- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.121
Natürelde adetin ikinci günü gittim, sonra yedinci gün gittim, sekizinci gün gittim prp yaptık, akşam çatlatma iğnesi yaptık. Dokuzuncu gün gittim , onuncu gün gittim yumurta önceki gece catlamisti ondan emin olduk. Bu arada iki gün kan testi yapıldı lh, E2 ve p4 ölçüldü. Catladigindan emin olduğumuz kontrol son kontroldü transfere kadar bir daha gitmedim. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer oldum. Natürel transfer çok daha kolay ama sık kontrol gerekiyor. Yıllık izin varsa ben olsam bir hafta civarı izin alıp natureli tercih ederdim.Era masrafına da girmemiş olursun. Son karar senin, hangisini seçersen seç şimdiden hayırlı olsunGeçen sefer esteofem ile yapmıştık. Şehir dışından git gel yapıyorum natürel bizim için zor olur herhalde o yüzden doktor söylemedi onu hiç işten izin almak sıkıntı oluyor. Kalinlasma konusunda bir sorun yok galiba hiç takip etmedim ben geçen sene doktor iyi gidiyor demişti tamam demiştim sayıları söylemişti ama hiç hatırlamıyorum
Çok çok amin inşallah bu topicteki güzel enerjiden nasiplenirim, ben de pozitifi görürümNatürelde adetin ikinci günü gittim, sonra yedinci gün gittim, sekizinci gün gittim prp yaptık, akşam çatlatma iğnesi yaptık. Dokuzuncu gün gittim , onuncu gün gittim yumurta önceki gece catlamisti ondan emin olduk. Bu arada iki gün kan testi yapıldı lh, E2 ve p4 ölçüldü. Catladigindan emin olduğumuz kontrol son kontroldü transfere kadar bir daha gitmedim. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer oldum. Natürel transfer çok daha kolay ama sık kontrol gerekiyor. Yıllık izin varsa ben olsam bir hafta civarı izin alıp natureli tercih ederdim.Era masrafına da girmemiş olursun. Son karar senin, hangisini seçersen seç şimdiden hayırlı olsun
Bütün kalbimle ben de diliyorum canımÇok çok amin inşallah bu topicteki güzel enerjiden nasiplenirim, ben de pozitifi görürüm
Ben merkezleri iyi bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazar burada ama kafanda bir soru işareti varsa başka merkezlerle de görüş, ön görüşmeler ücretsiz. A AnnelikUmudu Annelik umudu canım Ora Jinemedde Günseli hoca ile bebişine kavuştu. İlk denemesi başka merkezde seninki gibiydi.İyi embriyo elde edememenin merkezle de ilgisi olabilir mi.? Acaba uyguladıkları tedavi mi yanlışti ilaç dozları mesela?
Çünkü bana burası dahil gittiğim bütün doktorlar yumurtaların çok iyi görünüyor dedi
Ben çok araştırdım. En çok gittiğim yer içime sinmisti şimdi ise kafamda soru işaretleri oluştu. Bence ileri yaş olunca zor vaka olarak görüp başından da saviyorlar. Bir de ilaç dozuma hemşire büyük ihtimalle 225 olur dedi gerçekten de öyle oldu. Yani herkese verilen doz,bana Özel bişey yapılmadı demek istediğim .Ben merkezleri iyi bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazar burada ama kafanda bir soru işareti varsa başka merkezlerle de görüş, ön görüşmeler ücretsiz. A AnnelikUmudu Annelik umudu canım Ora Jinemedde Günseli hoca ile bebişine kavuştu. İlk denemesi başka merkezde seninki gibiydi.Maysa2011 Maysa canım başka ilde tedavi gördü merkez değiştirdi mi bilmiyorum. G gofretlisut canım da başka şehirde, merkez değiştirdi mi arada bilmiyorum. Benim de bazı aylarım başarısız bazı aylarım başarılı oldu ama ben doğru bir örnek değilim, benim çok uzun sürdü. Yaş dolayısıyla bayağı süründüm ben.
Şimdi sen eşinle birlikte takviyelere başla, enerjini topla, maddi durumu toparla, hazır hissettiğinde güzel bir enerjiyle yeniden başla canım.Ben çok araştırdım. En çok gittiğim yer içime sinmisti şimdi ise kafamda soru işaretleri oluştu. Bence ileri yaş olunca zor vaka olarak görüp başından da saviyorlar. Bir de ilaç dozuma hemşire büyük ihtimalle 225 olur dedi gerçekten de öyle oldu. Yani herkese verilen doz,bana Özel bişey yapılmadı demek istediğim .
