar sanırım Kalp atışlarına çok sevindim

Transfer öncesinde kontrol etmişler miydi son günlerde hiç?
Hayır bakmadık, beş altı ayda bir hep bakilirdi 1,45-1,55 bandında gidiyordu beklemiyorduk böyle bir sapma, çok şaşırdık. Çok üzüldüm dört haftadır bebekler buna maruz kalmış olabilir, yeni bozulmuş da olabilir hiç anlayamadım.

Hamileliğin etkisiyle hormonlar değişiyor ya o da yeni değişmiştir belki hiç sıkmayın kendinizi. İlaç vereceklerdir şimdi size onu büyük ihtimal ac karnına için diyecekler. İçtikten sonra yarım saat bir şey tüketmeyin, ben bunu epey sonra öğrenmiştim icip 5 dk sonra kahvaltı yapıyordum benim tsh cevap vermiyordu. Yarım saat beklemem gerektiğini öğrendikten sonra tsh düştü aklınızda olsun.

Tamam canım, ona özellikle dikkat edicem. Çok teşekkürler Seni de mi uyku tutmadı?

Merak etmeyın boyle cıkan cok oluyor yuksek doz troid ilaçıyla hemen düşürürler. Hem gebelik hem tüp bebek ilaçları troid hormonunu cok yukseltiyor

Hatta internette yuksek troidi olanların bebegı tutunamaz bile diyorlar cok pozitifi gören var yuksek troidle zaten hemen düşürüyorlar endişelenmeyın

2. adet gecıkebılıyor,
ben 12 gun sonra olmuştum

canım onun ıcın hap verırler, inşallah onunla düzene girer Rabbim yardımcın olsun..
inşallah sorun olmayacaktır..
gebelıkte troıt çıkıyormuş..
bırde haşimato vs var mıydı sende ?

Merak etmeyın boyle cıkan cok oluyor yuksek doz troid ilaçıyla hemen düşürürler. Hem gebelik hem tüp bebek ilaçları troid hormonunu cok yukseltiyor
Prof Rüştü Serter hocaya gittim sabah, T4 henüz çok düşmediği için bebekler etkilenmemiştir henüz dedi, dediğin gibi hemen ilaç tedavisi başlıyoruz. Geç kalınsa sonuçları kötü oluyormuş. Demek ki sık yapılması gereken bir tahlil bu. Atak geçirmişim.

canım onun ıcın hap verırler, inşallah onunla düzene girer Rabbim yardımcın olsun..
inşallah sorun olmayacaktır..
gebelıkte troıt çıkıyormuş..
bırde haşimato vs var mıydı sende ?
Hayır canimcim, bende hep 1,45, 1,55 çıkardı yıllardır. Çok şaşırdık sonuca.Daha önce hiç tiroid problemi olmadı.

Aynen en fazla 1 hafta 10 gunde düşer. İyot takviyesi verdi mi? Ben hamilelikte ayda 1 yapılması gerekiyor diye duydum ama doktor iyi bir hekim dogru yonlendirme yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…