Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Aynı senin gibi düşündüm bende hatta şimdi eskiye dönüp bakınca ne kadar basit bişey için üzülmüşüm diyorum
Çünkü geçen sene bu zman evimdeydim yuvamdaydim depremden kaybettiklerimiznyoktu
Deprem bölgesinde misiniz? Yakınlarınizi mi kaybettiniz afedersiniz gerçekten çok haklısınız. Gerçektenden de bazen çok boş şeyler için üzülüyoruz.
Siz iyi misiniz? Nerde kalıyorsunuz şu an

Deprem bölgesinde misiniz? Yakınlarınizi mi kaybettiniz afedersiniz gerçekten çok haklısınız. Gerçektenden de bazen çok boş şeyler için üzülüyoruz.
Siz iyi misiniz? Nerde kalıyorsunuz şu an
Depremden yıkılan merdiven dairesinden zor çıktık 2 gün elektrik yok su yok ekmek yok gerçekten çok zordu hava buz gibiydi Mersin'e geldik ailemizle 6 aile bı evde kaldık şimdi herkes tek tek Adıyamana dönüyor bizde döncez ama kanamam var biraz durmasını bekliyoruz herseyimiz gitti ama canımız sağ
Çok kayıplarımız da olsa iyiyiz ama iyiyiz demeye utaniyoruz

Ahh canım yaa kıyamam. Ne diyeceğini bilemiyorum İnan. Allah yardımcınız olsun. Çok kızgınım ihmal bu kader değil. Ben de Malatya liyim. Koca şehir yerle bir olmuş. O kadar acı veriyor ki siz bizzat yaşamış siniz. Teselli etmeye bile söz bulamıyor insan. Allah yaşatmasın bı daha

Merhaba,
Sonradan sağlıklı embriyolariniz ogeldi mi

Allah bağışlasın. Ben dün haber aldım hiç sağlıklı embriyom çıkmadı. Ruh gibi dolaşıyorum. Sanki bı daha hiç sağlıklı bulanamayacak diye korkuyorum
Benim de ilk tedavilerimde hic saglikli gelmedi. Ama simdi hamileyim ki ablalar bilir Ben en zor vakalardanim sakin umudunuzu kaybedip pek etmeyin ben nelere sahit oldum

Merhaba
Daha sonra iki sağlıklı embriyom geldi. İlki kimyasal oldu diğerini şimdi ayaklarımda sallıyorum :)
Sağlıkla, mutlulukla anneli babalı büyüsün inşAllah. Bu topige yazanlardan ilk hamilemizdi sevgili S sharonandhope . Sonra sevgili A AnnelikUmudu verdi ikinci müjdeyi. Burdaki bütün canlarımin ama biyolojik ama kalben güzel haberlerini alacağız inşAllah Burada çok başka şeyler konuşacağız, okul danisacagiz, dersleri konuşacağız daha canlarım inşAllah

Allah bağışlasın. Ben dün haber aldım hiç sağlıklı embriyom çıkmadı. Ruh gibi dolaşıyorum. Sanki bı daha hiç sağlıklı bulanamayacak diye korkuyorum
Ben de öyle hissetmiştim. Artık bitti demiştim. Ama sonra hemem tekrar opu oldum ve 3 embriyodan ikisi sağlıklı geldi. Senelerce tüple hamile kalamayıp sonra doğan yoldan kalanlar var. Her ay bir umuttur asla vazgeçmeyin .

Sizin de hamileliğinizi öğrendim çok mutlu oldum. Bu yolda asla vazgeçilmemesi gerektiğinin bir kanıtı da sizsiniz. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben de toparlayıp yoluma devam edeceğim elbet ama bir kaç gün alacak toparlanmam sanırım.
Sizin kaçıncı toplama da sağlıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…