Bahçeli için arkadaş para tuzağı gitme dedi. Acıbadem ve ota jinemed kaldı. Onlara da bakarım bı.
Aslında keşke iki yıla yakın diğer yöntemleri denemeseymisim. Direkt tüp bebek tedavisine baslasaydim O kadar yorulmusimki daha ilk olumsuz tüp bebek tedavisinde enerjim sıfır oldu.
Merhaba,Merhaba, üç dört gün önce bu topic ile karşılaştım. İlk mesajdan sonuna kadar okudum ve hepiniz için ayrı ayrı sevindim, Allah bağışlasın evlatlarınızı. 2.denememi yaptım 30 yaşındayım. Bizde problem sperm morfolojisi. Acibadem fulya da ilk gün 13 tane dollendi diye aradı embriyologlar. 5.gün 3 tane kalmıştı pgt yapılacağı için uygun değiller diye 6.gun beklendi ve 1 tanesi pgt ye gitti. Kalitesi 2aa dediler. Sonuç temiz geldi sağlıklı dediler. Şimdi sizlerin hikayesini okudum pgt konusunda ne yazık ki çok tecrübe edinmissiniz. Sağlıklı geldi ama kalite çok iyi değil 2aa ya biraz endişeleniyorum.
İlk transferimde bir 4bc diğeri daha düşük iki tane transfer etmişlerdi ve negatif oldu sonuç 0 çıkmıştı. Pgt yoktu onlarda ama korkuyorum işte... Bir de acibadem fulya laboratuvarı hakkında bilginiz var mı? Çok güzel şeyler yazılmıyor sanki
Öyle yapicaz canım hatta sağlıklı beslenme ile ise başladım. Hergun 45 dk yürüyorum. Şimdilik elinde bir takviye var onu alıyorum. Redostim diye bir takviye var biri yazmış yumurta sayısını arttırıyormus. Doktor a sorup onu alacağım. Beni bu konu da umutlandirmayan durum ben 2 ay boyunca takviye aldım çok iyi baktım kendime ama bu tedavide işe yaramadı. İnşallah bu defa işe yararŞimdi sen eşinle birlikte takviyelere başla, enerjini topla, maddi durumu toparla, hazır hissettiğinde güzel bir enerjiyle yeniden başla canım.
Sanırım siz de momarttaydınız eskiden. Yorumlarınızda öyle okudum diye hatırlıyorum. Bu 2aa için başka dediğiniz lab neresi acabaMerhaba,
Oncelikle benim baska (ve cok iyi ) bir laboratuvarda 2aa geldi ve oranin hocasi belli olmuyor 2aa'lar demis ve teste gondermisti. O yuzden belli olmaz.
Acibadem Fulya evet malesef, benim de ilk denemem de lab olarak kullanilmisti. Pek iyi tecrubelerim olmamisti.
Merhaba bizde de morfoloji sorunu var sayı ve hız çok iyi 150 milyon sayı ama morfoloji 0. İlk tüp bebek deneyimim 21 yumurta 17 döllenme 4 u 5. Güne giden embriyolar. İlk transfer Şubat ayında oldu kaliteleri çok iyi dedi embriyolog ben kesin pozitif gözüyle baktım o an ama negatif oldu. Şimdi ikinci transfer olacak sizin mesajınızı görünce aklıma takıldı morfoloji sorunu olduğu halde iki kalitede olan embriyoyu pgt yaptirmayi teklif etsem mi doktoruma ikinci negatifi görmeye gücüm yok 5 yil olduMerhaba, üç dört gün önce bu topic ile karşılaştım. İlk mesajdan sonuna kadar okudum ve hepiniz için ayrı ayrı sevindim, Allah bağışlasın evlatlarınızı. 2.denememi yaptım 30 yaşındayım. Bizde problem sperm morfolojisi. Acibadem fulya da ilk gün 13 tane dollendi diye aradı embriyologlar. 5.gün 3 tane kalmıştı pgt yapılacağı için uygun değiller diye 6.gun beklendi ve 1 tanesi pgt ye gitti. Kalitesi 2aa dediler. Sonuç temiz geldi sağlıklı dediler. Şimdi sizlerin hikayesini okudum pgt konusunda ne yazık ki çok tecrübe edinmissiniz. Sağlıklı geldi ama kalite çok iyi değil 2aa ya biraz endişeleniyorum.
İlk transferimde bir 4bc diğeri daha düşük iki tane transfer etmişlerdi ve negatif oldu sonuç 0 çıkmıştı. Pgt yoktu onlarda ama korkuyorum işte... Bir de acibadem fulya laboratuvarı hakkında bilginiz var mı? Çok güzel şeyler yazılmıyor sanki
bana ozelden yazmissiniz oradan da cevap verdim. Ben lab olarak Ota Jinemede gittim. Zaten tedavimi yapan hocada orada, Dr Gunseli Ozdemir. Ota Jinemed Lab'in basindaki Dr Cenk Ozcan muthis biri. Ikisinin de hakkini odeyemem.Sanırım siz de momarttaydınız eskiden. Yorumlarınızda öyle okudum diye hatırlıyorum. Bu 2aa için başka dediğiniz lab neresi acaba
Ilac uygulamasi ve laboratuvar cok onemli. Bana yumurtalarin yastan dolayi kalitesiz denmisti mesela. Sonradan farkli merkezde arka arkaya daha yuksek sayida 5. gun embriyosu ve 2 tane pgt'den gecen 4aa embriyo elde ettik. Merkez ve uygulamanin oldugu Laboratuvar cok cok onemli.İyi embriyo elde edememenin merkezle de ilgisi olabilir mi.? Acaba uyguladıkları tedavi mi yanlışti ilaç dozları mesela?
Çünkü bana burası dahil gittiğim bütün doktorlar yumurtaların çok iyi görünüyor dedi
Öyle yapicaz canım hatta sağlıklı beslenme ile ise başladım. Hergun 45 dk yürüyorum. Şimdilik elinde bir takviye var onu alıyorum. Redostim diye bir takviye var biri yazmış yumurta sayısını arttırıyormus. Doktor a sorup onu alacağım. Beni bu konu da umutlandirmayan durum ben 2 ay boyunca takviye aldım çok iyi baktım kendime ama bu tedavide işe yaramadı. İnşallah bu defa işe yarar
Ota jinemed Cenk hoca çok özenli ve tecrübeli bir doktor. Benim Acıbadem Jinemed karışık ama ben iyi bir örnek değilim. İkinci üçüncü denemede başarılı olan arkadaşlar daha iyi örnekler. Ota jinemedden memnun kalmayan duymadım hiç.bana ozelden yazmissiniz oradan da cevap verdim. Ben lab olarak Ota Jinemede gittim. Zaten tedavimi yapan hocada orada, Dr Gunseli Ozdemir. Ota Jinemed Lab'in basindaki Dr Cenk Ozcan muthis biri. Ikisinin de hakkini odeyemem.
Sanirim L Lady Starlight 'in embriyolarda orada elde edildi (onun doktoru farkli).
Bizler 40 kusuruz, ben 43 yasimda anne oldum.
Başından beri hep orda mi tedavi gördünüz ve kaçıncı da sağlıklı embriyoyu buldunuzbana ozelden yazmissiniz oradan da cevap verdim. Ben lab olarak Ota Jinemede gittim. Zaten tedavimi yapan hocada orada, Dr Gunseli Ozdemir. Ota Jinemed Lab'in basindaki Dr Cenk Ozcan muthis biri. Ikisinin de hakkini odeyemem.
Sanirim L Lady Starlight 'in embriyolarda orada elde edildi (onun doktoru farkli).
Bizler 40 kusuruz, ben 43 yasimda anne oldum.
ilk tedavim baska yerdeydi, hos olmayan tecrubelerim oldu. Ikinci tedavi icin burayi ogrendim. Forumda benim gibi hikayesi olan bir hanimdan. Ikinci tedavimde, oradaki de ilk tedavimde saglikli ilk embriyomuz geldi. Suan 4 aylik oldu, uyusun diye salliyorum :) Ikinci bir kere daha toplatma yaptirdim, malum yasim ileri oldugundan bir daha yaptiramam diye. Ikincisinde de bir tane saglikli embriyo geldi. O suan merkezde, bakalim.Başından beri hep orda mi tedavi gördünüz ve kaçıncı da sağlıklı embriyoyu buldunuz
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Ben yarın merkezle görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyeceklerilk tedavim baska yerdeydi, hos olmayan tecrubelerim oldu. Ikinci tedavi icin burayi ogrendim. Forumda benim gibi hikayesi olan bir hanimdan. Ikinci tedavimde, oradaki de ilk tedavimde saglikli ilk embriyomuz geldi. Suan 4 aylik oldu, uyusun diye salliyorum :) Ikinci bir kere daha toplatma yaptirdim, malum yasim ileri oldugundan bir daha yaptiramam diye. Ikincisinde de bir tane saglikli embriyo geldi. O suan merkezde, bakalim.
Tesekkur ederim, darisi en kisa zamanda basiniza olsun.Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Ben yarın merkezle görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyecekler
AminTesekkur ederim, darisi en kisa zamanda basiniza olsun.